diumenge, 15 de maig del 2011

Sense danys

Quan et diuen entre somriures que has d’anar a passar un matí entre noms que et semblen d’un altre món, com tofu, espelta, kamut, seitàn i altres que la meva capacitat per recordar no em permet, fan que et posis en guàrdia esperant sortir-ne malparat.

A somriures com aquests un no es pot resistir, cedint a la proposta i acceptant els riscos col·laterals.

Amb valentia, enfilo cap a bcn a un lloc de grans esdeveniments blaugranes, palau Sant Jordi. Entrem.

Només cinc minuts allà dins, m’han fet adonar que apart de tot el que és desconegut per mi, també hi ha allò que més m’agrada, però fet amb molta cura i dedicació. Gustos per tots els gustos, fins i tot el més desconegut, no és tant dolent com em pensava, tot i que l’home de costums es decanta fàcilment cap al pernil i la sobrassada ibèrica entre d’altres. Tot és bio, tot és eco, però tot és bo. Des de la cervesa al cafè, passant per tot el que ens podem imaginar, és més que comestible i molt saludable, apart de fer un gran favor al planeta.

Si arribat aquest punt, no t’has adonat que he estat a la fira Biocultura, es que necessites un curs accelerat i perdre moltes manies que jo mateix tenia.

Cervesa negre La Lluna.......sense cometaris.



20 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

M'alegro que n'hagis sortit sense danys! Jo no hi he estat mai i crec que em fa falta un curs accelerat. :)

Filadora ha dit...

Diga'm tonteta, però m'has deixat amb el dubte: t'ha agradat o no la Lluna Negra?
:)

Garbí24 ha dit...

La lluna negra......boníssima i autèntica

Catalina Cerdó ha dit...

Jo he berenat de sobrassada bio de ca la meva sogre i també ha estat boníssima... és que no arribo a la de Barcelona, ;) Una eco-abraçada!

rits ha dit...

Però perquè sigui bio és millor? és un dubte existencial que no acabo de veure clar.

A mi, el tofu no m'agrada gens. Però celebro que hagis descobert tot de novetats!! que sempre va bé.

Pakiba ha dit...

A mi no m'agrada la cervesa, pero aquesta si, es molt bona, espero que tu pasesis bé.

El porquet ha dit...

Doncs ja ho veig. Necessito un curset i perdre moltes manies. És que sóc un pèl tradicional amb les coses del menjar i beure...

Sergi ha dit...

Manies en aquest sentit no sé si en tinc, però assabentar-me a temps de que es fan aquestes coses, podria estar bé...

Yáiza ha dit...

Ostres, molt bé! Jo avui he vist alguna cosa al telenotícies sobre Comerç Just... crec que no deu ser el mateix, però acostumen a ser dos temes molt lligadets, l'un amb l'altre.
Jo he tingut la sort de fer-me amb gent molt amiga de les cooperatives, i conèixer de prop com funciona aquest tipus concret de "comerç just i bio i eco". M'ha agradat, però assumeixo que mentre no m'encarregui jo d'anar a fer la compra per casa, seguiré menjant el que manin els "jefes" de casa.

Joana ha dit...

S'han de provar coses noves, sempre ho dic.
Ni que de vegades no m'agradin.
Això de "Lluna Negra"... uixxx....

jomateixa ha dit...

Noi, no te'n perds ni una...

Marta ha dit...

Joan
sempre tenim un raconet per apendre cosas novas...res del que has mencionat es dolent, molt al contari, veuras que si las vas intruduin en la teva dieta diaria, et sentiras molt millor....aixo i la bici, ma de Sant!!!
petonets, molts

GEMMA ha dit...

I que en consumeixi tantes més persones millor, i així podran baixar els seus sovint inaccessibles preus.

Salut, Bio_Joan!

magazine.cat ha dit...

Es molt bo provar coses noves i a més a més sanes, llàstima que com diu la gemma siguin tan cares.

Salutacions.

Tu, jo i l'Otis ha dit...

De tots els derivats de la soja... em quedo amb la soja, i prou. El tofu i el seitan no estan fets per mi. Però els cereals sí, des que tenim panificadora anem fent descobriments... però la fira me la vaig perdre del tot :(

Filadora ha dit...

Gràxies! :)

Assumpta ha dit...

Ehem... ho admeto..., és la primera vegada que "sento a parlar" (en aquest cas, llegeixo) això de Biocultura... Ara bé, si estava bo, doncs, genial :-))

Ferran Porta ha dit...

A poc a poc la biocultura es va introduïnt al nostre país, i això és una excel.lent notícia. A Alemanya ja és part del panorama "normal" a moltes llars i restaurants, i preu a banda -és més car que "l'altra" cultura, la no bio- fa de bon gaudir.

Enhorabona per la descoberta!

Anònim ha dit...

Vuic un traget d'eixa cervesa jeje

rhanya2 ha dit...

Havia estat assídua de Biocultura però ara fa anys que no hi vaig. Aquest cop en tenia ganes però vaig tenir feina... L'any que ve igual ens "veiem" per allà!

(El tofu no, però el seitan m'agrada moltíssim...)