dijous, 6 de novembre del 2014

Tot a punt

A tres dies del la gran cita ho tenim tot a punt, tenim urnes, tenim paperetes, tenim col·legis, tenim tancs, tenim policia nacional, tenim amenaces, tenim mentides, tenim ganes i tenim dos pebrots per no fer-nos enrere.
A veure si la anunciada llum a final del túnel i els brots verds, tenen com a data el 9N per començar a ser certs i que poc a poc podem mirar a l’horitzó  per veure que tot i tenir un camí costerut, estem en el correcte. 
Diumenge, si ens llevem ben d’hora ben d’hora.....a les 9 serem a les urnes. 

16 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Serem puntuals, que feina feta no té destorb... a les nou, esperant que obrin.

xavier pujol ha dit...

"Feina matinal per tot el dia val" diu la meva mare, que amb 85 anys no perd fil de l'actualitat i té la papereta preparada.
Pel futur.

jpmerch ha dit...

Els tancs que siguin de cervesa, sisplau.

Sergi ha dit...

Abans de les 9h seré fent cua davant de la meva urna i remugant que tinc son i que hi ha massa gent, a veure si no poden anar més ràpid. Tot això per demostrar normalitat, perquè sóc un bronques i m'he de queixar, però en realitat em faria molt feliç que hi hagi cua durant tot el dia. Tinc ganes de conversar amb algun militar, a veure si em fan una volteta en tant, estaria bé conèixer la sensació d'anar sobre un trasto així, a veure si notes que la tens més gran o algo...

jomateixa ha dit...

Segur que al poble no hi arriba cap problema. Això dels pobles petits, petits, també té avantatges. Les amenaces es concentres en les grans cues.
Tenim el poble i els dels voltants engalanats de groc i des del satèl·lit es deuen pensar que encara estem de Festes Majors. La nostra cargolada (que sóc a la comarca de Lleida) segur que serà tot un èxit.

Anna ha dit...

I tant! Diumenge posarem el despertador :)

Helena Bonals ha dit...

Jo sóc voluntària, arribaré més d'hora que ningú!

Helena Bonals ha dit...

Jo sóc voluntària, arribaré més d'hora que ningú!

kira permanyer ha dit...

ALLÀ HI SEREM! Bona i pacifica jornada per tothom. Ni un pas enrera

Gemma Sara ha dit...

Jo matinar matinar, ja matino cada dia, hi anirem al matí, tranquil·lament... que gaudeixis del dia!

Glo.Bos.blog ha dit...

Jo també ho tinc tot a punt: les paperetes i el pebrots!

Gemma Sara ha dit...

Em sembla que sí que matinarem :)

M. Roser ha dit...

Jo no hauré de matinar gaire, que tinc la mesa a cinquanta metres de casa, però si que m'agradaria ser- hi a les nou, per veure com comença aquesta festa de la democràcia tan esperada...
Bon vespre i bon SÍ, Sí.

Elfreelang ha dit...

jo també aniré a fer cua ben d'hora!!!!

Relatus ha dit...

Fet, fet!!

Laura T. Marcel ha dit...

Al final, amb tantes expectatives de mals rotllets, tot ha anat com una seda i no hem vist ni galons, ni indesitjables. Tota una lliçó de civisme, com sempre.