dimarts, 30 de juliol de 2013

Un de rapidet

Trobant-me jo amb dos pits a les mans i poc temps per dedicar a tant gustosa carn, vaig haver de decidir com fer que allò resultés el màxim de plaent al paladar, deixant el llistó molt alt a properes trobades.
Doncs si, un bon parell de pits de pollastre enriquits amb sal, pebre, cúrcuma i un bon raig de llimona, sobre un jaç de poma crua laminada i abrigats amb un altre capa de poma laminada, ensucrada per sobre, entraren una mitja hora al forn per sortir-ne altament gustoses, al punt de ser devorades.
Un de rapidet i, que d’encertar el gust de qui ens acompanya, pot fer que un segon plat de carn estigui a punt de ser servit , en aquest cas crua.

De vegades cal remenar molt l’olla, però de tant en tant un de rapidet també es posa bé......que amb la calor tampoc podem abusar de la feina.

18 comentaris:

El porquet ha dit...

I se sua molt i fa de mal païdor!

Carme ha dit...

Si nomes es de tan en tant... M apunto aL rapidet, pero no us ho prengueu per costum, eh?

Per cert que aquests pits de pollastre pinten mooooolt be. Els provare!!!!


Sílvia ha dit...

Rapidet però molt original, la boca se'm fa aigua...

Jpmerch ha dit...

Els pits de pollastre, per a ser de pollastre no estan malament.

Lluna ha dit...

Quines ganes!!! I quina gana!!! Ara no sé que em ve més de gust...

XeXu ha dit...

I em pregunto jo, no és possible que llegeixi un post que parla de menjar a una hora que no tingui gana? No els podeu fer després de l'hora de dinar, o a mig matí després del cafè...? Al migdia m'ha passat igual en un altre blog. No teniu compassió.

Thera ha dit...

M'agraden més altres menjars,... cuinats a foc lent ;)

Joana ha dit...

Jo soc de cuina lenta, gustosa i amb dedicació, per les dues cares...
Però vaja,, has quedat bé amb els pits, ja ho veig :)

Laura T. Marcel ha dit...

Bon homenatge als pits, però no oblidem les cuixes, que són de molt bon assaborir!

jomateixa ha dit...

UMMM...
Rapidet i gustós.

jomateixa ha dit...

Per cert, tens temps fins al 10 d'Agost per participar en el joc de les fotos...

Elfreelang ha dit...

bons aquest pits ...de pollastre!

belkis ha dit...

Mentre hi hagi gana, tot entra bé

Loreto Giralt Turón ha dit...

Ràpids o lents... tot va bé

M. Roser ha dit...

He començat a llegir i he pensat: mira el Joan , com s'aprofita, fins que he arribat al pollastre...
Em fan riure aquestes frases de doble sentit!

Alba ha dit...

A la taula i al llit al primer crit!

Glo.Bos.blog ha dit...

MMmmm! la recepta de les pits em sembla deliciosa.
I el segon plat de carn es serveix al gust dels consumidors...

sa lluna ha dit...

Veus, mai és tard per aprendre coses noves ... dius rapidet?? Ho apunto!!

Aferradetes lentes!! :)