dimecres, 21 de setembre del 2011

He comprat una: EPS.C11CB54302CK-MULTI

O almenys això és el que figura en el ticket de compra (de jo no sóc tonto) que hauria de servir un altre dia per la reclamació d’alguna possible averia.

Com que sóc malpensat de mena, el primer que m’ha vingut al cap es el fet de que potser molta gent, passat uns mesos, no sabrà trobar el comprovant de compra per poder reclamar, donada la poca semblança de la nomenclatura amb l’objecta comprat. Apart d’això no li he trobat cap altre explicació possible.

Alguna explicació lògica ha de tenir, però en ple segle vint-i-un, no em podran fer creure que les coses no es poden catalogar per el seu nom o model, vinculat als codis de barres que vulguin, sense haver de distreure la possible reclamació del client.

Tant difícil és dir-li impressora model tal......? a veure si al final ens farem els tontos i passarem de llarg alegrament davant de la seva porta.

18 comentaris:

Joana ha dit...

Ho fan a més llocs, jo he pres la decisió que quan guardo el comprovant al darrera en llapis escric què és!

Pep ha dit...

Potser arribarà el dia que ja no ens cridaran per un nom.
Potser ens posaran unes lletres seguides de uns números i anirem vestits tots iguals i.....
Quina mania tenen alguns de canviar el nom i de classificar-ho tot a la seva manera.
Tingues paciència ...

Anònim ha dit...

Sort que has posat el què és. Jo ja deia: eps! Què és això?

RaT ha dit...

una epsc11cb54302ck-multi? que fort, no? quina passada!! i com ho has aconseguit?!?!? és super trendy!! (sort que ho has aclarit, nen)

Sergi ha dit...

Va, no et queixis tant, home, no em diràs que no recordaràs que la teva impressora és una Epsilon, no?

lisebe ha dit...

jajaja i això que i posas explicació però fins al final no m'enterat que es tracta d'una impresora..

Això mateix, a mes de guardar el ticket has fet bé d'escriure de que es..

Petonets i molt bona setmana

Clidice ha dit...

eps d'epson? ganes de tocar la pera aquest del "tonto" -que fa una ràbia l'anunci que només per això no hi he entrat mai-. Tu sigues bon minyó i anota't al darrera que coi has comprat. Encara que si és una impressora no cal, quan se t'espatlli et diran que una de nova et sortirà més barata, per allò de l'obsolescència programada.

Carme Rosanas ha dit...

Sí... jo penso que pel que duren les impressores i pel fet que no les arreglen mai, tan li fa que digui el que vulgui. Aposto perquè és una Epson multifuncions: escànner... fotocòpia i impressora... ;)

Carme Sala ha dit...

Andròmines tecnològiques apart...sempre he pensat que l'eslògan d'aquests magatzems, faria més enemics que amics:
No han sentit mai els publicistes allò de: "dime de qué presumes i te diré de qué careces"?

Molta sort amb la teva impressora; jo tinc comprovat que independentment de quant et gastis, moren irremeïablement, quan els seus fabricants decideixen que ja n'has gaudit prou.

Doncs això, que la Clídice ja ho ha dit :-)

Salut!

Pakiba ha dit...

jajaa, sort que has aclarit que es una impresora perque ja m'he imaginaba un altre cosa de les moltes de "yo no soy tonto".

Eduard ha dit...

Buf...! M'acabes de recordar un dia que vaig comprar diferents articles al Media Market. Cap d'ells sorita pel nom al tiquet.

lolita lagarto ha dit...

de GeAerraBei24 a EPS.c11cbToCAcollONS... a prendre per sac!:)

Yáiza ha dit...

Eps!! Dooooncs... quanta història per una impressora. Res home, que la gaudeixis i facis moltes impressions... i escanejos... i envia faxos, també! Que és MULTI, no?? (Multi, multi...)

magazine.cat ha dit...

Ja saps, pensa malament i acertaràs :) Fes un apunt al darrere es el millor.

maria ha dit...

Uis, jo no m'havia trobat mai amb un tiquet així, el que pot voler dir dos coses, o que compre poc, o que no els mire bé! I crec que pesa més la segona opció, així que d'ara endavant miraré el que compre no siga que després no busque el tiquet i ja siga massa tard...

Assumpta ha dit...

Ai, m'has fet riure molt :-))

Per cert... és bonica, eh?

M'has recordat aquest post :-))

Jordi ha dit...

Precisament per això, com estem a ple segle XXI, les coses han de tenir noms estranys. Això és l'evolució.

Si vols flipar, compra alguna cosa a l'IKEA i mira el tíquet. Bé, veig que l'Assumpta ja t'ha passat el link d'un post que vaig fer fa temps.

McAbeu ha dit...

És tot un món això dels tiquets de caixa. No sé si és el cas de Media Markt però segons quins tiquets (els fets amb impressora tèrmica) s'esborren amb el temps i pot passar que quan necessitis fer ús de la garantia et trobis amb un paper en blanc en lloc de la factura que et demanaran. Així que, a més d'anotar al darrere del tiquet quin producte és, tampoc és mala idea que estrenis la epsc11cb54302ck-multi per fer-ne una còpia.