diumenge, 9 de desembre del 2012

En sabem el perquè?

Fa molts anys que la gent que cobra per fer una feina té un dia, almenys, a la setmana de descans, per carregar les piles per la propera. Inclús la nostre religió ens explica que el setè dia va descansar....Si busquem altres cultures, veiem com també un dia a la setmana deixen les eines per fer vida social o privada.
Veien això,  fa temps que em pregunto com és que els polítics de tot el món han de tocar els collons de treballar en cap de setmana i embrutar el que podria ser un telenotícies diferent.
Si igualment no foten res, que en treuen de treballar un dia festiu?, quina explicació lògica pot tenir que facin cimeres, trobades i reunions?. Jo no li veig la veritat, però m’agradaria que aquesta costum es pogués eradicar i, que  almenys unes hores a la setmana no ens fessin recordar que la vida no tot és política.
No és que m’hi capfiqui ni que els faci massa cas, però crec que tenim dret a obrir la televisió i no haver de veure'ls. Només demano un dia, encara que les ganes són de molt més.
Mentrestant bona setmana i no poseu massa la tele, hi han més coses a fer......

11 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

No, no poso gaire la tele... mai... però te'ls acabes trobant una mica a tot arreu...

Bona setmana!

jpmerch ha dit...

Home, treballar, el que es diu treballar... no sé, el que fan és anar. I el cap de setmana fan aquestes coses perquè hi ha més gent veient la tele.

Sergi ha dit...

Fan aquestes trobades de cap de setmana per les festes de després. Això és el que no ens ensenyen. Ens atabalen amb les seves 'decisions', però no ens ensenyen el final de la reunió. Llàstima.

Yáiza ha dit...

Home, jo crec que la solució és clarament la que assenyales tu al final: més val no obrir la tele, sobretot si no tens ganes de veure o sentir segons què. Caps de setmana lliures de caixa tonta! =P

Glo.Bos.blog ha dit...

Abans no em perdia els telediaris, ara els evito, prefereixo dinar o sopar tranquil·la, especialment els festius. Al matí, llegint el diari, ja m'amarguen l'esmorzar!

Ssshhh ha dit...

Jo la poso, encara que de vegades no li faig massa cas. Ara que ho dius tens raó, no sé pq no ens deixen descansar ni que sigui un dia... Estaria força bé tenir festa i vacances de polítics!!!

Anònim ha dit...

Doncs sí, podrien (descansar) pobrets... Ara, si no vols saber res desconectes tu i em paus.
Tu saps la tranquil·litat que he tingut al poble? Cap notícia per cap via de comunicació. Bona setmana "mestre"!

sa lluna ha dit...

La meva teoria és la següent:
Com s'imaginen que a les festes i els caps de setmana és quan veiem més la tele, volen fer-nos creure que ells (pobrets) "treballen" fins i tot en dies festius.
Amb mi ho tenen cru, jo no miro tele.

Aferradetes!


Alba ha dit...

Estic amb tu!!! Jo no és que miri gaire la tele, però tinc la sensació que són els que sempre hi apareixen.... potser per això no la miro.

El porquet ha dit...

Jo no sé perquè es fan aquests banys de masses en cap de setmana, en que congreguen a la seva gent per a que els facin de claca i es posin darrera d'ells amb somriure "profident".

A mi no em sembla malament que es facin aquestes ensabonades ells mateixos, però ja no tinc tant clar que els mitjans de comunicació els hagin de fer tant cas.

Crec que hi ha un excés d'informació política i, com bé dius, el cap de setmana podria ser un bon període per evitar notícies polítiques i crec que en sortiríem tots beneficiats. Nosaltres no estaríem tan saturats i ells no haurien d'estar constantment buscant el titular dels diaris i notícies.

jomateixa ha dit...

A la meva feina estem de campanya forta i fa tres setmanes que no he fet festa ni un dia. Segur que la meva feina ha estat més profitosa que aquests que només ho fan veure i els resultats són cada cop pitjors.