dijous, 5 d’agost del 2010

Controlador

Tot s’ha de controlar en aquest planeta blau, que va donant voltes com les nostres cabòries. Anomenen controlador a tota mena d’objecte o persona que té en les seves mans el poder de controlar el que se li ha encomanat. Per exemple un controlador fa que jo pugui escriure ara cada cop que toco una tecla, un preservatiu és un controlador de la natalitat, un controlador és un potent verí capaç d’aniquilar les rates, també ens fa aquesta tasca la boia de la cisterna del wc que controla i talla l’aigua quant n’hi ha prou, una persona ens pot controlar la nostra salut perquè té un títol que així ho diu, podria posar exemples i més exemples, però en trobaríem pocs que de sobte tinguessin la magnífica idea de sota amenaça deixar a terra un piló de mileuristes que frisen per les seves vacances, que els ha costat la seva suor poder pagar.

Tindran tota la raó del món potser, el sr Blanco potser també té tota la raó del món, però el que no es pot fer, és uns dies abans, amenaçar amb deixar anar els gossos i tenir tothom acollonit, endavant amb la vaga si volen, però com ho fa tothom, programada amb temps que igual provocaran el caos econòmic, però almenys no ho patirem els de sempre i potser serà més eficient, o no imagineu una vaga de controladors que anunciés que la última setmana de tal mes no treballen? qui compraria bitllets aquella setmana? la seves conseqüències es notarien fins i tot en borsa i no farien patir a qui no hi té cap culpa. Volarem o no volarem, that is the question.

10 comentaris:

rits ha dit...

fins ahir no em vaig enterar bé del tema de la vaga dels controladors. sentia ploure però no entenia res.

La veritat és que s'ho han muntat fatal, crec que ningú els donarà suport. El problema ve de molt enrere, dels avantatges que han tingut molts anys, i ara esclar, qui vol renunciar a res?

I és molt fort lo de les baixes intencionades. A un altre, l'haguéssin ja fet fora!!! xò esclar, hi ha tan pocs i és un cos tan elitista!!!!

Tothom té dret a fer vaga, però hi ha vagues que no tenen raó de ser. Ho veig així. Algú que guanya el que guanya fent les hores extres perquè si, no s'hauria de queixar. N'hi ha a qui les hores extres ens donen les gràcies i prou!!!! (i això que a mi, que per sort no n'he de fer gaires) me les compensen en hores de festa.

Tinc una amiga que pateix. Marxa el 19......

Anònim ha dit...

En aquest tema, sincerament, en no conèixer exactament la seva situació, em costa posicionar-se. Ara bé, que ho facin justament quan toca negociar el conveni col·lectiu... els treu credibilitat. No ho sé!

RaT ha dit...

... que paren este mundo que me apeo... PETONETS!!!

sargantana ha dit...

qui dius que controla??
jajajaj...ahhhh...feies broma...ara ho entenc

petonets

Joana ha dit...

poden fer la "punyeta" i molt..
Ahir vaig arribar de A Coruña amb un retard de més d'una hora i mitja, tots els aeroports puntuals menys el de BCN.

Ada ha dit...

Jo de major vull ser controladora... del que siga! jajaj... Garbi, si, un patiment, quan del treball d'uns depenen més persones... es deuria d'avisar almenys, dic jo... encara que tampoc conec massa el tema.
Besets!

sànset i utnoa ha dit...

No sé que dir-te, no acabo massa bé de controlar el tema. Ara sí, et diré que em sembla d'un exagerat oportunisme per part dels controladors.

Jo, mentre a finals de novembre no hi hagi problemes... tots escombrem cap a casa!

*Sànset*

khalina ha dit...

A mi aquest any no m'afecta la vaga... Però entenc que per un cop a l'any que alguns fan un extra de viatjar és un pal... Clar que per altra banda està el dret a la vaga per a tothom. No conec totes les dades per opinar sobre el tema salaris, però igualment no em sembla bé que els controladors facin llargues jornades amb hores extres. En totes les feines el cansanci es nota, però en la seva feina el cansanci pot ser fatal

zel ha dit...

Jo ja vaig dir que segons explicava un alt càrrec, n'hi havia que arribaven a cobrar 700.000 euros l'any, que les hores de més les hi paguene preu d'or, clar que és estressant i compromès, però per això escullen aquesta feina, no?

Carme Rosanas ha dit...

Jo crec que els aniria millor fer-ho com tu dius, seria més impactant i no farien la punyeta als que no tenen cap culpa de res.