dilluns, 10 de març del 2014

Negre

Tots hem escoltat allò d’estar negre, tenir la negre, veure-ho negre, fins i tot el perillós o si més no el sempre incomprensible forat negre.
Al que tampoc trobo explicació lògica és al dia negre, aquell en que un sòl ensopegar amb els seus propis collons per dir-ho clar. Què deu fer que un dia aparent-ment normal, es torci amb pocs moments i sigui un reguitzell de trampes on tot pot sortir malament?. Suposadament la culpa hauria de ser d’un mateix, si no creiem en forces rares, i la solució també hauria d’estar al nostre abast.
No sé quina seria la bona solució, però per el que veig, el millor per quan tot et cau de les mans i el que toques o fas, té poques possibilitats d’èxit, el que hauria de ser definitiu és no fer res i deixar passar les hores, llàstima que la tossuderia no ens deixa i solem pitjorar la situació.

Bona setmana i dies de colors.... 

17 comentaris:

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

Hi ha dies que penses que el millor hagués estat no llevar-se del llit ( bé, en un atac de mandra o penso cada dia) Per que quant el dia es torça, es torça de valent

xavier pujol ha dit...

Si el dia es torça a la feina, no et queda més remei que seguir treballant....com un negre!

Fita

jpmerch ha dit...

Estigues tranquil, que per l'hora que és, ja no crec que la cosa puga empitjorar molt més.

Elfreelang ha dit...

això de tenir-ho negre.....els negres en deuen dir tenir un dia ben blanc? mai se sap....posem color...pitjor ja no es pot anar a pitjor

Sergi ha dit...

Com ja han dit per aquí, en algunes ocasions podem parar una estona, o deixar-ho estar fins que no estiguem més concentrats o atents. Però no sempre podem, sobretot quan és una obligació hem de continuar peti qui peti... i en realitat peta!

M. Roser ha dit...

Jo que tinc un nebot negre africà no puc pas dir que estic negre, m'he de buscar un substitut de la parauleta, perquè no quedaria bé fer-lo sentir culpable, he, he...Puc dir que tinc un dia girat, o que algú m'ha fet màgia (?)...Ai no mecatxis, que m'han fet bruixeria...
Bona nit i ben negre, això sí.

fanal blau ha dit...

Quan les coses s'emboliquen, un dels millors remeis és provar de fer una pausa per veure-les d'una altra manera. Una d'elles és dormir. No per evadir-nos, sinó per reparar.
L'endemà, solem veure-les d'un altre color.
Petó!

Glo.Bos.blog ha dit...

En dies com aquests el millor que es pot fer és no prendre decisions ni encaparrar-se en temes complicats que no són urgents. Demà serà un altre dia...i segurament millor.

Carme Rosanas ha dit...

Espero que demà sigui de color... Rosa? Que l'amor s'hi posa...

Bona nit i que reposis molt bé.

Joana ha dit...

Cert... alguns dies son per oblidar, ni que ens costi!

montse ha dit...

Un bon remei és fer una bona caminada per airejar els pensaments.

Lluna ha dit...

Hi ha dies i dies, jo ja fa temps procuro encarar-los tots amb un somriure, de vegades s'aguanta, de vegades no tant, però és veritat que el bon humor descol·loca...
Que no sigui res!!

Relatus ha dit...

Vinga, que el dia ja s'acaba!

Lydia Yuste ha dit...

Un dia negre el pot tenir qualsevol, és normal i comprensible. No sempre ho podem tenir tot al nostre gust.

Però no ens hem de deixar emportar pel pessimisme. Sempre s'han de tenir les forces necessàries per saber que demà o passat tornarà a sortir el sol i llavors veurem altres colors.

Una abraçada!

jomateixa ha dit...

jo fa temps que vaig augmentant el meu pessimisme i per molt que ho intento no ho acabo d'arreglar. No se si està negre o de colors, com soc de Lleida podria dir que estic una mica embromada.

sa lluna ha dit...

Imagino que ja és d'un altre color ... el negre combina amb tots els colors, si ho penses així tindràs la solució prop.

Aferradetes :)

Laura T. Marcel ha dit...

http://plomablava.blogspot.com.es/2014/03/negre-i-blanc-amb-personalitat.html