diumenge, 29 d’agost del 2010

Proposta de la Zel (programat)

Una proposta de la Zel en el seu tercer any de blog

Els tres porquets, versió 2.0

Monti, Saura, i Cercós, tres porquets que es creien espavilats, doncs junts s’havien quedat amb la matèria primera per construir el seu fortí, després d’ajuntar-se tot i no ser amics, les conseqüències i les ganes de manar varen fer que no els quedés cap més alternativa que estar junts.

Varen ajuntar els seus materials per fer la seva caseta forta per fora, còmode per dins i amb la gran quantitat de palla que els sobrava, els permetia jaure molt de temps sense fotre ni brot. Tant segurs es veien que varen tenir una errada, molt gran, que va ser fer-se amics del llop Zapa, que amb l’excusa que els ajudava a fer la casa, el deixaren entrar un cop feta, sense por, doncs eren tres contra un i es creien amics. De tots és sabut la perspicàcia i paciència del llop, que els va anar prometen coses i més coses fins a creure’s que la casa seria del tot seva, que podrien fins i tot negociar amb ella, quedant-se els diners. Innocents i confiats, varen anar redactant documents, mentre el llop Zapa havia de sortir de tant en tant de la caseta per riure a cor ple, doncs no és podia aguantar al no entendre la ingenuïtat del tres porquets.

Va passar molt de temps, entre redaccions de papers inútils, que el llop Zapa sabia exactament el que hi posava, doncs entrava a casa seva sempre que volia i si no ells mateixos l’informaven del estat de tot. Ingenus.

Va arribar l’espera’t dia en que es tenia que signar la casa com a seva, però el llop Zapa ja tenia l’excusa preparada de temps, uns TCs de capa negre amb borles ridícules al cap, comprats de feia molt de temps, ho prohibien per reial decret. El llop, amb la còpia de les claus de la caseta a la butxaca, els va dir que li sabia greu que els hi deixava estar, no volia la caseta, només volia, cobrar-los el lloguer.

Els tres porquets continuen vivint a la caseta, pagant el lloguer amb el que obliguen a pagar, als qui no tenen aixopluc, això si, encara els queda palla, doncs continuen jaient sense fer res de res, tot i veure el ridícul que han fet.

Per molts anys ZEL!!!!

8 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Molt bo garbí! Com que ells no paguen el lloguer... mira qualsevol cosa els va bé, oi?

Joana ha dit...

Dolent!!!

zel ha dit...

Jejeje, m'encanta! Tot i ser al capdamunt del món, ets un amic incondicional, jo hauria oblidat la proposta, t'ho juro!

A casa meva anirà amb l'enllaç corrsponent, i gràcies, guapíssim!

Anònim ha dit...

Molt bo!Per sort, sembla que els queden pocs dies en aquesta casa. El poble entrarà i els fotrà al carrer.

rits ha dit...

molt bo!!! i molt ben trobat!!!

sànset i utnoa ha dit...

quina versió!

Jo la inclouria a la secció de "terror". Quin llop més dolent i quins porquets més rucs!

*Sànset*

khalina ha dit...

caram, caram! jaja

Arda ha dit...

Si senyor. Molt bona aquesta versió lliure del conte dels tres porquets i el llop.

I com el conte original........fa pensar oi?.

Fa pensar i fa “emprenyar”. Vet aquí un gat, vet aquí un gos.................No s'ha acabat el conte, de cap manera. Continuara!.