diumenge, 5 de febrer del 2012

Alfred Siberià


Aquest senyor de caràcter tant fred, ens ha visitat sense haver-lo convidat a la festa. Per no presentar-se a la festa amb les mans buides, ha tingut la gentilesa de portar els glaçons, cosa d’agrair doncs haver de sortir a la benzinera a comprar-ne amb el fred que fot fa una mica de pal.
Gràcies a ell ens haurem desempallegat d’uns quants virus i paràsits, cosa molt saludable per tots plegats, de passada tindrem molt millorades les nostres defenses de cara a enfrontar-nos amb valentia als típics mocadors de paper, habituals en l’època.
Molt curiós també l’àlbum de fotos que ha portat, amb imatges poc habituals de piscines glaçades, canonades glaçades, el termòmetre que aquest matí marcava -9,3º , paratges nevats inusuals, despeses extres de calefacció......vaja, una passada.
Però ara ja s’ha acabat la festa, hauria de anar marxant que nosaltres tenim feina, si vol que es quedi el seu cosí, l’Alfred Normal que ja ens va bé per l’època que és. Vostè pot tornar quan vulgui.....d’aquí a uns anys ja ens va bé. Apa fins un altre, ja el trucarem quan hi hagi festa.


22 comentaris:

RaT ha dit...

L'Alfred Siberià va esbombar que passaria per ca meu i no se l'ha vist. Crec que ha passat de puntetes, tímidament. Diría que no ha estat una visita tant general com se las prometía. I jo penso... no serà que últimament el tema de la meterologia s'ha transformat en una eina política?

Petons

Yáiza ha dit...

Carai! Fa més fred a casa teva que a París!

Aquí, el senyor Alfred Siberià és tan bèstia que empeny cap a fora el visitant habitual, Alfred de NordOest, un que ve de l'Atlàntic amb temperatures baixes i precipitacions. De manera que, amb l'A.Siberià bufant els núvols... aquí temperatures baixíssimes, però molt poca neu. Una llàstima !

Apa, salut i moltes mantes!

Sergi ha dit...

No vull no pensar en la factura de la llum del mes que ve... això és el que em molesta. M'agrada el fred al carrer, encara que sigui siberià, però passar fred a casa és una murga. És clar que on visc no s'ha vist ni un floc de neu ni hem tingut cap problema, potser em canviaria la perspectiva si fos així.

Alba ha dit...

Avui m'has fet arrencar un somriure!! No suporto aquest paio jo, l'Alfred Siberià... què hi fa per aquí? Què se li ha perdut?

Brrrrr!!! Tinc frrrrred!!!

Elfreelang ha dit...

Entre l'Alfred Siberià i la senyora Crisi anem bastants congelats! almenys riem una mica....sempre podem visitar les coves del glaç a la Plaça Catalunya ( no serà per culpa de la pista de gel que van instalar al desembre?)

Ferran Porta ha dit...

Digueu-me freaky (digueu-m'ho, digueu-m'ho), però jo estic bastant encantat amb l'amic Alfred Siberià. Sóc de sensacions extremes, es veu...

montse ha dit...

Hui, quina esgarrifança, ara corro a posar el cul a prop de l'estufa.

Eduard ha dit...

Déu meu quin fred que fa!! Tan de bo marxi aviat.

Dafne ha dit...

M'has fet riure amb aquesta entrada tan lúcida, perquè al començament a tots ens fa com a gràcia que faci fred, però després ja no en fa tanta, i si tenim fills petits, els hem de tapar que pobrets no hi veuen, i vinga a fotre´ls sostres, semblen cebes!!! Jo sóc del teu parer, que vinga el cosí i que marxi el siberià, que ja anem fent, i els virus i bacteris deuen haver quedat eliminats.

Catalina Cerdó ha dit...

El senyor Alfred no em cau gens bé, els seus gestos són.. són massa freds. Bona setmana!

Carme Rosanas ha dit...

he,he, he... jo et recolzo, garbí, a veure si li diem més d'un... i ens fa cas.

A veure, Alfred, no t'allarguis tant que les visites han de ser prudents i no fer-se pesades...

El porquet ha dit...

Mira, si hagués estat una Alfreda doncs encara potser li hagués agafat cert apreci... però tractant-se d'un senyor malcarat que només fa que tirar caspa i treure alè glaçat... millor que vagi tirant... passi-ho bé!

sa lluna ha dit...

Vegem, Alfred estimat, repetiràs cent vegades i amb bona lletra
-Cal anar-se´n deu minuts abans
que em facin fora-
Entès? apa idò, a fer els deures!

Molt bona nit i... abrigueu-vos bé.

Pakiba ha dit...

Ex unic amb les teves cróniques, jo solament penso amb la factura de la llum que vindrá.
Vols dir que el gobert no te la culpa per que paguen més?? i ens ha portat aquet invitat sensa demanarlo.

kweilan ha dit...

Molt bon apunt. I divertit!

Anònim ha dit...

A casa meva no hi havia cap festa, i ha vingut igual. Barrut!

magazine.cat ha dit...

Alfred a passat per casa i m'ha mort un munt de plantes, un altre cop prefereixo que no hem visiti:(

Joan ha dit...

El verí està en la dosi, diuen. Una mica de fred, d'acord, però que no es faci pesadet.

Clidice ha dit...

Doncs encara no t'ha fet cabal, tinc els peus congelats! :(

Thera ha dit...

Doncs per aquí esperavem l'Alfred i també la Siberiana, però no han passat ni l'un ni l'altra, o potser, com diuen més amunt han passat sense fer massa soroll i de puntetes... Ara, salats sí que ho són!!!

rits ha dit...

Ais, doncs m'esperava un Alfred tan i tan fort, barrut i colpidor, que m'ha decepcionat una miqueta.... xq si, és dur de portar, et gela una mica la cara sobretot quan el sol s'amaga, xò alemnys aquí la ciutat, no s'ha mostrat com l'esperavem.

I sort!

Això si, diuen que continuarà uns quants dies rondant-nos!

Assumpta ha dit...

Hahahaha sí, sí, que torni l'Alfred Normal!! :-))

Jo tinc un refredat impressionant, no en surto!...

M'has fet riure molt amb aquest article! ;-))