dissabte, 27 de desembre del 2008

Maneres

Potser molta gent no entendrà la manera que tenim a casa de celebrar el fi d’any , però tot i així intento explicar-ho
El fet es que potser no ens agraden les grans festes o potser ens agrada passar-ho amb els nostres , el cas es que des de fa dos anys varem decidir de fer unes petites vacances per celebrar el fi d’any substituint la festa tradicional .No he estat gairebé mai dels que assisteixen a restaurants amb festa inclosa doncs considero que el preu a pagar es exagerat , tot i que entenc , que la gent que aquella nit ha de treballar ha de tenir una motivació econòmica , sinó ningú voldria treballar , però en molts casos la gent es queixa del servei rebut per el que han pagat .
Es per això que aquest any també marxem cap a França com els dos anys anteriors i aquest hem triat la ciutat d’Avignon , on com a molts llocs de França es celebren uns animats mercats de Nadal que solen estar oberts fins el dia trenta de Desembre .
En quant al cost econòmic surt força be doncs hem trobat un apartament en el centre d’Avignon per molt poc més de dos cents euros . L’apartament ens dona la llibertat de menjar com a casa o de sortir a menjar fora , depenent del temps , humor nostre i dels nens .


La veritat es que nosaltres ho gaudim molt i sempre hem pensat que si fem el que molta gent , quin fi d’any tindrien els nostres fills? . Ens agrada fer-ho així , ho fem junts ,organitzem un bon sopar , raïms inclosos i la xocolata ens la mengem l’endemà per esmorzar i sense ressaca , que de festes de fi d’any privades si que n’he fet i se com et sents l’endemà .

Total que passarem sis dies fora , fent turisme , festa privada de fi d’any , xocolata amb xurros i gastarem menys que molta gent en l’últim sopar de l’any ,contant el vestit , la festa de fi d’any i altres extres .
Jo també hem posaré roba interior vermella i potser durant la nit la perdré :), hi ha una manera millor de començar l’any ?
Total , festes de Nadal amb família i marxar fins l’any que ve .
Us desitjo una bona festa i entrada d’any 2009 . Moltes abraçades i petons virtuals

6 comentaris:

Carbassona ha dit...

Ho trobo molt bona idea això que feu per celebrar el fi d'any.
Us vull desitjar una bona entrada d'any, petonets.

Ana ha dit...

A casa meva també ho hem celebrat sempre a casa, amb la família. És ben maco comencar l'any nou rodejat d'ells.
Bona entrada d'any i que ho gaudiu molt!

Striper ha dit...

Molt bé m'agradat aquesta proposta de pasar les festes.

bajoqueta ha dit...

M'agrada molt esta manera de fer-ho. Jo tampoc no he anat mai a cap festa de les que pagues molt més del que val. Encara que hi ha gent que sinó no treballaria per pocs diners no entenc l'abús que se'n fa. Així que natros també fem una petita celebració i inclús hi ha anys que no fem res fora del normal. Hi ha mil dies a l'any per celebrar coses, no cal sentir-se obligat a fer-ho un dia en concret. Bona entrada d'any!

Eli ha dit...

Jo aquest any, celebro l'entrada amb amics .... en una casa que hem llogat... Ja veus que de maneres, n'hi ha moltes i ben diferents!!!
Bona sortida i millor entrada d'any!!!!
Petons

Els del PiT ha dit...

Poca coseta que la cosa està magra i a casa s'hi està de conya... amb amics i tot.
Bon viatge!
(Crec que ja són dues les vegades que t'he desitjat això en el poc temps que fa que ens seguim... vols dir que no voltes massa?)