diumenge, 9 d’octubre del 2011

De quan el temps passa volant


De vegades el temps pren un altre dimensió, una d’aquelles que un es fixa amb que el tic tac no s’atura, però que no és important, l’únic que de veritat importa és la companyia i la tertúlia.
Cinc hores de sobretaula amb la gent de casa, aprofitant al màxim la visita de la filla gran, que per culpa de la Pompeu, veiem menys del que voldríem. Moltes coses que explicar, discutir o comentar fan possible el pas del temps, que amb aquest vingui altre vegada la gana, aprofitis per berenar i tornar a fer sobretaula. Son aquests moments passats que et fan adonar, almenys a mi, que s’han de lluitar les batalles que ens vinguin cada dia, sense treva, per no perdre aquests petits luxes on sense cap motiu aparent t’ho passes bé. Per dura que sigui la creuada, val la pena la lluita.
Esmoleu bé  llances i espases, que no decaigui l’humor, l’amor i les ganes, entreu bé a la setmana i a per totes. Bona setmana!

20 comentaris:

El porquet ha dit...

Veig que has (heu) passat bona vetllada. Això no té preu, i aquests moments fan que la vida tingui aquest sabor especial que ens omplen d'empenta... com el teu final de post que convida a posar-se a la "pole" i accelerar a fons!

El porquet ha dit...

Per cert, veig que has fet reformes al blog! Ha quedat ben fresquet i renovat!

Yáiza ha dit...

Està clar que el temps compartit amb les persones estimades passa volant! Jo també m'hi he trobat... mirar el rellotge i sorprendre'm molt de l'hora que és.

Per cert, molt maco aquest fons de bambú que ha aparegut al teu bloc! M'ha fet pensar en ell lloc aquell del que ens vas parlar abans de l'estiu...

Carme Rosanas ha dit...

Quan el temps passa volant vol dir que l'hem aprofitat bé!

Bona setmana, garbí!

Pep ha dit...

Gràcies per desitjar-nos bona setmana, tindré les armes a punt.
Però sobretot et felicito per saber trobar aquests moments de sobretaula amb la família.
Crec que el que més importa en la vida ho tenim al nostre entorn.
Salud i llarga vida. (crec que ho deien els antics guerrers).

Sergi ha dit...

Quan Einstein deia això de que el temps és relatiu ja sabem perquè era, perquè quan estàs bé i a gust, al rellotge li dóna per córrer que se les pela. En canvi, les estones més amargues solen ser un suplici. Sort que aquest cop el temps volava, molt bon senyal. Això sí, a aprofitar sempre aquestes bones estones.

Pakiba ha dit...

Gràcies per el desitjar-nos bona setmana, per a tu també.
Cuan et trobes a gust i sobre tot amb els teus el temp passa volant, això vol dir que aquesta estona tha ompler de felicitat.
La renovaciò del blog amb el verd de fons ,molt maco.

lisebe ha dit...

Quan el temps vola o es perque estás molt enfeinat o perque t'ho passas bé, ja veig que en el teu cas es lo segon. Heu passat un bon cap de setmana en familia i una molt bona vetllada amb la filla gran això es bó!! molt bo!!!!

Ara a enfrontar-se amb molt bon humor per la setmana que comencem demà

Bona nit !!

I molt bona setmana estimat amic

ricderiure ha dit...

bona setmana per tu també!!!

Anònim ha dit...

Digues que sí! Bona setmana, Garbí!

Joana ha dit...

És un luxe i un plaer poder ajuntar els fills. Jo no se quan podré tornar a tenir tots junts a casa la meva "canalla".
De moment, gaudeixo amb els que son aprop.
Bon dia guapo!

RaT ha dit...

tu també ets del Club De Les Petites Coses. Felicitats i a gaudir-ho!!!

Anna ha dit...

Aquestes sobretaules son les millors :)
Per cert, m'agrada la nova cara del blog! Bona setmana!

Jordi ha dit...

Les tertúlies familiars tenen quelcom d'especial. Bona setmana!

Eduard ha dit...

M'agrada el nou look del blogg. Per cert, molt bona la reflexió.

magazine.cat ha dit...

Quin post més bonic Garbí, com es nota que ets feliç envoltat dels teus, que per molts anys pugis gaudir de la teva família.
Ja tinc tot l'arsenal preparat, no defallirem :)

Ferran Porta ha dit...

M'encanten aquestes canyes asalvatjades que tens ara de fons, garci24. Molt maca la imatge!

Respecte al que expliques en el post... voilà, c'est juste comme çs. Són aquelles coses, que normalment assenyalem com a "felicitats petites", que en veritat són grans, molt grans!

Catalina Cerdó ha dit...

Estic totalment d'acord amb tu, val la pena lluitar, encara que algun dia la lluita sigui més ferotge del que voldríem. I cal aprofitar al màxim cada minut que ens regala aquesta vida, amb amor i amb humor, cap a tot el que ens envolta... Ja t'he desitjat bona setmana? No ho record... per si de cas, que tenguis una molt bona setmana!!!

rits ha dit...

que vinguin més estones d'aquestes!!!!!

marta (volar de nit) ha dit...

Fantàstic això de "Per dura que sigui la creuada, val la pena la lluita" enmig d'un escrit ple de ganes de passar-ho bé i vida real.