divendres, 26 de març del 2010

Remena nen: triar i remenar

Primer de tot us faig saber que entre les dues paraules sempre m’ha agradat més la segona que és més manual, que la de triar que és més psicològica, però això no bé al cas.

El cas està en que fent ús d’aquestes paraules i més que tot la segona, m’ha entrat un estrany dolor en el braç dret, que s’accentua cada cop més, si abuso de la pràctica. Se’m ha passat per el cap de demanar ajuda, i que algú m’ho faci, però al ser jo tant bona persona, no puc permetre de que per arreglar un mal meu, algú altre ho hagi de patir, amb la incomoditat afegida del ara para, ara continua, ara més, ara prou que aquí m’agrada, i el més difícil, que t’encertin la velocitat adequada. Es per això que us demano ajuda per veure si algú sap d’alguna manera de fer zàping a la tele automàticament, doncs des de que hi ha la tdt, que estar tanta estona amb el braç dret “dale que dale”, em fa mal, son moltes les vegades que després de dues voltes, no he trobat res que m’agradi. Penseu en la comoditat d’estar el sofà, amb tot el plaer del món i sense el “dale que dale”

18 comentaris:

Marta Contreras ha dit...

Em sap greu dir-t'ho, però no hi ha res a fer. És tot caca de la vaca.

Sergi ha dit...

Jo no et puc ajudar perquè no miro la tele, però segur que aviat s'inventarà alguna cosa per no haver de prémer ni botonets.

Joana ha dit...

Si no mires la tele i te'n vas al llit més aviat...tens més possibilitats ( m'ho deia un company de feina). A les 10 al llit :)
Al final ho aconseguiran, els de la tele vull dir!!!

Joana ha dit...

Fes com jo, l'apagues i agafes un llibre!.
Molt bó je je.

Anònim ha dit...

Jo al es nits veig ben poca cosa, només a les tardes hi ha un programa que m'entreté, que ja és molt!
Ara, tu rai, amb el fubol...

McAbeu ha dit...

Em sembla que estem tots d'acord que els teus problemes al braç dret no tenen altra solució que deixar de mirar la tele.
Amb la TDT s'ha confirmat aquella teoria que diu que com més canals de televisió hi ha per escollir menys coses interessants hi ha per veure. :-P

lisebe ha dit...

jajaj molt bó!! Garbi per això jo tinc el Imagenio a on poso al que m'agrada Canal Historia, Odisea, Discovery Chanel, es cert que el que mana es el diner però si m'ho puc permetre prefereix-ho estalviar-me remenar.!!

Petonets i bon cap de setmana

GAIA ha dit...

Veig poca cosa de la tele perquè no tinc gaire temps. El poc que tinc el dedico al blog i quan la miro (que és quan aprofito a fer una estona de bici estàtica) m'empasso qualsevol cosa, je je.

Agnès Setrill. ha dit...

Jo no et puc ajudar pas, que tinc una tendinitis a l'avanbraç dret, i sóc dretana!, també he de buscar ajuda...
S.O.S.! S.O.S! S.O.S.! !!!!!

Agnès Setrill. ha dit...

Qui et farà zapping a la mitjapart de Ben-hur?
...vagi bé garbi...!Hehehe.

Anònim ha dit...

Total pel que fan a la TDT, la solució és tancar le televisor i tirar el comandament a les escombraries. Una forma d'evitar aquests dolors!

rits ha dit...

mmm, només se m'acut una cosa. Prèmer el botó vermell (el del meu comandament és vermell...) d'apagat!

pequè molt remenar però no hi ha res que valgui la pena!!!!

Ada ha dit...

Moltes vegades em pose una peli al dvd, i a les onze i mitja ja puc estar al llit llegint... perquè lo del zapping és que cansa, tants canals i tan poca cosa que s'ofereix... Jejej... ànim amb el "dale que dale"!

Arda ha dit...

Absolutament d'acord!.
Cada vegada mes canals per triar....i cada vegada mes "porqueria" de programes.
On es la qualitat de la televisió?.
Jo no la la se trobar i també faig mes d'una volta per acabar-la apagant i agafant un bon llibre.

Anònim ha dit...

Però estas parlant del comandament i de fer zapping? ...estic fatal.

Eva ha dit...

Ufff!! Ens ho ha posat difícil eh?
Salut!!!

joanfer ha dit...

Jo tinc la solució!!

Si el que vols és no deixar de gaudir d'estar assegut completament al sofà menjant crispetes i disfrutant del que fas... agafa't el portàtil i segueix compartint amb els teus amics bloggers el teu bon humor... ;) I pels que estan a la mateixa situació igual, eh?? Que aquesta solució és estàndar! ;P

Per cert, Joan. Quan puguis passa pel meu blog a recollir un coseta per tu... ;)

Thera ha dit...

Aviat inventaran algun artilugi!!! Mentrestant prefereixo no mirar massa la tele, és que trobo que no fan res que s'ho valgui... salut!