diumenge, 14 de juliol del 2013

La bola de vidre entelada

Ja fa dies que no parlo de política, potser tampoc cal gaire, doncs les notícies no són gens bones.
Veig que mentre uns intenten reorganitzar-se, altres espanten les mosques de la corrupció, hi ha qui aprofita per engrescar la població cercant vots i, qui els perd intenta pintar quadres amb tons suaus d’un futur que ens va massa poc a poc.
Amb tot això ni la vident de més èxit té pebrots de veure un futur cert en aquest panorama tant poc engrescador. En aquesta incertesa, potser el millor, és pensar i desitjar allò de salut i força el canut, que mentre puguem anar tirant encara que sigui retallant les nostres expectatives, adaptant-nos a fer el que podem sense perdre el temps en el que podríem tenir, tot serà més lleuger.
Penseu que des de que la història està escrita, sempre hi ha agut un grapat de persones que han explotat a la resta, més de dos mil anys d’experiència ens avalen. Això no es canvia amb uns anys.

No us fixeu massa en qui ens domina, feu cas a qui teniu a prop, aquesta persona o persones són  el que realment importa.  Mentre ho fem, lluitem per el que volem, però que mai sigui més important que el que tenim.

9 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

El que tenim és molt important.

sargantana ha dit...

savies paraules

ets un crak, tio

ptons !

rits ha dit...

Doncs si, necessitem i hem d'estar als que tenim al costat, cuidant-nos els uns als altres.

Sergi ha dit...

Al final només importa el que tenim a prop, i generalment no li fem tot el cas que es mereix i en canvi estem pendent de persones i coses que ens queden molt lluny. Toca arreglar aquest error.

Relatus ha dit...

Cal cuidar als que tenim al costat sí, però no deixa de ser engrescador pensar com serà el nostre nou petit país

Joana ha dit...

Noto un cert desànim. És el que esperen...
Hem de cuidat qui tenim al costat, cert, però no hem de perdre de vista què fan. Ens hi va el futur.

M. Roser ha dit...

Encara que el que tenim a prop sigui important i cal que ho cuidem i valorem, no ens hem d'oblidar de lluitar per millorar-ho, i sobretot no ens desanimem, ara no!!!
Petonets.

Pakiba ha dit...

Tal com está la cosa,salud i força, aixó es el que desitjo.

Abraçadas,maco

El porquet ha dit...

El que tenim és molt important, importantíssim, potser el què més. Però també penso que allò que no tenim i que volem (mentre no sigui la lluna en un cove) és també un aspecte crucial en les nostres vides. Vivim de desitjos, vivim d'anhels i d'esperances i no les hem de perdre de vista, malgrat estimar com a bojos allò que tenim ben a tocar.