dimarts, 26 de setembre del 2017

Estem a punt de fer història

Encara que crec que ja l’hem fet i només estem esperant  el resultat. Un que no sabem encara com serà, però que veient tot el que estem veient aquests dies, ha de canviar per sempre el panorama polític de casa nostre.
Tinc la sensació que tothom està esperant el dia després, tant a nivell estatal com europeu, perquè fins ara tothom opina però ningú es mulla, suposo que és més fàcil per tots posicionar-se un cop vist el resultat, però en algun moment hauran de fer-ho.
Pot sortir el si, podria sortir el no, però crec que tal com van els esdeveniments no veurem el resultat i s’haurà de passar al pla b, que tots sabem o intuïm. 
Hem de sortir d’aquest lloc que fins ara sabíem que no ens volia, però ara que palpem l’odi diari, envoltat de mentides, insults i mal ús de la justícia.....sabem que no podem viure amb qui tant ens odia.

6 comentaris:

xavier pujol ha dit...

Estic totalment amb el títol i encara més amb el primer paràgraf. Ja estem fent història.
Una revolució pacífica, de somriures, de gent gran i gent jove, de classes socials totalment transversal. Ha d'anar bé.

M. Roser ha dit...

Si que fem història , el què no tinc tan clar és si tindrà un final feliç...Ara diuen que el dia abans precintaran els col·legis electorals...Ara això sí nosaltres ni una provocació, que es retratin ells!
Bon vespre, Joan.

Sergi ha dit...

Aquest moment històric, passi el que passi, genera un punt d'inflexió, o de no retorn, com ho vulguis dir. Hem anat massa lluny com per fer-nos enrere. Ara estem entre dues opcions, la llibertat, o la desaparició com a poble. Només ens queda que les institucions catalanes ho saben i faran tot el que puguin per culminar el procés, ningú es farà enrere. Els que es podien rendir, ja han caigut del govern, ara només anem endavant. I creu-me, estem tenint molt més suport internacional que han tingut altres països quan han volgut fer el mateix. La majoria rebien un 'no us reconeixerem mai', perquè Europa només fa cas dels estats, i no vol fractures. Però algun dels que han rebut aquesta resposta, no només han estat reconeguts, sinó que ostenten la presidència de torn de la EU, així que cap por en aquest sentit. A nosaltres ens diuen que acceptaran el resultat del referèndum, perquè sí, a Europa ho entenen com un referèndum perfectament legítim, i condemnen la repressió del nostre Estat. Tenim tantíssim a guanyar... que ara no ens podem rendir, hem d'anar tots plegats fins el final, sense por, i a fer el que calgui.

Anònim ha dit...

Ni idea, de què va el pla B?

Carme Rosanas ha dit...

És que no es pot viure amb tant d'odi, no es pot... esperançats perquè tot canvii...

Pakiba ha dit...

Esperan el final