dimecres, 4 de juliol del 2012

Riure


Sigui com a pràctica o com a teràpia és una actitud que no hem de deixar mai. Si no en tenim motiu l’hem de cercar on sigui i aconseguir estirar tots els muscles de la cara tanta estona com podem.
Sabem que els temps no són per estirar les galtes i partir-se el cul a totes hores, ho sabem si, però al mateix temps sense voler enganyar-nos sabem que ens és necessari.
L’altre dia custodiat fermament per dos adolescents, que al mateix temps porten el meu cognom, vàrem poder descollonar-nos  una estona veient això a la gran pantalla.


Val la pena, guanyar aquesta estona al temps, per oblidar tensions, estar amb ells, deixar els problemes que cada dia ens enfosqueixen el nostre somriure i, com no, gaudir de la vida, que per això ens hi han posat.
Proveu-ho, funciona.

21 comentaris:

Sergi ha dit...

La típica excusa d'anar a veure una pel·lícula per canalla, hehehe. He mirat la intro i pinta bé, quina gràcia. A veure si m'hi animo, encara que em sembla que si fins ara no anava al cine, ara durant una temporada encara hi haurà menys possibilitats d'anar-hi.

Carme Rosanas ha dit...

Tens tota la raó del món, hem de riure més... hauríem de riure més...

Però a mi m'has deixat preocupada, perquè no m'ha fet gaire efecte aquest video. Potser millor que me'n vagi a dormir, per avui! :) Dec tenir alguna cosa desconnectada, ja...

Catalina Cerdó ha dit...

Em sembla que m'has convençut... crec que tendré més problemes per descollonar-me, per raons òbvies, però sembla una molt bona opció per passar un capvespre més que divertit amb els meus dos. Abraçadeta!

Ssshhh ha dit...

El meu adolescent passa d'anar al cine amb la mama, però m'és igual, hi aniré soleta, ja fa dies que m'ho estic rumiant, aveure si aquest finde cau.
Que tingueu somnis riallers...

sargantana ha dit...

Mira que en tinc ganes..
i encara m'en fas entrar mes

riure una estona,ja s'ho val.

petons

Sílvia ha dit...

Riure és terapèutic i jo fins i tot diria que necessari per a dur una vida equilibrada. Bon dia i bons somriures!!

sa lluna ha dit...

Per plorar ja tenim motius cada dia i sense buscar-los...un somriure -i fins i tot una rialla ben forta- ens ajuda a seguir endevant.

Va que ja és divendres!!
Uns bessets.

sa lluna ha dit...

PS: No és que no sàpiga quin dia és...és simplement una manera de fer el dia més curt ;)

Pep ha dit...

Seguiré el teu consell,
per un moment sa lluna m'ha fet pensar que n'havia fet del dijous.
Home ¡¡, ja tinc una edat però no vull prendre pastilles per la memòria.
Aquest cap de setmana no puc anar al cinema, potser la setmana que ve, tot i així intentaré riure una mica, si més no a la teva salut.
Bon dia Garbí.

sa lluna ha dit...

jejjej PEP si ets un nin!!

jomateixa ha dit...

jo també les he vist totes, ejem, amb les meves filles, ejem. Aquesta està pendent possiblement per aquest cap de setmana.
hehe. La veritat és que aquest personatge és el meu preferit.

Roser Farràs ha dit...

Sí, el somriure és quelcom molt necessari, i més en aquests temps. Un somriure pot salvar una vida a algú que se sent perdut... Cal no perdre l'hàbit.
Moooooolts :-) :-) :-) :-) per tu!

rits ha dit...

ostres, com pot ser que després d'un munt de vegades veient com persegueix la gla, continui fent gràcia? és boníssim!!!


aquestes estones fan passar molt millor tot plegat. I tant!

Mi cámara y Yo ha dit...

Reirse es GENIAL!!!
saludos!!

kira permanyer ha dit...

el riure es com el respirar... oi que respirem en temps de crisi? doncs igual. Quina satisfacció després d'unes bones rialles... jo soc fan. A vegades no puc ni parar. Moltes vegades m'agafen amb la meva parella al llit recordant coses del dia.. .jajajajajaja els veins deuen estar contents!

Elfreelang ha dit...

Boníssima recomanació! riure! he vist el tall de vídeo molt bo! dec estar una mica malalta a conseqüència de la picada d'abella perquè m'he imaginat que la pobra bèstia érem nosaltres que empaitàvem l'estat del benestar ai ai ai això si riure encara ric ara!

khalina ha dit...

Riure és saníssim!!

Assumpta ha dit...

I tant que és sa riure! Tens tota la raó, JOAN! I em de saber buscar els motius per fer-ho! ;-)

La veritat és que el vídeo és boníssim... però a mi, més que riure, m'ha admirat la imaginació dels seus creatius per fer-s'ho venir tot tan bé! Ho he trobat genial! ;-) Però al final... aconsegueix agafar la gla o no???? :-DD

belkis ha dit...

Riure és bo i necessari i fins i tot diuen que allarga la vida. Si no trobem motius suficients per riure, cal buscar-los i aquesta opció que ofereixes és molt bona.
Jo he vist les tres anteriors, acompanyada evidentment; encara no he trobat el moment de veure aquesta quarta part però no penso perdre-me-la.

Marta ha dit...

És motl bona la peli! jo també vaig riure molt, tenia una mestra que sempre em deia: Vilella!!!!! no riguis tant que et sortiran arrugues. Visca les arruguesssss! però sobretot riu! que tinguis una tarda de diumenge ben riallera!

cantireta ha dit...

L'he vista. Genial. Gràcies ( totes 4, vull dir)