divendres, 27 de maig del 2011

I sense trencar cap mirall


Quan les setmanes es giren, de tots és sabut que difícilment es poden encarrilar esquivant els problemes que comporten.

Sembla ser que les coses s’han posat d’acord i han fet la seva protesta deixant de funcionar o el que és pitjor fen-t’ho malament.

Així tenim que el meu estimat smartphone, de quasi cinc anys d’antiguitat, ha decidit fer vaga de cel deixant de funcionar tots els seus botonets físics i només ens entenem per la pantalla tàctil. Ho desmuntarem

La impressora per la seva part ha decidit de no pintar de color negre, es veu que li agrada més la vida de colors. Jo sense fer-me el “racanu” li he comprat el seu recanvi original.....però ella diu que de negre res. Ho desmuntarem.

El programador de reg automàtic s’ha tornat boig, de casualitat he vist que una de les zones la fa tres vegades. Jo estalviant aigua per una banda i ell fent el bandarra per l’altra. Ho desmuntarem.

Un aspersor de reg ha decidit de que en compte de regar el trocet de gespa que se li ha encomanat, prefereix regar la paret de la veïna. Ho desmuntarem.

Un col·lector d’aquest mateix sistema de reg, potser com protesta de les primeres insolacions d’aquest any, té una fuita que fa que en compte de regar el que li toca, rega les rajoles, que a aquestes alçades no crec pas que creixin ni que floreixin. Ho desmuntarem.

Amb tot això, ara no sé si valdrà més la pena posar la impressora al mig de la gespa, connectar l’aspersor al pc, posar l’smartphone a recollir l’aigua del col·lector i trucar a partir d’ara amb el programador de reg. De moment vaig a agafar les eines, esperant que el Barça no tingui problemes de comunicació, fluïdesa, que ragi per on ho ha de fer i que imprimeixi molts gols.

17 comentaris:

Yáiza ha dit...

Carai, Garbí! Ja ho diuen, que les desgràcies mai no vénen soles.. però d'això a que se t'espatllin tots els enginys de la casa... estàs de pega!
Però bé, pel que sembla ets manetes i "ho desmuntaras" i tornarà a funcionar, segur. A mi, si em passen coses d'aquestes, penso "li diré a mon pare". I creuo els dits esperant que m'ho sàpiga arreglar sense grunyir-me massa.
Apa, espero que el cap de setmana no sigui gaire atrafegat, amb tantes feinetes!

Carme Rosanas ha dit...

Ostres garbí, se t'ha girat molta feina! Espero que els aparells aquests no se't resisteixen gaire. Que tinguis molt a sort i que passis un molt bon cap de setmana.

Pere ha dit...

Ho desmuntarem ... dues paraules que demostren una actitud molt positiva davant dels petits problemes del dia a dia.
Això de la impressora serà fàcil d'arreglar perquè segurament s'ha acabat la tinta, però demà segons com li vagi el Barça no sé com ho arreglarem.

Bona nit garbí.

Joana ha dit...

Algunes setmanes son... increibles!

magazine.cat ha dit...

Ho desmuntarem! ...paraula que fa por, la meva costella quan desmunta alguna cosa ja se que la puc llençar a les escombraries, no és un manetes, és un manasses!

Visca el Barça!

Catalina Cerdó ha dit...

Ostres garbí, i tu com estàs? Mira que si t'hem de desmuntar...

Allau ha dit...

Dóna gràcies que et funciona el Blogger, que n'hi ha que encara estan perjudicats. Ara, amb aquesta actitud de desmuntar-ho tot, vull creure que ets un manetes.

Assumpta ha dit...

Ostres, creuem els dits!! M'has recordat a mi mateixa fa tres estius quan tot es va començar a espatllar de cop... Crec que en vaig fer un post...

http://blogdeassumpta.blogspot.com/2008/06/sc-gafe.html

Per cert, la rentadora a la que faig referència, va petar al cap de pocs mesos... un desastre!!

Espero que ho puguis arreglar tot! I, també, que el BARÇA IMPRIMEIXI MOOOOOOLTS GOLS!!! :-DDD

Oeeeeeeeeeee oeeeeeeee

Sergi ha dit...

Jo només et recomano que no ho desmuntis tot alhora, perquè se't començaran a barrejar coses, i al final no sabràs de què és cada peça. I encara pitjor, segur que te'n sobra alguna que altra!

Carme Sala ha dit...

Et desitjo molta sort! Quan les coses decideixen deixar de funcionar totes alhora, és un autèntic desastre! Quan em passa a mi, no desmunto res...i em limito a creuar els dits esperant que el meu marit ho sàpiga tornar a muntar bé! :-)

Força Barça!

Carme J ha dit...

Quan tot falla,abans no patia gens, perquè tenia l'arreglador oficial de coses. Ara primer de tot em desmonto jo!
Després espero que per obra i gràcia d'alguna cosa, s'arregli sol(de vegades ha passat).
Tot seguit manego el que puc i finalment demano "ajuda" sempre pagant. Tot i així, no sempre es torna a muntar com cal!
Creuaré el dits per si de cas. . .

Carme J ha dit...

Ah! Sort.... a tu i al Barça!

sargantana ha dit...

volia dir que jo tinc mal d'esquena...però ho retiro
igual em desmonta
hahahahah
sort maco!!

lisebe ha dit...

Doncs val mes que no parli per si acas...!!! quan estrenca una cosa li van darrera dos mes.. això ho tinc comprobat per propia experiencia.. així que vaig mutis..! per les mosques no sigui que se'n comani.

Ja he passat fa res per això i no tinc ganes de tornar a passar-ho de nou, però t'entenc !! QUE HO SAPIGUES!!

Petonets i endavant les atxes que son moments que despres passan (es clar toca pagar...)d'això no et salvas...!

lisebe ha dit...

Ah!!! i molta sort avui!! per el BARÇA !!

Ferran Porta ha dit...

Hehe, no sé si t'ho has agafat amb l'humor que destil.la el teu escrit. En tot cas, és una murga quan els deus semblen posar-se d'acord per girar-nos un dia... o uns quants.

Els meus desitjos que a hores d'ara, la cosa s'hagi normalitzat (o estigui "en vies de")

Anònim ha dit...

Em sembla que se m'havia passat per alt aquest post, sorry! On tindré el cap?
Molt bo, Garbí!