divendres, 23 de setembre del 2011

Mala fama que tenim

Referint-me només al sexe masculí, del qual sempre s’ha dit que no pot fer més de dues coses a l’hora i que té una capacitat innata per oblidar-se de les dates sentimentals inoblidables, sense esborrar, això si, de la seva memòria, la alineació del barça de qualsevol any entre altres coses.

Me’n vaig adonar l’altre dia, quan per temes de la burocràcia d’aquest país vaig haver de visitar una entitat bancària a omplir paperassa.

La pregunta de la exuberant noia “parlem”, va furgar dins meu quan va entonar allò de: Em sabria dir la data de naixement dels seus fills?. Que vols dir.....que perquè sóc un home hi ha un alt número de possibilitats de que no ho sàpiga, que hagi de trucar a la meva parella per saber-ho, que hagi de fotre mà a l’agenda electrònica per esbrinar-ho.......? . Doncs sí, li sabria dir, i sense dubtar ni un moment li vaig deixar anar les dates corresponents, al mateix tems que mirava la seva cara de sorpresa, entre altres coses, i ella mateixa m’aclaria que molts no porten els deures fets. Jo els portava fets...ara no sé jo si ella sabria la alineació del barça.......però fer dues coses a l’hora, segur.

18 comentaris:

El veí de dalt ha dit...

Clar que sí, amb dos collons! El que jo no sé és quan vaig néixer jo...

Anònim ha dit...

Jo no et diria pas l'alineació del barça ni de cap equip, però puc presumir de bona memòria, selectiva, per això...

Joana ha dit...

No t'ho prenguis aixi, potser surts de la mitjana? :)

Pep ha dit...

Jo sóc el clar exemple de que no sé fer dues coses a l'hora, però tampoc sabria dir-te l'alineació del barça de cap any, de les dades de celebració totes no, però les més importants si.Quan vaig comprar el primer cotxe, la meva primera moto.
Ara ...cansa molt..sentir a dir a les companyes, les germanes, la dona, que
si la neurona, que una cosa i prou, que ....
Paciència.

sargantana ha dit...

jajajja..
encara hi ha esperança...

petons

rits ha dit...

ais, potser la vas agafar en un mal moment

Pakiba ha dit...

Es que hi ha poquet homes com tu.

Jordi ha dit...

hahaha jo crec que no te la sabria dir, no. ah! Ni tampoc què està passant a Líbia, ni qui és el Masculell, etc, etc... Em fan una ràbia els de les caixes i els bancs!! Grrrr!!

Carme Rosanas ha dit...

Je, je, je... et posarem bona nota, garbí! :)

I per descomptat que l'alineació del barça jo no te la diria pas... ni ara, ni mai... i tu em posaries mala nota a mi! Catxis!

Clar que el Barça i els fills no és ben bé el mateix eh? Que consti!

Però la noia devia tenir un mal dia o estava molt escarmentada amb els homes...

Ferran Porta ha dit...

Aliequè?? A mi pregunta'm les dates de naixement de la family i aquí em llueixo, però com em preguntis alguna cosa de futbol...

De totes formes, em sembla que aquesta noia tenia certa raó, de malpensar. Ep, no ho dic per tu, eh? en general, però, diria que molts homes són molt dolents, amb això de recordar dates...

Gemma Sara ha dit...

Poc tacte, aquesta noia "parlem" :) nosaltres entrem en el tòpic: jo no em sé l'alineació, ell sí, jo em sé tots els aniversaris en uns quants quilòmetres a la rodona, ell no...

Sergi ha dit...

Aparentment no era una cosa tan difícil de recordar, trobo assumible que un pare sàpiga la data de naixement dels fills. Segurament es troben amb gent que no ho sap, però home, un fill és una cosa prou important com per recordar el seu aniversari i quants anys té. Li vas demanar l'alineació del Barça o no? Segur que no l'encerta, que en Guardiola la canvia cada partit!

Eduard ha dit...

És una reflexió molt divertida. De totes maneres, pot ser no t'ho va preguntar per què fossis un home.

Yáiza ha dit...

Home, el meu pare té molt clar quin dia vaig nèixer, però mai va tenir gaire clar quin curs feia a l'escola. Sort que sempre hi ha ma mare per fer-li d'apuntadora... Ara que estic a la universitat, sí que deu saber-ho! Més que res, per saber quants anys li queden de pagar-me matrícules i mantenir-me!! Hehehehe!! Pobre home, si ho llegís... ;) Va, home, que jo em refio que sou capaços de fer i dir moltes coses. Això sí, d'una en una! =)

El porquet ha dit...

Amb els calendaris dels mòbils jo ja he solucionat aquest problema! Sort de la tecnologia.

Per a l'alineació del Barça de qualsevol any, evidentment que no cal cap aplicació per mòbil... HOME!!! Només faltaria!

Assumpta ha dit...

A veure... mmmm.... Sadurní, Rifé, Torres, Costas, De la Cruz, Juan Carlos, Rexach, Asensi, Cruyff, Sotil i Marcial...

Aprovo? ;-))

Aquesta me la vaig aprendre jo quan tenia uns 12 anys i no l'he oblidat MAI... el pitjor és que li vaig fer aprendre a la meva germana, que en tenia 7... i se la va aprendre, clar, encara se'n recorda també :-)))

magazine.cat ha dit...

Jo no et puc dir l'alineació del Barça, però la data de naixement dels fills si, aquesta noia exuberant que et va fer aquesta pregunta, una mica borda havia de ser ...i a cops que la fatxada enganya!!! ;)

Joan ha dit...

Davant d'una pregunta tant impertinent, hauries d'haver fet un gest com d'aquell que no l'escolta i només està pendent del seu escot i aixecant la vista despistat li dius que si et pot repetir la pregunta, que no pots fixar l'atenció en més de DUES coses alhora. Sí, em sembla que hauria estat prou impertinent també.