dimarts, 22 d’octubre del 2013

Quina putada

Ara es veu i es comenta que la gent haurà de treballar fins als setanta anys, amb el requisit d’haver cotitzat quaranta anys per tenir el cent per cent de la jubilació. Suposo jo que deu ser per alleugerir l’atur juvenil.
Però una cosa no m’han explicat; si a mi em falten vint anys per jubilar-me, però d’aquí a sis ja haure cotitzat els quaranta que em demanen, llavors que passarà, que cobraré més com a premi? I els joves d’avui que molt comencen a treballar als trenta cinc, amb sort, com ho faran per pagar quaranta anys abans dels setanta?
Tot plegat, números per recaptar més i pagar menys. Si almenys ens poguéssim retirar amb seixanta nou, tindríem una bona perspectiva davant dels morros. 

15 comentaris:

Alba ha dit...

Tot són estratègies per a que nedem entre l'economia submergida tota la vida.... Perquè he de cotitzar si després ningú em garantirà que pugui cobrar una jubilació?

En fi...........

Relatus ha dit...

Ha de ser corprenedor veure homes de 70 anys enfilats damunt d'una bastida...

zel ha dit...

tot plegat una merda grossa.

jpmerch ha dit...

Jo no sé per què no diuen clarament el que volem d'una puta vegada i ens deixen en pau.

Sergi ha dit...

Només és una fuetada més. Tard o d'hora tota aquesta trepa d'aprofitats cauran i tot tornarà a la normalitat, és a dir, al segle XXI, com havíem arribat.

Carme Rosanas ha dit...

:( Com pot ser...

Laura T. Marcel ha dit...

Quan la injusticia es torna llei, la rebel·lió s'hauria de tornar deure.(Thomas Jefferson)

Joana ha dit...

Com bé dius, paguem cada cop més, per rebre molt menys!

Carbassona ha dit...

Tot i pagar més ja veurem si ens tocarà alguna cosa al final!!!!!!!!!!

sa lluna ha dit...

No hi ha cap polític que ens jubili als 55?
Li dono el meu vot!! ;)

Aferradetes!

jomateixa ha dit...

Jo crec que haurem de treballar fins als ... Sempre!

M. Roser ha dit...

Penso que l'edat de la jubilació depèn molt de la feina que es faci, no és just que tothom hagi de passar pel mateix adreçador...A més , no us preocupeu que cada vegada que hi ha eleccions i guanya un partit diferent, canvien les lleis com un mitjó quan el gires de l'inrevés.

GEMMA ha dit...

Cal molts canvis, hauríem de mobilitzar-nos perpètuament. Hauríem de poder participar en consultes, votar si ens semblan bé les modificacions, som efectats directes!

Hi ha un caos polític que demana governar diferent.

Pakiba ha dit...

Jo segurament no ho veure,pero quant vosaltres tingueu 69 al pas que van no quedará ni un € per poguer pagan les pension.
Aixi que a fer guardiola,si es que es pot, ja que en tant "recortes" no tenim ni per pipas.

belkis ha dit...

Se m'acudeix una solució: quan tinguem un nen, comencem a pagar-li una mena de seguretat social/quota d'autònom. Així, quan arribi als 30 anys, encara que no hagi treballat, ja portarà 30 de cotitzats.

També se m'acudeix eliminar els sous vitalicis dels polítics. Sumo una, me'n porto dos....sí, aquesta seria una bona solució.
N'hi han més eh? però és clar, qui voldrà escoltar a una boja amb un raïm posat on no toca jajajaja.