dilluns, 12 de juliol del 2010

Recomanació

Ara que ve el temps de vacances i que la gent es dedica a cercar per la xarxa un lloc adient i econòmic per estirar-hi la carcanada, no em puc estar de recomanar aquest lloc que per nosaltres va ser una troballa sensacional.

El lloc en qüestió és troba a la ciutat de Bruges a deu minuts caminant del casc antic i la zona dels canals, anomenat Tine’s Guesthouse, potser nosaltres varem tenir més sort del compte doncs teníem reservada una habitació per 65€ la nit i a última hora ens la varen canviar per una un xic millor per el mateix preu, en la que hi podien dormir quatre persones, ideal per anar amb dos nens.

Al mateix temps vull desmitificar una mica, el fet de que molta gent té els bed&breakfast com una cosa barata i de mala qualitat, evidentment com en els hotels sempre en falla algun, però la amabilitat que és sol trobar en aquests llocs és fantàstica, acompanyada d’un tracte casolà inigualable. Els que els coneixeu ja ho sabeu, però qui no ho hagi provat, val la pena intentar-ho doncs cada dia és més bona la relació qualitat preu.

Com que una imatge val més que mil paraules, ús en poso unes quantes.

Situat en un edifici antic amb una acurada rehabilitació





Una decoració sense gaires estridències però molt acollidora




I uns esmorzars que et trobaves al mati a la terrassa, després de que uns copets el vidre t’avisaven de la seva arribada.

Jo ho he recomenat ara ús toca a vosaltres, decidir.......perquè tenim dret a decidir, no?

Ah, ús ho poso fàcil......aquest és el seu correu electronic info@tinesguesthouse.com i per trobar-ho està a la posició gps 51º13’05’’N 03º12’53’’E

11 comentaris:

Sergi ha dit...

Caram, té una pinta magnífica això! I no ho dic per la cistella i perquè és hora d'esmorzar! Tot sembla estar molt arregladet, i no és pas tan car. Algun dia he de tornar a Brugge, carai, ves a saber quan.

Anònim ha dit...

Per aquest any ho deixem passar, els plans són més cassolans, però ho tindrem en compta pel futur. Moltes gràcies per ensenyar-nos "el món", je je je.

sargantana ha dit...

dons te molt bona pinta..no??
ho apunto!!

sànset i utnoa ha dit...

Quina bona pinta!

M'has fet entrar gana, me n'hauré d'anar a la fleca...

*Sànset*

sànset i utnoa ha dit...

Ostres que macoooo!!!
M'ha agradat molt!

Sànset, si em llegeixes, ja saps! ;)

Gràcies per la recomanació garbi!

Utnoa

Jordi ha dit...

Gràcies, ja li he passat a la meva parella, per fer-li dentetes!! Com ens cuidem, eh!!

Jordi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Clidice ha dit...

me l'apunto segur! :) gràcies!

Anònim ha dit...

Vaig ser a Bruges en un Interrail i és una ciutat fantàstica per a visitar. No ens vam allotjar a aquest lloc, però de ben segur que hi haguéssim estat més còmodes.

Striper ha dit...

Doncs prenc nota jo soc dels que no creu que grans preus i grans marcas sempre son millor.

rits ha dit...

apuntada la recomenació per quan tingui la sort de visitar-la!!!!