dijous, 7 d’agost del 2014

La llargada dels pantalons curts

Us heu fixat amb aquells pantalons curts que ensenyen mitges galtes? Jo em pregunto si això a l’hora de comprar-los també té una talla específica o hi ha un servei de “tunning” per adaptar-los al tros de bistec que es vol  ensenyar.
Si ja ho sé, passo masses hores al carrer i dóna per observar i rumiar aquestes coses, però om quan ho veu de prop i s’hi fixa atentament, pensa que si realment la moda obliga o entrem en el terreny exhibicionista. Perquè de ben segur que per la calor no serà, la comoditat sembla que tampoc, doncs cal portar la gespa ben arranada per tal de que en qualsevol inclinació fortuïta no s’ensenyi el pentinat.
Fa un temps era moda ensenyar cul per dalt...ara ensenyar cul per baix, potser d’aquí un temps serà el bell mig del cul. En tot cas ara començo a entendre allò de que la moda és molt “cool” 
A per cert, a mi no em molesta ben gens la moda, com més cul....millor.

19 comentaris:

Joana ha dit...

Van super fresquetes! Cal tenir bon cul... això sí! :)

Carme Rosanas ha dit...

Jo més que fresquetes rm fsn la impressió d'apretadetes... Còmode no deu ser, no...

Però com deia la meva mare "per presumir d'ha de patir"

Lluna ha dit...

Estic amb la Joana, s'ha de tenir bon cul!! Que en veus alguns...
L'avantatge és que te'ls pots fer a casa amb aquells pantalons que s'havien desgastat del "cul" :P Estisorada i a lluïr!!

jpmerch ha dit...

Jo no m'hi havia fixat, on dius que es veu això?

Gemma Sara ha dit...

Home, si la forma física hi acompanya (i l'edat), estupendu.
Bé, ja t'ho diré d'aquí 10 anys, ehem.

Sergi ha dit...

Doncs les senyores de la sala em semblen molt benèvoles. Jo, com a representant masculí que sempre ha preferit cuixa que pit, he de dir que aquests pantalons són horribles i que les butxaques sortint per sota (fetes expressament) em semblen una aberració. Aquells que s'inventen les modes, de veritat, es podrien dedicar a picar-se-la amb una llamborda per estar distrets. Aquests pantalons són altíssims de cintura i curtíssims de cisa (o com es digui). I vinga, totes les adolescents iguals. Amb el top ben curt també, per cert. Rarament m'agraden les modes, però no serà aquest l'any que canviï d'opinió. No és que no m'agradi veure natja, però no d'aquesta manera.

xavier pujol ha dit...

D'acord amb la teva darrera frase, no em molesta aquesta moda. Les formes són belles.

kira permanyer ha dit...

jejeje veig que t'hi fixes molt! jo crec que, encara que ho trobo pelin exagerat, ensenyar el cul per sota es molt més maco que ensenyar la separació del cul per dalt. Questió de gustos.

rits ha dit...

A mi no m'agrada gaire, la veritat. Ni em sembla còmode (els pantalons dels 90 tan alts de cintura ja els vaig patir, ja) ni estèticament macos. Crec que ha tornat el pitjor dels 90!

Elfreelang ha dit...

obediències absurdes de modes....per molt cool que sigui

Anònim ha dit...

A veure, a mi no em molesta gens. En alguns casos resulta fins i tot agradable de veure. Però a mi el que em sorprèn és el grau de servitud que algunes persones estan disposades a acceptar per demostrar que també pertanyen a aquest món.

Gerònima ha dit...

Ostres, per mi és ensenyar massa... Jo sóc de pantalons un pam per sobre genoll.
Quan veig les nenes amb aquests pantalons em dóna la sensació que van amb calces.

Sílvia ha dit...

No m'agrada gens, m'agrada més insinuar que ensenyar. A la platja encara, però pel carrer no li veig el què...

M. Roser ha dit...

A veure, Joan, com passaries les llargues estades al carrer, sinó podessis admirar aquests paisatges, tan suggeridors???
Bon vespre.

Javier Medel Cabañas ha dit...

Com a senyor major comparteixo alguna cosa de l'instint del mascle mamífer, i reconec que igual que els gossos caminen sempre al olisque; els homes estem atalaiant gairebé sempre. Dit això no deixa de sorprendre com la patologia de la normalitat (la moda) fa estralls entre els joves cervells (i no tan joves) d'aquesta generació del segle XXI.

Aquest bolet morcilloncillo que apunta prieto tractant d'escapar de la tèxtil opressió, no deixa de tenir la seva gràcia; sobretot quan la propietària de la magra tracta inútilment d'estirar la tela per no sentir les punxades de les aguditzades mirades no desitjades.

El mateix es podria dir d'aquests mossos que tan generosament mostren els seus marcats músculs, per a alegria d'altres mirades i remordiment aburgesat dels qui els hem amagat sota la protectora reserva de calories acumulades.

Disculpas por la traducción del traductor. No sé catalán.

Laura T. Marcel ha dit...

Això que diu el Alcaudoncillo d'estirar la roba per a no sentir les mirades no desitjades no ho entenc. La traducció està molt ben feta. El que no entenc que aquestes nenes actuin així, pq si no vols que et mirin, no ho deixis veure.
Jo això de les modes no ho acabo d'entendre. I que tots el adolescents i algú que ja no ho és tant, hagin de semblar fets en sèrie, tampoc. No sé qui marca els criteris del bon gust. Potser és que jo sóc rareta... En fí, jo intento anar com vull i deixar que cadascú també ho faci. I el que penso ja és una altra cosa. Si més d'un o una es veiés amb els meus ulls, segur que es posaria una altra cosa per a sortir al carrer. I estic amb en Xexu amb això de les butxaques, fetes expressament per a sortir per sota el camal del pantaló. Si algú em pot explicar l'efecte estètic d'aquest detall?
Ara Joan, el teu post te molta raó i mooolta gràcia.

Helena Bonals ha dit...

No m'estranya l'èxit. Sempre és més còmode que una minifaldilla.

artur ha dit...

Igual t'agafen la idea per l'any vinent, Joan ....no se sap mai, qui et pot llegir !!
Bon diumenge !!

jomateixa ha dit...

Jo, com a mare d'adolescents que volen anar a la moda, he de dir que m'hi barallo força per tal que no els vulguin tant curts. Espero que l'any que ve ja sigui moda una altra cosa, però res de mig cul!
El pare em diu fluixet "quan deixi aquests per a rentar els llences i dius que no saps que se n'ha fet"...
Jo els dic que semblen les calces que duien les padrines, però fetes pantalons.