dimarts, 15 de gener del 2013

Saps on va i l'hi vols ficar

Tres mosses de bones cames i cantarella enganxifosa han sortit a fer de pastores, per conduir el remat, a menjar l`herba que més convé, als qui tenen interessos en que així es faci. Per suposat passant-se pel forro l’interès pel reciclatge.
Ho han fet tan bé, que han escampat un munt de dubtes, tals que a hores d’ara un es pregunta si un preservatiu és o no és un envàs. Perquè de fet és de plàstic i tots alguna vegada hi hem envasat o si més no ens hi hem vessat.
Com que un ja comença a ser gran, he tingut que posar els meus mètodes per no equivocar-me. Així que tot el que son cartrons provinents dels paquets em fan pensar en el blau del PP. Les ampolles de vidre van sempre al Wert, aquest paio sempre m’ha fet pensar que té problemes amb l’alcohol. El groc, allà on hi ha de tots colors, de tots els tipus i el que genera més dubtes, jo en dic el tripartit.  Finalment el que hauria de ser orgànic i no hi pot haver res fora de lloc, és l’equip actual de govern, que aquests si que tenen un bon marró.
Finalment la deixalleria general la podríem posar  a l’edifici del parlament, potser així en trauríem un rendiment.

A ningú se l’hi acut de posar a l’etiqueta del producte a quin color va? 

20 comentaris:

Sergi ha dit...

Els teus mètodes segur que són molt eficients, però el que destaca de veritat és la frase final. És cert, per què no fan senzillament això? De veritat no se li ha acudit a ningú? Sí que són curtets. Encara que, com dius al principi, l'interès pel reciclatge és relatiu, perquè de mètodes n'hi ha de molt millors, el que prima són interessos econòmics. Quina novetat, oi?

Carme Rosanas ha dit...

Em fa gràcia, el tema, perquè amb aquest anunci han aconseguit fer enfadar i acabar de despistar a tothom. I molts recicladors convençuts fins ara, els venem ganes d'engegar-los a rodar. Un anunci ben encertat!

No entenc perquè no t'ho preguntaven a tu, Joan, i deixen d'atabalar-nos! :)

artur ha dit...

Ves per on, ens has fet una campanya nova de publicitat !! Molt encertat...jo de tú, els hi venia la idea abans que algú altre en tregui profit !!
Bona setmana ; )

fanal blau ha dit...

Reciclar és important...però mentre ens maregen amb el reciclatge, hi ha qui encara es manté a la prehistòria de l'evolució.
Tens raó, un bon grapat de polítics haurien d'anar sense cap dubte a la deixalleria, i més concretament, al contenidor que en diu "ferralla".
Una abraçada, i que el tretze esdevingui una mica més ecològic.

lletra21 ha dit...

I què serà de l'ecoparc? Mare meua, millor no ho digues...
Caldrà reciclar més a sovint, doncs!

Salut!


lletra21

Pakiba ha dit...

Joan un reciclaje perfecta .
Sempre tan ingenios.
Ets un krac.

Glo.Bos.blog ha dit...

Jo que m'esforço en reciclar el millor possible me'n dono compte de que ho estic fent malament. Em venen ganes de enviar-los a pastar fang i que reciclin ells, que hi ha molta gent sense feina i cobrant de l'atur.
quin embolic amb l'envàs!

Gerònima ha dit...

Mira que vaig llegir l'altre dia...
http://www.retorna.org/news/2013/01/10/0002

Joana ha dit...

Estic amb tu, una cosa tant senzilla com un color a l'etiqueta, evitaria molts problemes.
Jo, sovint, dubto d'on l'he de posar...

Anònim ha dit...

Una cosa tan senzilla com seria posar-ho el fabricant i, no se'ls acut a ningú. Bona idea, Garbí!

Sícoris ha dit...

Fixa't si seria senzill fer-ho com tu dius: etiquetant el producte amb el color que correspongui: blau PP, wert, etc. ;-)
Però no: vinga pagar campanyes publicitàries que no fan més que capgirar la ment del personal!

sargantana ha dit...

tot i que sovint et veig per el telefon a n'el facebook....
res com pasar per el teu blog
m'hi sento be !!

una abraçada molt forta

Àngels

jomateixa ha dit...

Ulltimament estàs molt encertat a l'hora de trobar evidencies. A veure si algú ho llegeix i ho fan d'una vegada.
La frase pre-final també m'ha agradat, queda com un rodolí que es podria afegir a la cançoneta ;D

rits ha dit...

uuuf,.... envàs o no, si ets de plàstic, jo et tiraré al contenidor groc.

ICV ahir ja va demanar la retirada de l'anunci, xq porta a confusió. Xq tothom ja no sap si està fent bé una cosa que creia que feia bé. Doncs si, tot el plàstic al groc. I que les empreses, separin i transportin els materials. No cal treballar per a les grans empreses.

Avui he sabut el que ha costat aquesta campanya que fins i tot surt al cinema. 2,5 milions. Aparentment, posades trinco trinco per les empreses de residus. Això si, amb el logo de la Gene al final.

Ais, en plena retallada que només es dediquin a crear confusió ..... mmmmmm què vols que et digui.

sa lluna ha dit...

Patenta la idea i amb part dels calerons ens anem tots a sopar, això si, quan acabem tots a reciclar! ;)
Vingui gastar i gastar per res!!

Aferradetes!

Agnès Setrill. ha dit...

Molt bo garbi! :-)

Eastriver ha dit...

Jo penso que és una campanya publicitària brillant. Una altra cosa són els interessos terribles que hi ha darrere... Però la campanya en sí mateixa és realment molt bona: la gent no parla d'una altra cosa, fins i tot jo vaig en metro i em sorprenc cantant mentre llegeixo, encara que sigui de plàstic...

Salutacions, t'aniré coneixent.

kira permanyer ha dit...

fastic d'interessos que es carreguen anys d'educació ambiental... soc lluitadora de reciclar, fa mooooolts anys amics i familiar es reien de mi, he donat classes a coneguts del perill de destrucció del nostre planeta i ara arriba aquesta puta campanya d'interessos d'empreses de reciclatge, amb el beneplàcit del nostre govern (no obviem això) a confondre al personal.. la gent passarà en dos dies!
Si més no vull la versió campanya masculina... ja està be de tanta dona florer!

El porquet ha dit...

Estic aplaudint dempeus. Ni campanyes de reciclatge sospitoses, ni caçonetes horroroses. Amb aquest lema ni hi ha ningú que tingui dubtes d'on ha de llençar l'escòria... que n'hi ha molta.

belkis ha dit...

Jo visc en un altre planeta i no tinc ni idea de quina campanya publicitària parleu.
Però bé: jo fa anys que reciclo, crec que amb sentit comú, i continuaré fent-ho de la mateixa manera.
En els exemples que planteges és molt senzill; la casta política, tota a material no reciclable, potser es podria salvar alguna peça però no ho crec.
Els preservatius: home, lo de fora és plàstic, però lo de dintre....és matèria orgànica...jajajaja. O escolliu els dos contenidors corresponents o al pito-pito....jejejeje