dimarts, 20 de maig del 2014

Qüestió de màniga ampla

Qui diu màniga, diu banda o redistribució de freqüències electrònica, el cas és que qualsevol cosa pot ser excusa per tocar els collons.
Si a més tot això és per donar pas al quatre G, de les ruïnoses empreses de telefonia, on ex polítics tenen nòmina seixanta mil eurista.....ja  put a cremat.
Jo no hi entenc res, però si hem de tallar les coses de sempre, que funcionen i que ens sentim molt nostres, per posar xarxes de dades que tots acabem pagant la construcció i després el seu us, no trobo on pot estar la necessitat.
A veure si serà que no ens volen deixar parlar una llengua que es va estenen sense el seu control i que voldrien veure en clara decadència. De totes maneres, gràcies per aquesta fàbrica d’independentistes que des de Madrid no para de fabricar i fabricar. 
Cada cop més gent, té clar a qui no votarà aquest Diumenge.

9 comentaris:

Sergi ha dit...

Res no passa per casualitat, tenen una jugada mestra preparada. Faran la gara-gara als seus amics de les telefòniques a costa de putejar-nos a nosaltres, que és una altra cosa que ja els va bé. Qüestió de desobeir, si és que es pot!

Joana ha dit...

Per quin motiu hem d'assumir aquestes despeses?, jo tampoc ho entenc!

M. Roser ha dit...

Penso que cada vegada que els polítics de Madrid obren la boca, surten com bolets una munió d'independentistes...Que parlin, que parlin...
Bon dia, Joan.

xavier pujol ha dit...

Penso que no vas desencaminat. Volen acabar amb la nostra TV, tal com ja han fet al País Valencià.
Resistirem!

Fita

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

Colla de corruptes ineptes que no en foten mitja de dreta. Per sort, com tu dius, son els millors convencen a la gent per ser independentista, d’alguna cosa havien de servir, no?

Relatus ha dit...

Sí, saben encendre els ànims i aconsegueixen que la gent es decanti per l'independentisme, encara que només sigui per treure-se'ls del damunt.
Però ja començo a estar-ne cansada... hauríem de votar ja!

Glo.Bos.blog ha dit...

I tant que sé a qui NO he de votar!
Totes les coses les tingues tan clares...

Pakiba ha dit...

Estic cansada de veure i sentir tantes baxenades ,Jo si que sé a qui no votaré. Esperam treure alguna cosa.VISCCA CATALUNYA

Elfreelang ha dit...

cada dia que passa estic més i més convençuda que hem de fugir cames ajudeu-me d'aquest estat que tant ens estima