dijous, 13 d’octubre del 2011

Trencar llances


Sovint no ho fem, i crec que quan s’ha de fer s’ha de fer. Aquesta vegada la merescuda de tal acte no és ni més ni menys que la Bajoqueta per la seva tessoneria en tirar un projecte endavant.
Després de més d’un any d’espera, després del qual li han donat carbassa, no ha perdut les esperances i s’ha arremangat (les mànigues) per posar-se mans a l’obra i fer que un projecte que sempre ha estat molt atractiu tiri endavant encara que sigui sobre el pes de les seves espatlles.
Ara després d’una crida a tothom perquè corregeixi els seus contes, crear pàgina pròpia a facebook i fer tota l’edició, sembla ser que la cosa va per bon camí i que els 365 contes seran una realitat.
Esperem que arribis a bon port i jo almenys agraeixo per endavant tot l’esforç posat en el projecta.
Gràcies Mònica per tot el que has fet fins ara, jo confio que molt aviat tindrem el plaer de veure en paper tot el que varem ser capaços de fer en un any.


10 comentaris:

Pakiba ha dit...

Que tingueu moltísima sort.

Jordi ha dit...

Tant de bo, com dius, aquest somni es faci realita. I si s'arriba a fer realitat serà sobretot gràcies a una dona que ha fet tots els possibles i tots els impossibles per tirar endavant el projecte. Mil gràcies! Espero que el dia que sigui una realitat ens poguem reunir tots junts i fer-la petar davant d'una copa de cava, o de coca-cola, o de vi... qualsevol cosa que serveixi per brindar!

Sergi ha dit...

El món editorial no deu ser gens fàcil, i la Bajoqueta s'hi ha hagut de barallar molt. Ja sap que té tot el meu suport, jo també espero que se n'acabi sortint, ja que la seva era una magnífica iniciativa, val la pena enllestir-la!

Ferran Porta ha dit...

Em sap greu no haver seguit aquesta iniciativa, però és que un arriba on arriba, i no més! L'enhorabona a la seva impulsora; una feina que segur ha estat titànica, i que diu molt d'ella! I enhorabona també a tots els qui hi heu participat!

Pep ha dit...

Estic amb tu, Garbí.
Felicito a la Bajoqueta, per l'esforç, per fer possible aquest projecte i perquè crec que és un plaer virtual haver-la conegut.

Eduard ha dit...

Felicitats a Bajoqueta, per no dessistir. Estic convençut que els seus contes mereixeran la pena.

Anònim ha dit...

Una sort saber escriure, us envejo.

Yáiza ha dit...

Fa molt poquet que he conegut aquest projecte. Espero que hi hagi sort i que es pugui acabar convertint en una realitat sobre paper!

El porquet ha dit...

Molta sort amb el projecte! Ha de ser complicat moure's en el món de les editorials! Endavant les atxes Bajoqueta!

rits ha dit...

un reconeixement molt merescut. ha tingut que ser molt difícil i tot i així no ha desistit.

i tots li agraïm moltíssim!!!!!