diumenge, 25 de maig del 2014

Tones i tones

Hi ha coses que no es fan bé, sigui per falta de ganes o perquè ja paguem els altres. Avui he anat a votar com a tot ciutadà que l’hi agrada ficar-la i, amb l’esperança d’obtenir un resultat gratificant. El fet d’anar-hi cap a última hora, m’ha fet veure com pilons i pilons de butlletes restaven a la taula sense que hagin estat escollides per ningú. Inclús m’atreviria a dir que algun piló no ha estat estrenat, per sort!!! Amb la quantitat de taules que hi ha, i comptant que aquestes butlletes han d’anar totes a reciclar altre vegada, jo potser començaria a plantejar el vot electrònic o si més no que posin una impressora i vagin fent com els flequers quan falta pa, anar coent. 

15 comentaris:

jpmerch ha dit...

Tot són retallades menys en allò que afecta a la classe política.

Carme Rosanas ha dit...

Ho he pensat moltes vegades... quan paper i quanta tinta inútil... a veure si es troba una solució millor... ara mentre no hi sigui, està clar que de paperetes no en poden faltar mai.

Carme Rosanas ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Carme Rosanas ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Sergi ha dit...

Ahir visitant col·legis també ho pensava, i és que salta a la vista. Que no diguin que no hi ha una solució millor. Segur que el vot informàtic seria perillós, però cal trobar un sistema que garanteixi la seguretat i la sostenibilitat d'un procés que està quedant massa antiquat.

xavier pujol ha dit...

Quan plou els que venen paraigues fan el jornal.
A les eleccions el fan les papereres, els fabricants de tinta i les impremtes.
A banda d'això, quina vergonya veure paperetes amb el "jou i les fletxes". Deuen ser les que tu dius que per sort no baixen gaire o gens.

Fita

jomateixa ha dit...

aquestes més totes les que envien als domicilis... uf!!

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

Estic amb en Xexu cal trobar un sistema que garanteixi la seguretat i la sostenibilitat d'un procés que està quedant obsolet

kira permanyer ha dit...

en ple segle XXI hi ha coses que no se sap perquè no volen evolucionar... es una perogrullada excusar que el vot electronic no es segur i seguint gastant paper i destroçant el nostre entorn...

Laura T. Marcel ha dit...

Jo no crec que s'hagi de modernitzar tant el vot pq els pobres avis no se'n sortirien però fer-ho tot més racional si que cal, que a vegades sembla que ens hem begut l'enteniment.

M. Roser ha dit...

Jo també penso que s'hauria de modernitzar, i que hi hagués algú per ajudar als que ens fa una mica de mandra la tecnologia...
Jo recordo les primeres eleccions que vaig haver d'escriure més de mil noms a mà...Tot canvia!

M. Roser ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Glo.Bos.blog ha dit...

Els diners dels contribuents es gasten amb molta alegria.
Segur que hi ha una manera més lògica i més sostenible de fer unes eleccions.

Pakiba ha dit...

Espero que per les próximes jaa axin trobar una manera més facil de ahorrar paper i temps.

Unknown ha dit...

I tant q si! Quant de paper malgastat!!! O vot electrònic (q al segle XXI ja tocaria) o que vagin imprimint a mesura q en facin falta! Ben vist!