dilluns, 23 de març del 2020

Tancats

Després de passar dies confinats i  amb gràcies d'haver passat la febre i veure com sembla que hem superat un episodi de corona. Mai sabrem del cert si ho ha estat, perquè les proves no han arribat a fer-se. Hem arribat a un diagnòstic i un seguiment telefònic dels tres afectats i prou.
Ara en la paciència del dia a dia  tot i esperant que res es compliqui, penses i reflexiones sobre el futur incert que es veu a l'horitzó. Tenim excés de informació, tenim més feina a triar que a imformar-nos. Dona la sensació de que tot és fals o manipulat. Aleshores fas servir la llògica per pensar el que presumiblement és cert, amb el perill de caure en l'auto convenciment per estar còmode dins els pensaments i dir que tot anirà bé.
De tot plegat, i des del meu punt de vista, torna a ser el poble el que salvarà la crisi, doncs és qui fa el que realment es necessita. Des de dalt, només es pensa en quedar bé, que no costi massa diners i dona la sensació de que esperen que el temps farà la resta. Les xifres finals poc importa,
si perquè si convé les maquillaran a gust i encara que no siguin creïbles les posaran per reial decret.
Un cop més veiem que davant de tot això, estem venuts. Nomès el poble salvarà al poble, serà molt honorable i al mateix temps trist.

9 comentaris:

marta ha dit...

Aquesta situació ens està servint perquè baixem una mica de la vida, de les nostres vanitats i ens adonem que som res a les seves mans.
No ull pensar més enllà de l'avui perquè quan ens en sortim d'aquesta, que ens en sortirem el que ve no és gens fàcil, hi haurà un abans i un després i s'hauran perdut moltes coses pel camí.
Però la via és cíclica, i després de la tempesta torna la calma i estic segura que ens haurem convertit en millors persones i haurem après que no podíem seguir vivint en un món tan deshumanitzat.
Cuideu-vos tots

Sergi ha dit...

No sé qui ens acabarà salvant, però sí que sé qui ho pagarà tot plegat. Aquest sí que serà el poble.

xavier pujol ha dit...

Encara no he acabat el procés. Estic a la meitat. Fa 5 dies que tinc febre i 8 que estic confinat. A partir d'avui em tracta, per telèfon, la doctora del CAP.
Salut, Joan.

Carme Rosanas ha dit...

Segur que tens raó, Joan, només la gent salva a la gent. Estem a mans de ineptes, i de males persones i com sempre ens tocarà pagar-ho a tots. Alguns ho pagaran amb la vida. Que no trobin perdó.

Malgrat tot, m'alegro de saber que ja n’estem sortint i molta força, molta salut i molta sort. Abraçades per tots tres.

rits ha dit...

Doncs si, sols el poble salva el poble. Però també ens sabem mobilitzar a nivell nacional: a seat(amb no sé qui més, sorry) estan fent respiradors a impressores 3D, els hospitals (encara que tard) estan fent plans de contingència, tothom cus mascaretes, perquè per poc que sigui, ens sentim més segurs.

Però els de dalt no sembla que vulguin salvar el poble, fent anar a treballar a qui no pot teletreballar. Tot i així, avui he sentit que la mesura dels ERTOS és de les més encertades comparades amb altres economies.

Amb tot, el que si que vull és celebrar que estiguis millor, i que ara, tot vagi amunt. Us heu descarregat l'aplicació covid-19? per al seguiment dels símptomes. Tard o d'hora us faran la prova. Espero.

sargantana ha dit...

hola Garbi i amics, passo a saludar i m alegra retrovaros actius

el que mes em dol de tot aixo que hi ha muntat es quan diuen....ens en sortirem !! i sona bé...pero ens en hem de sortir el maxim possibles i de la millor manera, pero aixo ja no sembla tant priotari...
No defallim !!

us estimo molt, sigueu prudents j cuideu vos !

petons de sargantana
( ah i no patiu que els animals no el transmeten )

Ada ha dit...

Hola Garbi, m'alegre que estigueu bé tots! Al final, sempre ho acaba pagant el poble tot... i la gent amb menys recursos són sempre els qui més pateixen...

artur ha dit...

Comparteixo el teu pensament .
Bona millora i que no sigui res . Salut !

Albanta ha dit...

Celebre la vostra milloria,... També he deixat aquestos dies de confinament de creure en la informació que arriba,... L'únic cert és que és la gent de baix, el poble qui és capaç d'arremangar-se les mànigues i ajudar als demés, jugant-se la vida, la economia, i la salut. D'aquesta sortirem, quasi tots, i plorarem als que hem perdut.

Una abraçada enorme des del sud.