dijous, 20 de febrer del 2014

Poseu-vos les piles

Portem masses dies de la maleïda vaga dels nostres mitjans autonòmics, tant de ràdio com de televisió. Si no són uns són els altres que et donen la sorpresa i de sobte et quedes sense programa o veient el Barça sense comentarista.
No seré jo qui digui de qui és la culpa, ni qui proposi la solució, però el que si sé és que si no saben solucionar això, que de ben segur té una sortida que a les dues parts agrada, com volen trobar sortida a tot el que ens ve en els propers anys?
Si de veritat és la nostra, la de tots, potser que hi perdem una estona i deixem de donar una imatge tant patètica , que la resta de l’estat es deuen estar petant a la nostre salut.

Ara més que mai s’hauria de mostrar la nostre unió i capacitat per tirar endavant, doncs cada graó sense superar, és com un pas enrere i el que volem és avançar.

18 comentaris:

Sergi ha dit...

No he estat gaire al cas de la vaga perquè no miro la tele, així que no m'afecta. Això sí, penso que caldria arribar a un acord, solucionar el problema, fer que els nostres mitjans nacionals siguin l'exemple que solen ser, no podem deixar que es podreixin d'aquesta manera, són més importants del que pugui semblar.

Joana ha dit...

Cert, sempre és millor dialogar, però noi... per mi ja no és la "nostra" si no la "d'ells" :(

Carme Rosanas ha dit...

Tens tota la raó... Jo com q ue no miro la tele no me n'havia adonat que fos una cosa tan seguida... Que s'espavilin a solucionar-ho...

kira permanyer ha dit...

ostres si, no saben que els humans ens acostumem a tot... si segueixen així ens acostumarem a ometre el canal 3 del comandament a distància... el pitjor de tot, es que no se perquè fan vaga... potser que canviin de missatge i expliquin més no?

jomateixa ha dit...

El meu germà era càmera i la meva cunyada periodista a les noticies de Comarques Lleida, ja fa un any que són a l'atur, a Lleida van despatxar 6 persones.

Lluna ha dit...

Hi ha estones que em fa por que no acabem com els de canal 9 :(

Pakiba ha dit...

Millor no las pogut dir Joan
Quina imatge mes lletja estem donant,si entre nosaltres no saven posanse d'acord.

Relatus ha dit...

La TV pública és molt important pel país, entre uns i altres encara sortirem escaldats

Relatus ha dit...

La TV pública és molt important pel país, entre uns i altres encara sortirem escaldats

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

Mentre tot quedi en dies de vaga... per que a mi també en fa por que no passi com a canal 9 :’(

M. Roser ha dit...

Jo també penso que no estem donant( mai millor dit) una bona imatge, perquè no només és TV3, sinó les emissores de Catalunya Radio, trobo que ja fa massa dies que dura; haurien de fer mans i mànegues per trobar una solució.
És una pena perquè em sembla que això els farà perdre espectadors i, sobretot, oients...
Bon cap de setmana.

Elfreelang ha dit...

el drets dels treballadors a fer vaga és respectable pensa que si fan vaga és perquè la direcció de TV3 . més dit la corporació catalana de mitjans audiovisuals , vol a part d'externalitzar els anuncis i la publicitats ( és a dir que un ingrés que tenen el regalen a una empresa privada externa) volen , tal com permet la reforma laboral pretextada i perpetrada per PP i PSOE rebaixar substancialment el salari dels treballadors ...home jo crec que hi tene tot el dret a fer vaga....la Mònica Terribas antiga directora de tv3 ( que està sota les ordres de la corporació) va defensar a capa i espasa la no supressió dels canals, ja fa temps fan fer l' atemptat televisiu en carregar-se i fusionar el C33 amb el infantil i també avisava d'estranyes maniobres per afavorir altres tv privades com per exemple 8TV, a ella la van despatxar per dir les coses clares...jo també estic retallada i retallada de sou i en ocasions he fet vaga i t'asseguro que ningú ha volgut cercar un acord amb mi ....l'acord seria possible si la corporació aflueix en la seva imposició de baixades de sou, l'ERO al capdavall

Audrey ha dit...

Jo ho he patit amb la ràdio i no entenc perquè costa tant arribar a un acord, quan dues bandes tiben la corda, es corren riscos no desitjables.

RaT ha dit...

Elfreelang, s'agraeixen molt les teves paraules. Trobar l'explicació del perquè de tot plegat és fàcil i (crec) necessari, no sols en aquest tema sinó en la majoria dels que actualment passen. S'estan venent el país que entre tots hem construït i pagat per donar-lo a quatre personatges que ni se l'estimen ni el necessiten. Els volen més rics i ens volen més pobres.

I dos no és posen d'acord si un no en té cap intenció.

joestimotv3.wordpress.com

Ximo Segarra "ACAPU" ha dit...

Des del País Valencià és frustrant el tema, primer eliminen Ràdio 9, després tanquen els repetidors de Catalunya Ràdio, i ara sovint em veig patint per a escoltar-la per internet, i ara amb les vagues... ni així.

Ximo Segarra "ACAPU" ha dit...

Acabo de llegir el comentari de Elfreelang, no ho sabia tot això.

Glo.Bos.blog ha dit...

Imagino que si fan vaga tenen motius.
Però l'imatge que donen no és gaire engrescadora de cara a un futur en que s'haurien de consensuar tantes coses. Seria convenient esforçar-se més i trobar la manera d'arreglar-ho.

rits ha dit...

Penso que cal no quedar-se amb el fet que hi hagi vaga i ens toquin els nassos. Estic convençuda que els polítics fan servir les teves paraules x arribar a un acord, xò quin acord?

A la Corporació fa molt de temps que les coses no van bé. Hi ha casos funcionaris que cobren una pasta per no fer res xò la majoria de treballadors de la casa tenen un sou normalet. I a aquests és a qui afecta l'ERO. No pas a les grans estrelles, qui per suposat cobren de les seves productores. La majoria de programes estrella son de productores privades i en canvi es beneficien dels treballadors públics. Ho trobes lògic?

El que passa és que aquesta vaga la veiem, xò i què passa amb els de Panrico? O ja saps què passa els dimecres a la tarda a BCN i rodalies? S'aturen tots els trens.

Demanem que la gent desperti xq estem fins els nassos, xò alhora no ens agrada que ens molestin. No sé si és gaire just.