dilluns, 6 de març del 2017

Se'm ha aixecat un pèl massa

Ja sé que no sóc massa expert, tant sols unes poques vegades havia viatjat en globus i fer-ho sol no ho havia fet mai, però la il·lusió era tant forta que em vaig decidir a fer-ho. Sempre més recordaries aquest dia.
El pla era fàcil, agafo el globus que he llogat i em presento a casa teva amb l’anell de compromís, mentre et dono un passeig per les alçades et proposo que et casis amb mi, tu em dius que si, obrim l’ampolla de cava que porto dins la nevera portàtil i qui sap què més es pot fer en alçada.
Tot anava bé, fins que un cop enlairat, s’ha clavat la vàlvula del gas i aquest coi de cremador no para de fotre foc, en conseqüència vaig pujant amunt, amunt, amunt fins a veure les cases microscòpiques. Ho he provat tot, no puc desfer el regulador de l’ampolla, l’aixeta de gas s’ha trencat, la corda d’obrir el dalt s’ha cremat i no hi arribo, i bufant com que no s’apaga. 
El manual d’instruccions em diu que  hi ha dues possibilitats de baixar. Una és que quan s’acabi el gas aniré perdent alçada, l’altre és que per excés  d’alçada el globus pot esclatar. Almenys és segur que tornaré a terra.

Relat publicat a ARC relats de la ràdio del mes de Març

10 comentaris:

Sergi ha dit...

Que tornarà sembla segur. Tard o d'hora. La pregunta és: com?

Joana ha dit...

Que no perdi l'anell a la caiguda! :)

xavier pujol ha dit...

Seguint el fil del títol... "Tot el que puja baixa"

Carme Rosanas ha dit...

Potser aprendrà (si arriba sencer) que hi ha maneres més senzilles de fer les mateixes coses... mira que a vegades ens comp,iquem, eh?

M. Roser ha dit...

Si hagués de triar entre les dues possibilitats de baixar, millor la primera, potser el globus aniria baixant poquet a poquet i es posaria suaument a terra...
Bon vespre, Joan.

Consol ha dit...

Enfilar-se fins els núvols té el seu risc, és més segur tocar de peus a terra.

jomateixa ha dit...

De vegades, provar coses noves no és tan bona idea com sembla :D

Elfreelang ha dit...

ves per on m'imaginava que parlaries d'una altre cosa

Glo.Bos.blog ha dit...

Hi ha coses ben originals i romàntiques sense tenir que jugar-se el físic!
Confio que arribi sa i estalvi, que la noia li doni el "si" i que ho celebrin amb molta alegria de la millor manera possible.

sa lluna ha dit...

No sé si a la noia li quedaran forces (=ganes) per dir el sí. 😉

Bona tarda!