divendres, 14 de maig del 2010

Temps de poda

Com veieu el nostre presi ha acabat agafant la tisora per tal de retallar totes les puntes i el que se li posi al davant, llàstima que ho faci massa tard i al meu parer malament.

Ja sabem que és molt difícil de fer a tothom content quant es tracta de retallar el sou, però crec que és una gran injustícia que retallin pensions a gent que no arriba a cobrar mil euros. El que més m’ha sobta és que a hores d’ara encara no he escoltat que és vulgui retallar despesa militar, perquè si ho pensem bé, que coi fem mantenint una infraestructura militar que ens costa un ull de la cara i que no serveix de res, crec sincerament que cap país gosarà ara a envair-nos. Amb aquesta constant, jo potser posaria a la venta un parell d’acoiraçats, tres o quatre avions i altres ferros de color verd que actualment mantenim i omplim els dipòsits de combustible, per anar fent maniobres inútils, aquí sol ja tindríem uns quants milions al sac per començar a eixugar deute públic, i si la cabra de la legió no pot menjar pinso que se’n vagi a pasturar els marges i de passada no haurem de pagar la brigada de desbrossament. I no parlo d’una pila de conselleries que també es podrien retallar o suprimir.

Has agafat la tisora però t’has equivocat de peça de roba, no tallis als indefensos, això es covardia.

19 comentaris:

Sergi ha dit...

Sempre és més fàcil maltractar els pobres, que ho poden ser una mica més. Però als rics i poderosos no se'ls toca, naturalment. Pensa que si ens fan això a nosaltres, naturalment és per ells, perquè gent com els militars no se'n ressenti.

sànset i utnoa ha dit...

Així almenys ens estalviaríem que ens apliquessin els articles 2 i 8 de la constitució, que t’asseguro que de ganes no els en falten...

*Sànset*

Anònim ha dit...

Ten tota la raó.
Tot sovint passo per un blog súper interessant, el blog de l'"Anna Tarambana", professora d'escola i per tant funcionària.
La tia escriu de collons, i ahir va penjar un post sobre aquest tema fantàstic.
Et deixo l'adreça per si no la coneixes i t'interessa donar-hi vols donar un cop d'ull, val la pena.
En fi... quin món aquest!

Anònim ha dit...

Aix, l'adreça, que me l'he deixat....a aquest pas,aviat m'hauré de canviar el nom pel de Doris, punyeta!!
http://annatarambana.blogspot.com/2010/05/5.html

Bon cap de setmana...remullant durant 40 dies! Quin fàstic!!

Jordi ha dit...

M'ha agradat la frase final! Molt bona conclusió garbi24!

Ja se sap que amb aquestes coses sempre reben els més dèbils! Ara els rics segueixen tenint Cayennes, Q7 i històries vàries...

McAbeu ha dit...

Tens tota la raó. Uns malgasten i mal governen però els altres som els que en paguem les conseqüències.

òscar ha dit...

Els jardiners no titulats solen fer unes bones destrosses.

joanfer ha dit...

I mi no m'ha enganxat per sorpresa. Jo ja m'ho esperava encara que matenia esperances que em pogués equivocar. Aquí demostren quin són les seves polítiques. Com pot ser que les apliquin i després tinguin la barra de cantar "la internacional" en els seus congressos?
Fa molts anys que el PSOE va deixar de ser un partit d'esquerres i ens ho acaben de certificar...

Agnès Setrill. ha dit...

I amb tisores d'esporgar, que tallen més gruixut.

Agnès Setrill. ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Carme Rosanas ha dit...

Si que s'equivoquen de peça de roba, però s'equivoquen massa sovint, trobo, jo! Quan no és de roba, és de color i quan no de gruix i sinó de tot a la vegada.

Anònim ha dit...

Només que no hagués malgastat amb xecs-nadó, plaE i d'altres, no caldria retallar res. tampoc ha tocat ni el ssitema financer, ni una fiscalitat injusta que grava menys als rics ni ha atacat el frau. En fi, que la patronal i els que més tenen, la mar de contents! I es fa dir d'"esquerres"! Quanta cara!

lolita lagarto ha dit...

Totalment d'acord, això és covardia!
és no enfrontar-se amb tots aquells que tenen el diner que ha volat misteriosament
els anys de bonança , i en canvi treure'l a qui més ho necessita.

GEMMA ha dit...

Tens tota la raó, que trist tot plegat, no m'estranya que cada cop es passi més de la política, els poítics viuen dins d'una bombolla d'interessos.

rits ha dit...

però si fins i tot ni gosen parlar de retallar subvencions als sindicats! no fos cas....
vols dir que algú es queixarà?

però si, sempre als més pringats!

_MeiA_ ha dit...

Sempre ens quedarà el lot nadó del Caprabo ¬¬'

Clidice ha dit...

és molt vergonyós veure com se'n foten del personal i qui ens ha de defensar, on són? on són els sindicats? on és la vaga general?

Eva ha dit...

Doncs si, i aquestes tisores a sobre són de punta afilada!!!
Salut!!!

Ada ha dit...

Totalment d'acord... A mi no m'importa que em baixen el sou, però als pensionistes no hi ha dret!! I que venguen els cotxes oficials que tenen que per a què...!