dilluns, 6 d’octubre del 2008

Crisi

No soc politic , però per el poc que puc entendre de diners i veient com va l'economia d'aquest pais veig que , en els propers quatre o cinc mesos , molta gent es quedara sense el subsidi d'atur , el que comportara sens dubte un altre daltabaix en la nostra economía , totes les persones que estiguin en aquesta situació , deixaran sens dubte de pagar hipotecas i lloguers de l'habitatge , amb el consequent problema que això generarà en els bancs i altres creditors , es parlarà molt de diners , impagaments , desnonaments , gent sense sostre , renegociació de les hipotecas , etc etc.... .Pero tot aquesta gent ha de menjar i necessita d' un sostre per als seus fills , que farà després l'estat per solucionar-ho , si per donar-nos els famosos cuatrecents euros del irpf , tota l'economía s'en ha resentit , i hem buidat les arcas del estat .
Tots patim per el finançament , pero crec que hem de contar amb el dia a dia de la gent , la subsistencia i la seguretat , doncs tot això generarà una inseguretat ciutadana seguit d'un allau de robatoris . De que serveix tanta infraestuctura mal executada i sobrevalorada si no tenim per menjar .Com ho expliquem que després de tants anys de pagar impostos , ara per una mala administració mundial estem abocats a la gana ?.
Que ha de fer el govern per solucionar tot plegat?.
Jo crec que el primer a fer es donar feina a la gent , però no amb obra pública , que es molt costosa i amb uns pressupostos molt alts . Ajudem a les petites empreses privades amb solucions que funcionin rápidament , no d'aquí a dos anys.
Promocionem tot el cultiu arreu d'espanya , tenim molts de terrenys buits , sense producció , per culpa de la viabilitat economica , doncs el elevats preus del combustible , juntament amb la seguretat social no els fa productius .
Tenim molts de terrenys i molta gent amb ganes de treballar ,es vergonyós que podem tenir producció pròpia i per culpa de la mala gestió estigui tot parat i hem d'importar producte d'altres països .

2 comentaris:

Kudifamily ha dit...

Hola garbi24,

tens raó, tota aquesta crisi que s'està gestionant des de altes esferes al final repercutirà en els mateixos: nosaltres, la societat que viu el dia a dia.
Ara potser és una crisi financera, però l'economia se n'està ressentint i la butxaca encara més. La solució? No la sé, però com bé dius, potser el primer que s'hauria de fer és protegir el ciutadà, el petit empresari, l'agricultor, la dona que es queda sense feina per tenir fills, l'home que com que ja en té 50 és prescindible, el noi que com que en té 19 no és valuós...
Difícil tot plegat...
Felicitats pel blog, em tindràs per aquí xafardejant sovint!

Carbassona ha dit...

Hola garbi24,
t'he trobat a través de la kudifamily, i mira he pensat fes-hi una ullada i apa, jo cap aqui.
La veritat és que tens tota la raó amb el que dius i jo com altres, suposo, estic buscant feina i de moment res de res, i espero que surti alguna coseta tard o d'hora.
I com dieu els dos, jo tampoc tinc la solució a la crisi...
Felicitats pel blog,aniré passant de tant en tant, jeje.
Salut!