dimecres, 5 de maig del 2010

El IVAva i els 40.000 lladres

Una gran tribu necessitada de diners, per tal de tapar un deute públic cada cop més gran, provocat per un altre tribu que si tenien diners apilonats dins les seves coves, va decidir d’anar-hi a demanar ajuda, però davant del crit de obrat sèsam les portes no s’obrien, varen intentar en totes les coves de la nació, però ells molt segurs del seus tresors no obrien les càmeres encuirassades a la veu de obrat sèsam, mentre s’escoltaven les seves rialles des de l’exterior.

Desesperat per la contínua demanda dels països de la unió, no li quedà més remei que apujar els tributs dels ja més que tocats pobres.

Va ser així com ElIVAvà i els seus quaranta mil lladres, varen extenuar a la població fins l’últim alè, però ni així se’n varen sortir. Els quaranta mil lladres també acabaren sucumbint, fins que els altres varen voler sortir a la seva ajuda, endeutant-los de per vida.

Les dues tribus de lladres, viuen ara, després de molt anys en completa harmonia, doncs uns tenen el poder i els altres han de callar, sota amenaça de que no els tornin a tancar l’aixeta dels papers de colors, encara és hora d’ara que tothom és pregunta on son tots aquells papers de color lila intens, que han deixat de circular.


Com més aviat es treuen les pomes podrides del cistell, menys se’n han de llençar.

14 comentaris:

Sergi ha dit...

Contundent el teu missatge final. No sé on anirem a parar. No sembla que la situació europea s'hagi d'estabilitzar...

Anònim ha dit...

¡"Joer", cómo ha cambiado este cuento!

sànset i utnoa ha dit...

Jo, ara i aquí, obriré una nova linia d'investigació que serà la que respondrà totes les qüestions que planteges tan encertadament: "la culpa de todo, la tiene Yoko Ono".

Per cert, si passes per casa et trobaràs alguna cosa.


*Sànset*

Clidice ha dit...

es pot fer molta teoria però, ras i curt, la raó la tens tu. Encara sembla mentida que la gent tingui dubtes a l'hora de fotre el camp de tot plegat i castigar durament a aquesta colla de ... de ... de ... és que dir-los lladres ja sona tou :(

Jordi ha dit...

Crec que tot això és culpa del Villarato (nova linia d'investigació)

Ada ha dit...

On són aquells paperets lila intens? Això només ho sabràn ells...

Anònim ha dit...

Hui en la radio demanaven un nom de peli per la reunio de ZP y Rajoy jajajaj este hagera sigut genial. jajajaja Records del Sr. Camps

Anònim ha dit...

Perquè s'hagi arribat a aquest extrem és que la situació era realment límit. El que més ràbia fa és que els culpables no paguin pel que han fet. Sempre a rebre els mateixos!

kweilan ha dit...

Sempre paguen els mateixos!

Carme Rosanas ha dit...

Ai! aquells temps quan només hi havia 40 lladres! :)

Si sempre acaben pagant els mateixos!

Rita ha dit...

Com ja s'ha dit, sempre paguem els mateixos i a sobre, a callar!

Bon aput, garbí!
Petons!

lisebe ha dit...

Doncs quina raó que tens i sobretot la frase del final però això em recorda el poema de Quevedo DON DINERO...

Petonets maco

Thera ha dit...

Ei!! Això sí que és un títol amb enginy!! Bon post.

Arda ha dit...

"Chapeau"!!.