dimarts, 13 d’agost del 2013

Risc imminent

Sembla ser que les companyies de telefonia d’aquest coi de país podrien fer-me la punyeta en les properes hores. Tenir dia i hora a 14 d’Agost a les cinc de la tarda per el canvi informàtic de companyia i no haver rebut el router autoinstal·lable, fa com una mica de por.
Segons el paio de torn no haig de patir per res, que això es sol rebre el mateix dia sense problemes........si fa quinze dies que he demanat el canvi, que coi esperen a l’últim moment.
La portabilitat dels mòbils l’han perduda, el router no arriba i els correus de confirmació amb el contracte tampoc. Felicitats .....Vomistar

Si hom desapareix de la xarxa.....mireu bé els calendaris perquè tremolaran tots els sants, fins i tot els dies feiners es posaran vermells.

13 comentaris:

Sergi ha dit...

En un cas així, només puc desitjar-te sort. I que la teva absència, en cas de produir-se, no s'estengui massa en el temps. Agost, mal més per fer res en aquest país.

Lluna ha dit...

Ens tenen agafats pels daixonses, tan se val a quina companyia et passis, estiguis o et canviïs, ells tenen el poder i fan el que volen, i si et putegen et fots i punt.
Molta sort Sr. Gasull!!!

rits ha dit...

ànims!! m'he marejat només de pensar-hi!!!

Ariadna ha dit...

Com que sempre la caguen aquestes companyies tendim a pensar que sempre ho faran. I si ho fan bé aquest cop? No cal perdre l'esperança abans d'hora Joan!

Joana ha dit...

Una mica de confiança home.... (és per calmar els ànims :) )

Relatus ha dit...

Uf, doncs sí que fa una mica de por. Avui és 14, no sé si voltes per aquí...

Lydia Yuste ha dit...

Aquestes companyies, juntament a les de telèfons que "suposadament regalen" aparells són el dimoni, no te n'has de fiar.

Espero que hagi anat bé!

Gemma Sara ha dit...

Vomistar! :D Contra tot pronòstic, ha anat bé, no?

M. Roser ha dit...

Ui Joan,prent-ho en calma, en aquest país al mes d'agost, millor no esperar que et solucionin les coses, tothom desapareix del mapa. Crisi? es veu que per alguns no...

Elfreelang ha dit...

et desitjo sort! vomistar, suc de taronja, nocesdefonts i tota la pesca s'assemblen força !

Glo.Bos.blog ha dit...

M'esgarrifa pensar en canviar de companyia... tot el que expliques ho he patit en les meves pròpies carns.
Esperem que tinguis sort, que per una vegada es produeixi l'excepció que confirma la regla.

Glo.Bos.blog ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
sa lluna ha dit...

Veig amb un gran somriure que avui, 16 d'agost, tot està en calma, tot al seu lloc ... s'ha acabat el patiment, sortosament!! :)

Aferradetes!!