dimecres, 10 de març del 2010

Ens sap greu

Carta als abonats de Fecsa-Endesa de part de l’empresa amb guanys milionaris cada any, (encara que ho neguem).

Benvolguts clients que religiosament ens pagueu cada mes el rebut, sota amenaça de tall del suministre: Només volem expressar que ens sap greu que per avarícia pròpia no hàgim fet el manteniment que cal en totes les nostres línees, tot i que ens pagueu el manteniment, ens sap greu també que la perfilaria metàl·lica de les torres caigudes no fos la adequada, per tal de baixar costos a la nostra empresa, ens sap greu que no posem els mitjans necessaris per restablir com més aviat millor el suministre, ens sap greu que els vostres fills no puguin menjar calent per culpa nostre, ens sap greu que per culpa nostre s’hagi vist afectada la vostre vida sexual i entenem que mantenir el cul a l’aire amb l’habitació a dotze graus fa difícil de mantenir-se en posició, ens sap greu no saber quant podrem tenir a tothom endollat, ens sap molt de greu que no podeu accedir a Internet per parlar amb els vostres amics blocaires. Però el que més greu ens sap, es que després de tot plegat haurem d’apujar el rebut de la llum per poder pagar els desperfectes i no tenir pèrdues a l’empresa, perquè això si que seria un desastre.

Cal que tingueu més paciència, mireu el costat positiu, heu recuperat els jocs de taula, us heu lliurat de les guerres per el comandament de la tv, heu fet esport tallant llenya per escalfar-vos i heu fet tertúlies al voltant de la taula a la llum de les espelmes, amb tota la família escoltant una vella ràdio de piles. Ara esteu enfadats, però en el fons ens ho agraireu.

Molt atentament Fecsa-Endesa

Recordeu que el proper rebut es farà una lectura estimada per tal de començar a recollir diners per anar fent pedaços a la xarxa.

18 comentaris:

Striper ha dit...

Ostres quina emprenyuada per aqui a Manresa la llum be el que marxa cada cop que hi han 4 gotes es laTDT.

Joana ha dit...

Una broma de molt mal gust...Jo he tingut sort amb l'electricitat però el meu company de feina, aïllat en una urbanització sense llum. Va al gimnàs a dutxar-se i cuina amb el càmping gas :(

Clidice ha dit...

Seria divertit sinó fos tan real :(

joanfer ha dit...

Si és que no és per menys! Tenen una barra que se la trepitjen!! Quan hi ha beneficis, per ells; quan venen pèrdues, les paguem entre tots. Capitalisme en estat pur...

lisebe ha dit...

Doncs aquí noi sempre tenim problemes quan plou, neva o fa vent sempre ens quedem sense llum i aquesta nevada no ha sigut diferent. Fins i tot avuí m'ha sigut impossible utilitzar internet fins a mig dia i encara no funciona bé del tot, em costa accedir segons quins llocs.

Espero que aviat se us arregli el tema!

Petonets

Thera ha dit...

Ostres, de vegades penso que fets així confirmen que estem en un país de fireta. Crec que els imprevistos, els incidents tothom els pot entendre, entomar com pot, el difícil és quan escolto als medis que ja anem pel tercer dia i ningú hi posa remei, llavors és quan m'adono que patinem de valent!!! Com potser que no siguem capaços de resoldre res, al primer imprevist (sovint previsible) ens desmunta com a país enormement!!! Patètic. Sort de la gent d'apeu i de la solidaritat dels uns i els altres...

Jordi ha dit...

Són tots iguals, una colla de fills de p... Molts ànims i a passar-ho el millor possible!

Sergi ha dit...

Espero que arreglin tot el que ha fallat ben aviat, perquè encara que el teu escrit sigui una exageració, tristament no vas tan desencaminat com es podria esperar.

Carme Rosanas ha dit...

Doncs, l'has clavat, garbí, és exactament així i si no fes plorar faria riure...

rits ha dit...

molts ànims, Garbi!
Tens tota la raó, és indignant!!!

Albanta ha dit...

Si almenys els sapigués així de greu!! Jo diria qu eni tan sols això.
Una ironia molt aconseguida, i trista per la seva realitat.
Vos desitge que s'arregle tot ben aviat.
Una abraçada

gerardeli ha dit...

Als països que hi neva sovint, també els hi deu passar això?
Quina desgràcia, els pobres, no? Cada dos per tres sense llum...

llum ha dit...

MOlt bona la carta, Garbí. Penso però una cosa, aquesta monumental presa de pel per part de les elèctriques ( ara recordavem amb un company que un ex-ministre de Franco, Rodolfo Martín Villa va ser president d'Endesa fins no fa gaire i que un tal Pizarro del PP que postulaven com a candidat és un jefasso de l'empresa elèctrica)només la podem solventar d'una manera : desobediència civil. SI ens plantessim i no paguessim els rebuts veuries com canviaria la cosa. Sí, ens tallarien el llum. Però també el tallen ara i seguim pagant amb cara d'imbècils. Els polítics no ens ho resoldran això. Cap.

Anna ha dit...

Què fort! Quan fa calor perquè fa calor i tothom posa els aires acondicionats i quan fa fred...
Enfí, increïble! Imagina't si per aquí dalt ens passés això, tothom com a mínim encostipat i de baixa laboral!

helenna ha dit...

No hi ha dret, paguem com un pais civilitzat i rebem prestacions tercermundistes.

kweilan ha dit...

A Lleida no hem tingut problemes però només de pensar d'estar tres dies sense calefacció com aquestes zones de Girona...no entenc com aquests problemes no els solucionen més ràpid. És al.lucinant!

Eva ha dit...

Tota una realitat...
Salut!!!

assumpta ha dit...

L'has clavada Garbi!
Sembla que realment sigui així, que s'enfotin de tots els seus abonats. Encara com has tingut "humor" per a redactar-la.
Han estat dies molt durs per la vostra zona. No n'aprenen mai, cada any per un o altre motiu (excusa) sant tornem-hi amb la mateixa jugada.
Sembla la cançó de l'enfadós tot plegat.

Ara ja ho podeu fer vida "normal" oi?

Petonets.
:)