dimarts, 12 d’agost del 2014

Setmana fantàstica

L’home s’esperava una setmana plàcida, ell ja havia consumit les seves vacances, però aquesta setmana estava sòl. Companys fora, jefe fora, feina programada per ser suau i només quatre dies de feina. Genial no?
Però l’home, el diumenge a la nit ja la va passar en blanc, fent viatges al wc amb una gastroenteritis de collons. Fent el cor fort, l’endemà va anar a treballar seguint una ruta acurada on hi havia wc disponibles, no fos cas. No havia passat ni dues hores de treball, que unes trucades telefòniques esgarraven els plans de feina plàcida preparada. Dues urgències en una setmana de quatre dies, fantàstic.
El dimarts amb el cos encara en mal estat, doncs no aixeca la vista al so d’uns talons.... re-programa la feina, amb tant mala fortuna que el mòbil cau al terra a no més alçada d’un pam, trenca la pantalla i es queda incomunicat. La gentilesa dels veïns en deixar fer una trucada pot fer que l’hi portin un telèfon vell per sortir del pas. No serà fàcil, doncs l’aparell de segona mà va quedar en desús amb una contrasenya tipus patró impossible d’esbrinar. L’home s’ha passat una estona fent dibuixos a la pantalla, fins que s’ha afartat i ha anat a la cerca d’un ordinador on poder mirar com cony es fa una restauració de fàbrica.
Ara que ha pogut organitzar el demà, l’hi diuen que el temps oferirà xàfecs arreu i possiblement no pugui portar a terme l’organització i a sobre la migranya ha fet acte de presència....
Ara l’home comença a mirar la setmana en positiu i pensa que tampoc va tant malament, avui fa 9 anys que es va feliçment casar i potser demà encara podrà veure alguna camiseta mullada pel carrer.....coses totalment compatibles. Què més es pot demanar?

11 comentaris:

Lluna ha dit...

Ja ho has ben dit, una setmana fantàstica... :P

Sílvia ha dit...

No hay mal que por bien no venga... una sèrie d'inconvenients imprevistos que segur que s'esvairan amb la celebració dels nou anys i la contemplació de les samarretes mullades!!

Montse ha dit...

sempre hi ha un motiu pe somriure

Elfreelang ha dit...

qui no es conforma és perquè no vol

Carme Rosanas ha dit...

Si ho sap veure tot en positiu ja té molt de guanyat...

Carme Rosanas ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Gemma Sara ha dit...

Esclar que sí, encara que el món es confabuli per amargar-te, sempre hi ha una samarreta i un aniversari al tombar la cantonada...

jpmerch ha dit...

I després diuen que a l"agost es paralitza tot.

Joana ha dit...

Quin estrés sols la lectura... :)

Sergi ha dit...

Pensa que podria ser pitjor, aviat podria començar la tercera guerra mundial, que la cosa no està per fer bromes. Llavors tots anirem de gastroenteritis també...

M. Roser ha dit...

Vaja semaneta, ara li caldria poder tornar a fer uns quants dies de vacances per refer-se...Ah i una altra vegada que no s'oblidi del Fortasec!!!