dimarts, 6 de maig del 2014

Sintonitzem o no?

Ara que he perdut un temps de la meva existència comparant mòbils, d’aquells que diuen són intel·ligents, he trobat que potser ho són més que qui els crea.
Una empresa tant poderosa com Samsung i suposo que algun altre la segueix, ha decidit no posar sintonitzador de ràdio en els seus últims aparells. Segons ells la gent ja no escolta la ràdio i són més d’escoltar música en “streaming” a la carta.
Doncs perdonin aquests senyors però jo tinc molt instaurada la ràdio i penso que en aquest país te corda per anys, ja sé que pots descarregar igualment una aplicació per escoltar-la, però a costa de consum de dades, dades que potser ells no saben que aquí les paguem molt cares. 
En tot cas la pregunta és aquí: us pot condicionar la compra d’un smartphone per el fet de tenir o no tenir sintonitzador de ràdio? 

16 comentaris:

Sílvia ha dit...

Sintonitzo, sintonitzo! Què és això que la gent ja no escolta la ràdio?! És com dir que la gent ja no fa servir el telèfon... Segurament ho fan perquè la gent consumeixi més dades tal com dius tu i ells hi surten guanyant.

rits ha dit...

La veritat és que no ho condicionaria, i en canvi si que l'he fet servir.

Una llàstima!

Sergi ha dit...

Ni m'hi fixaria a l'hora de pensar en un nou telèfon, no ho tindria gens en compte perquè probablement no hi pensaria. Però per altra banda, trobo molt ximple que retirin aquesta utilitat, si no paren de posar més i més coses als telèfons, ja em diràs tu quina nosa fa la ràdio.

Un aclariment, sí que escolto ràdio, però no recordo haver-ho fet mai a través del mòbil.

Joana ha dit...

A mi no, la veritat...
Deu ser que cada cop tinc menys ganes d'escoltar notícies.

McAbeu ha dit...

Quan vaig canviar-me el mòbil, ja fa uns anys, el primer que vaig tenir en compte és que es pogués configurar en català però després el fet que tingués ràdio sí que va fer que em decidís per un model en comptes d'un altre. Jo sí que faig servir el mòbil com a ràdio, és molt pràctic i trobo un error que la suprimeixin en els nous models.

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

No, no en condicionaria, però tampoc veig la lògica a treure aquesta prestació del mòbil

Lluna ha dit...

Normalment escolto poc la ràdio, en els trajectes en cotxe i poc més, sí que miro si l'aparell té la opció, i possiblement m'ajudaria a decantar-me per un o per un altre, ja que no és el mateix tenir-ho i no utilitzar-ho que no tenir-ho i que ho trobis a faltar, pq la opció de la ràdio x internet per on jo em moc dispararia el consum de dades de manera exagerada.
A més, que els hi costa posar-ho?? :(

kira permanyer ha dit...

Escolto moltissim la Radio, soc la reina del Zapping, entre Radio Flaixbac (el matí i la mare que el va parir sobretot) Racc1 mati i tarda, Catalunya Radio... a mi si m'agrada moltissim, però he de dir que al mobil no l'escolto mai, sempre al cotxe. Així doncs no em condicionaria gens.

xavier pujol ha dit...

Viure sense ràdio és difícil. La Mònica Terribes i jo ens dutxem junts als matins.

Fita

jpmerch ha dit...

Jo també escolte la ràdio a tothora, però no hi faig servir el telèfon. Ara bé, pense que com més estris tinga un telèfon millor.

M. Roser ha dit...

Aquí si no sé que dir-te, que jo no compro aquestes modernitats...
Però la ràdio si que l'escolto, el primer que faig quan em desperto , és engegar-la i de vegades la poso com a despertador...Que jo tinc molts bons records radiofònics!
Jo no em dutxo amb la Terribes, he, he, però és la primera veu que sento al matí!
Bon vespre, Joan.

sa lluna ha dit...

Em desperto amb la ràdio, em fa de despertador cada matí. Sempre m'ha agradat, de fet quan estudiava ho feia amb la ràdio engegada, em permetia aïllar-me de tots els sorolls.
El meu mòbil no té cap modernitat, però em sembla malament que ho treguin.

Nanit ... aferradetes! ☻

Relatus ha dit...

No la trobaria a faltar. L'únic cop que la vaig utilitzar va ser per la Via Catalana, per escoltar les paraules de la Carme Forcadell i l'himne dels Segadors. Però no crec que els vingui d'aquí!

Glo.Bos.blog ha dit...

Mai escolto la radio pel telefon. Ni sabia que es podia fer :(
Però no em sembla bé que en lloc d'augmentar les prestacions de l'aparell les redueixin...

Pakiba ha dit...

Jo no escolto la radio per telefóno peri si sempre la tinc posada a casa.

Laura T. Marcel ha dit...

Jo tampoc escolto la ràdio amb el mòbil. Ho faig al cotxe o quan estic a la cuina. Però com no entenc que la treguin, la veritat. Segur que hi posaran alguna altra xorrada en el seu lloc.