dimecres, 25 de setembre del 2013

Tenir la grossa és millor?

Qui més qui menys ha desitjat alguna vegada tenir-la grossa, que la tingui grossa o que ens toqui la grossa....A partir d’ara ja és possible, almenys tenir-la, que lo de tocar sempre és més complicat.
El que no em queda clar és el tema imposts, si realment es queden a casa nostre potser millor no comprar mai més la nacional, doncs es veu que els Catalans ens gastem tres-cents cinquanta milions en aquests paperets plens d’il·lusió, que el nostres contrincants s’embutxaquen alegrement a més de cobrar el vint per cent a l’agraciat que li toca. Total negoci rodó.

Ara no sé perquè em faig aquestes preguntes, ja que molts anys he passat sense comprar ni un número, però el que si sé, és que si arribo a comprar una mica d’il·lusió, segur que serà Catalana. 

14 comentaris:

jpmerch ha dit...

Un avantatge immediat que tindrà una loteria catalana, és que la grossa sempre us caurà a casa.

Carme Rosanas ha dit...

Jo no sóc de comprar loteria, mai no n'he comprat. Algun Nadal me n'han ofert en algun lloc i n'he comprat una miquetona de no res, però la majoria de Nadals, gens.

Però d'aquesta sí que en compraré! Alguna cosa compraré, encara no sé quant, però ara em fa ilu. I com diu en Jp, quedarà a casa, en tots els sentits. En impostos i en premis.

Sergi ha dit...

Fixa't com som els catalans, eh. Les passem magres, però surt una loteria catalana i segur que tots en comprem, i més en el moment que vivim! Un nou símbol d'identitat, ja m'ho veig a venir.

Relatus ha dit...

Jo tampoc compro mai loteria però aquest cap d'any no me n'escaparà

Ariadna ha dit...

Ja posats, fem-la ben grossa!

rits ha dit...

Jo tp ho tinc gaire clar tot això. I els indepes se'm tiren a sobre xq ho qüestiono, xò no, no ho acabo de visualitzar, què vols que et digui....

I si, jo si que en compro... ja en tinc un dècim de la bruxia d'or (a mitges amb tres persones més, això si)

artur ha dit...

Em sembla que, si us toca algun premi gros, el 20 % li tocarà de retruc a " Hacienda " ; (
.......de tota manera , la finalitat social que té, crec que val la pena !
; )

Joana ha dit...

Soc una mal pensada... el meu cap ha anat cap una altre cosa...

M. Roser ha dit...

Ens podríem posar d'acord i comprar tots participacions del mateix número, aleshores si que en compraria, no fos cas que us féssiu milionaris i jo no passes de pobre...
Petonets.

Pakiba ha dit...

No sòc massa de comprar loteria,però ara si compro será la nostra que ja els donem prou.

jomateixa ha dit...

uixxx si hi arriba a haver guionet tenir-...
Be, al tema. en els moments que vivim tots els negocis de camisetes grogues, banderes estelades, espardenyes catalanes, barretines i altres estan a l'alça. En el mon en que vivim tot acaba tenint un marc de consumisme.

Glo.Bos.blog ha dit...

Només compro loteria per Nadal. Aquest any la compraré catalana.

Dafne ha dit...

I tant que en compraré, i aquest any amb més satisfacció!!!

belkis ha dit...

Jo només jugo al Nadal, i aquest any ho tornaré a fer. I sí, i tant que compraré de la catalana...en el meu cas no és per cap ideologia, sinò perquè és una possibilitat més d'aconseguir la grossa.
No tinc la sort d'altres que no necessiten jugar per tenir-la grossa....o potser sí?