diumenge, 9 de novembre del 2014

I ara què?

Durant uns dies agradarà de saber que diuen els partidaris i els contraris al moviment d’avui. Que hi ha hagut consulta és i serà ben evident per la resta de la història, per noms que li vulguin posar el resultat serà el mateix.
S’ha demostrat  una vegada més que som un poble pacífic, tant sols demanem el que és nostre i que en el seu moment se’ns va robar a la força.
Ara els qui realment tenen una feina a fer són els nostres representants legals, aquells que no són capaços de posar-se d’acord per tirar endavant el procés, deixant de banda el partidisme. Ara si que serà l’hora, l’hora de anar tots junts, per fer el que calgui fins a ser sobirans. Un cop assolit el repte, poden convocar les eleccions que vulguin i nosaltres decidirem qui ens governa, però ara això no toca, ara és hora d’anar per feina i tots a una. 
Podrem algun dia estar orgullosos de qui ens representa? 

8 comentaris:

Sergi ha dit...

Podem estar molt orgullosos del poble que som, però com dius tu, no tant dels governants. Encara que avui ha quedat com un heroi, el president no convocarà eleccions si no van tots junts a una llista única, pensada només per no estrellar-se sol i seguir mantenint el lloc de privilegi. A banda d'això, insisteix en negociar amb Madrid, i ja heu vist la reacció del govern espanyol. Així que res de negociació, això ja s'ha acabat, i és l'únic que ofereix el nostre govern, negociar amb algú que no vol parlar amb nosaltres. Penseu-hi.

xavier pujol ha dit...

I tant que estarem orgullosos de qui ens governa.
D'ençà uns mesos cap aquí i sobretot uns quan mesos més endavant, qui governa i qui governarà serà el poble.

jomateixa ha dit...

Els polítics no m'han agradat mai i no ho començaran a fer ara. Però per això hi som tots nosaltres, per vigilar-los i exigir-los el que calgui.

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

L'orgull de poble exemplar, aquest, no ens el treu ningú

M. Roser ha dit...

Penso que precisament ara no podem perdre l'esperança...Tinc una foto on dono fe de què he anat a votar!
Bon vespre, Joan.

rits ha dit...

Però fins i tot es critica que en Mas i el Fernández s'hagin abraçat! quan va ser de les coses més genials del dia, demostrant que les persones estem per damunt de tot. Fins i tot, de formes d'entendre la vida i la política completament oposades.

Però si, n'aprendrem. Això m'agrada pensar.

Glo.Bos.blog ha dit...

Si després de demostrar una altra vegada el poble tan collonut que som, el polítics no saben treure'n redits, entretinguts en picabaralles, és com per plantejar-se si mereixen ser els nostres representants.

Relatus ha dit...

Home, jo tinc els meus dubtes que els polítics estiguin a l'alçada. Confio molt més en l'ANC, gràcies a ells ho aconseguirem.