dilluns, 3 de maig del 2010

Cada dia un raig

Això és almenys el que diuen, al Maig cada dia un raig, de moment portem dos dies i s’està complint al màxim, tots estàvem ja amb la màniga curta i de sobte tornem estar amb la jaqueta a sobre aixecant les solapes per aguantar el mal temps. Això no em preocupa gaire, de fet en pocs dies estarem al Juny i el que si em preocupa es que no acabem a cops de puny, doncs fent una ullada al nostre voltant, entre taques de petroli, terratrèmols, volcans, atur,cotxes bomba a Times Square i un llarg etc.... m’adono de que tot penja d’un fil, en aquest món que els més savis diuen voler arreglar amb poc temps. Voldria veure-ho un xic millor però francament se’m fa difícil molt difícil. Trobar la solució no serà fàcil, però segur que passarà per l’austeritat nostre que no vol dir, la de tots.

Però no patiu.....tot es solucionarà, i això............ també arribarà

Massa borrosa la foto per el vostre gust?

15 comentaris:

lisebe ha dit...

Doncs sí el que es diu de Maig aquest any no es compleix de totes maneres hi ha un refran castella que diu "Hasta el 40 de Mayo no te quites el sayo", doncs deu ser aquest el que es compleix..De totes maneres com dius amn tant de caos climatic no m'estranya que el temps estigui boix.Volcáns, terratremols, la niña el niño (i els seus parents)

Petonets

Clidice ha dit...

només de veure la foto crec que m'he constipat :P ai! ;)

GEMMA ha dit...

Jo també tinc ganes de prendre'm un bany, però no sota la pluja.

Salutacions!

Eva ha dit...

Doncs si, tornem enrere... però en tots els aspectes? Sembla mentida la varietat de coses que succeeixen al nostre voltant... la llàstima és que sempre ens venen al cap aquelles que han esdevingut un desastres, desfavoridores, etc...
Mirem en davant que l'estiu ja arriba...
Salut!!!

Carme Rosanas ha dit...

Ai que em fas venir fred! Amb aquest a pluja i fresqueta de neu que ha arribat i tu ensenyant-nos la platja. Crec que aquest refrany, aquest any el recordarem sovint!

rits ha dit...

i qui manega aquest fil?

com dirien a Polònia..... les farmacèutiques!!!

i és que tot plegat fa una mica de malestar i quan t'hi pares a pensar et sents petit, petit... només podem anar-hi fent el que estigui al nostre abast.

i si, l'estiu arribarà,...i la calor....buf..... que no tinc vacances fins setembre!!!!

RaT ha dit...

No, la foto no està massa borrosa. Sols que hi ha massa gent, per al meu gust!! petonets i bona setmana!!!

Sergi ha dit...

Per això està bé que plogui, que la pluja s'endugui tots els mals rotllos que hi ha a tot arreu i que ho deixi tot ben net i polit.

Joana ha dit...

És primavera! toca això...

Jordi ha dit...

No m'hi veig a la platja i en pilotes... Bé, no m'hi veig a la platja amb banyador... imagina't!

sànset i utnoa ha dit...

Jo, per si de cas, me n'aniré a la muntanya.

*Sànset*

Joana ha dit...

4 dies i ja estarem prenent el sol...
Ostres! El biquini! :)o sense...

Anònim ha dit...

Això és més que un raig! Estic tipa!!!

GURMET ha dit...

Borrosa la foto que hi alguna cosae? potser enciams?

Ada ha dit...

Si, jo també pense que hi ha massa gent... voldria estar a una més tranquil.la, sense ningú, llegint i escoltant la mar... uff!!! que em descentre, me'n vaig a seguir treballant!!!