dimecres, 30 de novembre del 2016

1000€

Ara diuen que per foragitar l’ús del diner negre, es limitaran els pagaments  en efectiu a miiiiiiiiiiiiil eurooooos, com la loteria de Nadal.
Potser es pensen aquests set ciències que quan la gent compra o fa coses en B farà una factura perquè el pagament quedi registrat.
Així no s’aconsegueix res, la ment humana és molt llesta a l’hora de fer entremaliadures monetàries. Si s'han de blanquejar tres mil euros, es fan tres factures de 999€ i amb els tres euros ens anem a fer un cafè.
No es pot lluitar contra el negre i les caixes B si no és amb un abaratiment dels imposts i una legislació dura per qui en faci ús. Si no val la pena el risc, tothom pagarà els seus imposts, si aquests es destinen i se’n fan un bon ús, encara els pagarem contents.
Apart d’això, els únics que ens hem de menjar l’iva amb patates som nosaltres, els últims consumidors que no podem desgravar mai res i ens tenen controlats a través d’una nòmina de merda. Les grans companyies, amb empreses pantalla van fent facturacions entre elles fins a fer desaparèixer el que els toca pagar.
Feta la llei feta la trampa, aquesta mesura no servirà per res, els que viuen se’ls en fot i els que sobrevivim no ens escapem. 
El problema és que no saben d’on treure els calers per sortir del deute que han generat. 
Marxem ja no? 

10 comentaris:

xavier pujol ha dit...

I tant que marxem! Amb una mica de sort, i si la gent ho vol, el setembre de l'any que ve comprem el bitllet. Viatge a la República.

Carme Rosanas ha dit...

Jo marxaria ara mateix....

Joana ha dit...

Bé, no crec que "marxar" arregli el problema...
Mil€?, molta gent ni ho cobra al mes...

kira permanyer ha dit...

Volen combatre el frau fiscal quan impulsa amnistia fiscal amb grans fortunes i collen al més petit? Mesures cosmetiques i punt.... Gravem les rendes d'alts capitals i deixem al petit en pau.

Sergi ha dit...

Com diu la Kira, mesures cosmètiques. Aplicar una mesura inútil perquè sembli que estàs fent alguna cosa, i esbombar-la als quatre vents, això sí. Oh, quins grans lluitadors contra la corrupció que estan fets els del PP! Ningú mirarà dins dels sobres si hi ha més de 1000€, oi? Però sí que miraran els pagaments de petites empreses. Les grans... ja s'ho saben muntar.

Consol ha dit...

En una d'aquestes compareixences al Parlament per donar comptes de l'evasió fiscal, un alt comandament de la policia explicava que per la frontera amb Andorra passaven maletes de diners en negre i que no tenien cap ordre d'impedir-ho. Ara tampoc, ni a Andorra ni a enlloc. Marxem de seguida.

Sergi ha dit...

Per lligar el tema de la loteria amb la corrupció i el PP només t'ha faltat parlar de l'afortunat Fabra.

jomateixa ha dit...

Amb la feinada que hi ha per fer i es dediquen a maquillar...

Alfonso Robles Motos ha dit...

Aquests no saben posar-los impostos només als que menys tenen, ja em diràs que els fa els mil euros als grans si els donen de propina. Ah i als que mantenen una nòmina, per molt petita que sigui. Mentre els grans terratinents i les grans empreses defrauden a dojo

Unknown ha dit...

Feta la llei, feta la trampa, sobre tot si fan lleis que no serveixen més que per justificar la seva ineptitud.