dijous, 19 de maig del 2011

El bon camí

Com que tothom parla, però ningú no fa res que realment ens faci sortir del mal estat en que ens trobem, faig la meva pròpia propaganda electoral. La que ningú votarà, perquè no es pot ni és vol presentar enlloc.

Per sortir de la crisi, afavoriré que vinguin empreses al nostre país, oferint les màximes avantatges en imposts i descomptes en la seguretat social. Les mateixes avantatges per les empreses que ara ja estan aquí i per les de nova creació.

Com a govern donaré crèdit a aquestes empreses, em compte de donar diners del contribuent als bancs, que la única cosa que fan és sanejar els seus propis comptes.

Tot això generarà llocs de treball, si la gent treballa gastarà, si la gent gasta el govern ingressarà diners en concepte d’iva, començant d’una vegada per totes la recuperació.

L’altre part en la que vull fer un canvi radical és en l’agricultura i ramaderia. S’han acabat les subvencions, només serveixen per enriquir als més tramposos. El que faré, serà fixar un preu del producte sortint, això farà que tothom treballi per un bon producte i de qualitat.

Tinc més propostes, per tots els àmbits, totes en la mateixa direcció: crear, investigar, estalviar, innovar...........treball, treball i treball.

Cal posar el diner, el poc que ens queda, on pugui generar riquesa i llocs de treball. No on s’especula, no es crea res i l’únic interès es generar més deute, per enriquir més a qui ens ha portat aquí i ens ofega.

21 comentaris:

Yáiza ha dit...

Dit així, dona fàcil i tot. Perquè no ho fan?

Pakiba ha dit...

Com es diu el partit Garbi?????,tindrias el meu vot.

magazine.cat ha dit...

Estic en tot d’acord menys amb lo de l’agricultura, es un tema molt delicat, que tot i que i a molts que s’aprofiten de les subvencions, ni a molts més que sobreviuen gràcies a elles i que el dia que desapareixeran molts dels nostres camps i pobles també ho faran, quedant un cop més en mans de poderosos terratinents com anys enrere.

Salut.

magazine.cat ha dit...

Estic en tot d’acord menys amb lo de l’agricultura, es un tema molt delicat, que tot i que i a molts que s’aprofiten de les subvencions, ni a molts més que sobreviuen gràcies a elles i que el dia que desapareixeran molts dels nostres camps i pobles també ho faran, quedant un cop més en mans de poderosos terratinents com anys enrere.

Salut.

rits ha dit...

treball, treball, treball!! i tant, és el que fa falta!

Carme Rosanas ha dit...

I no podríem votar-te a tu? ;)

sargantana ha dit...

on s'ha de firmar???

Sergi ha dit...

Bé, jo n'entenc poc de temes econòmics, però tu sembles tenir-ho molt clar. Com podem fer perquè aquestes idees arribin a bon port? Valdria la pena intentar-ho, no? No sembla que anem cap a cap solució.

Assumpta ha dit...

Et voto!! Va, si us plau, presentat!!

Marta Contreras ha dit...

Saps? Has fet el q no fa cap polític i és dir el COM i no el QUÈ! Et voto!!!

Anònim ha dit...

Ja tens a la Glorieta fent campanya pel "Vent de Garbí". Fora pàries!!!

montse ha dit...

Necessitem gent com tu que llancin propostes que il·lusionin per atrevir-nos a fer el primer pas.

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Garbí for president!!!

Joan ha dit...

Buscaré la teva papereta, però em temo que només hi trobaré farsants de poca volada.

Lale Mur ha dit...

Garbi, quin partit representes? Et votaria, si tindria dret a fer-lo. per cert, has d'incloure dintre de la teva política canviar les polítiques de votació municipal per a que persones com jo amb nacionalitat azerbaidjanesa pugui votar en eleccions municipals. A part d'això, espero que tothom vagi a votar, perquè la veu dels ciutadans i la seva participació en la política del poble és molt important. una abraçada

jomateixa ha dit...

tens tota la raó i magazine també. Al poble han marxat tots els joves, ja ningú vol ser pagès, bé potser una estona els caps de setmana...

Thera ha dit...

...jo davant cada jornada electoral em 'refreso' més... aish!!! en som tants de descontents!!!!

Thera ha dit...

Volia dir 'refredo' més... ja veus, ni escric bé :P

zel ha dit...

Et voto, Garbí. I per cert, tu també t'has d'acampar amb els teus propòsits, noi, ets un dissident, ja ho saps, oi?

Catalina Cerdó ha dit...

Tens el meu vot també, Garbí! Llàstima que no haguem sentit propostes semblants aquests dies... Bon cap de setmana!

Guspira ha dit...

Estic per votar-te!
Cal gent amb bona voluntat. T'ho hauries de plantejar... :)

bon cap de setmana!