dilluns, 3 de novembre del 2008

On son els diners

Sort que demà dia quatre de Novembre i amb eleccions a U.S.A , a tots ens canviarà la vida , si més no, no haurem de seguir escoltant una campanya de més de sis mesos , en la que ja s’han tret tots els draps bruts . Arreu del món veig que les eleccions son igual de pesades , i jo els hi canviaria el nom , per anomenar-les “concurs de mentides”.
Acabat aquest problema (que haurem de continuar rosegant per sempre...) el que m’agradaria saber a mi , digueu-me ignorant , es ,on son els diners d’aquest planeta , ja que els bancs ...no en tenen , les empreses........ no en tenen , les borses.......no en tenen , la població mundial.......no en te , el govern .........no en te , ningú no en te ? si ningú en te ? on son?.
Si abans n’hi havia ara en algun lloc han de ser , algú els te . Us heu preguntat el perquè en tota aquesta crisi no surten mai els anomenats paradisos fiscals , calla que deu ser per que ells no han fet hipoteques “subprime” i per això no surten al telenotícies .
Ja se que hem direu que molt del diner era fictici degut a la inflació i a la bombolla immobiliària , però tot el que la població ha gastat amb cotxes , viatges , restaurants , roba i un llarg etc ....... de diner que es mou amb efectiu , on es ?. De cop i volta resulta que algú s’ha dedicat a fer neteja o es que els col·lecciona per colors i nº de sèrie .
No ens deixem enganyar , els diners hi son , el que s’està discutint ara , internament , es com es repartiran el pastis a partir d’ara i qui es penja les medalles al mèrit per fer-nos sortir de la crisi , això si , nosaltres com sempre prepararem el pastis per ells ,sense poder-lo tastar .


MASSA GENT DINS ELS GOVERNS PER FER TANT POCA FEINA

De que deu servir l’ajudant del subsecretari del secretari del ajudant del vicepresident de qualsevol de les moltes conselleries repartides per arreu del mon. :) :)

2 comentaris:

antidoto13 ha dit...

donnks ben be no se si es aixo ke has posat, pq no se kina opcio es la ke hauria de marcar per seguirte, pq sem posa la teva pagina a favoritos, i jo el ke volia dir es poguero posar en el meu blog com a seguidor pq aixi la gent ke visiti el meu veies el teu i poguesim fer l'enllaç. Ui no ho se ben be pq jo tambe sok molt nova

Eli ha dit...

Odio la política...
I odio posar la tele i tragar cada dia la mateixa historia. s'està més pendent del que els passa als americans, que del que passa al nostre país.
Els diners... si, ningú en te... En tot cas, preguntem-li al Zapatero i a tota la "camarilla" , a veure si també respon el mateix!!!

Salut!