dijous, 23 de maig del 2013

Semblances del nostre govern estatal, amb una casa de putes

Quan les coses no van bé, és freqüent escoltar l’expressió de: això sembla una casa de putes. Per tal de exterioritzar el sentiment de veure com de malament s’està fent. Provem-ho.

1-Pagar per endavant. Cert, tant a un lloc com un altre o vas amb calers per endavant o no mous res de res.
2-Follar-te tota la clientela que puguis. Cert, el negoci és el negoci i tots dos llocs miren de fer diners sense escrúpols a l’hora de fer passar per caixa a qualsevol.
3-Els diners no es retornen. Cert, tu paga i remena tot el que et deixin, si al final veus que allò no va per bon camí has perdut el que hi has posat, haver escollit millor, un altre dia ho faràs amb més cura.
4-Si t’enxampen és problema teu. Cert, tu pots amagar coses en els dos casos, però si arriba a les orelles de qui no toca, et quedaràs al carrer amb dues bosses del súper amb la roba que hi hagi cabut. T’ho fotran tot.
5-Admetre relacions per qualsevol via. Cert, com que el que interessa és recollir diners s’accepten tot tipus de propostes, es deixen de banda les manies i davant d’un feix de bitllets diuen si a tot.
6-Simular un plaer fora del normal. Cert, podríem dir en qualsevol dels casos que exageren, fingeixen i menteixen el que senten amb la relació que tenen amb nosaltres, tant se’ls en fot com ens sentim, només volen treure’ns els diners.
7-Permetre duos, trios i orgies. Cert, per tal de controlar la clientela i que no s’escapi l’ocasió d’omplir les butxaques, es poden ajuntar encara que no s’agradin, per tal de poder escurar les nostres butxaques.
8-Fer ús de la llengua. Cert, si veuen que atacant amb la llengua acabaran abans amb les aspiracions del client, ho fan sense miraments i encara que els diguis...para, para, para.....continuen sense parar. Com més aviat acaben millor, tot s’hi val.
9-Un dia ho farem gratis. Cert, prometen que les coses canviaran i que es podrà tenir algun servei gratuït. Un servei que mai no arriba, però mentrestant es pensen que mantenen la il•lusió.
10-Sempre amb cotxes de gama alta i xofer. Cert, no es veu mai cap puta ni cap polític amb cotxe de segona mà i conduit per l’usuari. On sigui que vagin o vinguin, sempre els espera un cotxe a la porta.

Així doncs, és o no és una casa de putes?

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Juas Garbí, com domines!!! ;-)

Elfreelang ha dit...

hi trobo semblances sí, el problema és que vulguem o no ens fan ser clients!

Sergi ha dit...

Desconec el funcionament del govern estatal gairebé tant com el de les cases de putes, així que no puc comparar-los. Però els teus arguments semblen de pes.

Carme Rosanas ha dit...

Semblances moltes i la diferència més gran és la que diu l'Elfree. Les cases de putes no obliguen a ningú, cosa que diu molt a favor seu.

Joana ha dit...

Crec que encara en trobaries més!
Ni que deunidor...

Anònim ha dit...

I de putos.

Gemma Sara ha dit...

Especialitat sado-masso, no?

Relatus ha dit...

Què bo! M'he anat imaginant el que dius i em sembla que, tant per tant, em quedo amb la casa de putes

sa lluna ha dit...

Que els hi fa falta?? Un cartell lluminós!! :)

Ben trobat, ens ho has deixat molt clar!!

Bon cap de setmana!!
Beeeeeessets

sa lluna ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Alba ha dit...

No hi ha cap dubte, és una casa de putes!

gemma ha dit...

Sempre creuré que el canvi és possible.
Bon dia, Joan!

Ferran Porta ha dit...

Tenia clar que ho era, però ara a més ja podré argumentar-ho. Vaig a empollar-me el post.

jomateixa ha dit...

Boniiiiissim!
Tots ho sabem, però així ho podem tenir més clar.