dimarts, 20 de desembre del 2011

Quina serà pitjor?


De tant anunciar retallades, resulta que comences a mirar les factures que sovintegen per casa. Intentant fer de president de la teva pròpia república, retallant a tort i a dret, per tal de que els números a final de mes siguin si més no una mica més positius i que de passada ajudin a eixugar deute, que a nosaltres maquillar-los no ens serveix de res.
Ara a tocat el torn a Movistar que al no voler negociar la factura t’obliguen a cercar alguna cosa més barata i de vegades perillosa. Com que de qualitats no cal parlar-ne, doncs el cablejat està monopolitzat, es tracte de triar la opció més barata i portar alguna ofrena amb qui tinguem més devoció, per tal de tenir menys problemes.
L’escollida per l’escala de pros i contres ha estat Vodafone, una companyia de la qual fa temps que en sóc usuari i que de moment no m’ha calgut plantejar-me si tots els qui la componen tenen una mare de passat alegre amb caràcter públic.
Un cop tot instal·lat, funcionant i sense gaires problemes per fer-ho, tinc la sensació en el cos que alguna cosa passarà.......no pot ser tant fàcil. Els lladres mai han estat de tant bon tractar. 

20 comentaris:

Pakiba ha dit...

Hay Garbi, Vodafone, jo he tingut i tinc un problemes amb ells que no mels acabo.Que tingues sort.

El porquet ha dit...

Compte amb els petits canvis que són poderosos/perillosos. Jo vaig tenir unes trifulques espectaculars amb ONO (de fet, vaig sortir per RAC1 explicant els maldecaps que em van ocasionar!).

Ara, a tot arreu trobaràs gent que es queixa d'una companyia o d'una altra. Al final, la conclusió és que hauràs d'encendre unes espelmes per a tenir sort!

Sergi ha dit...

Però sortir de Movistar per anar a Vodafone no és sortir del foc per caure a les brases? O ho he entès malamen?

Assumpta ha dit...

Ai, PORQUET!! Jo vaig sortir per RAC1 explicant com em robava MOVISTAR!! :-))

Espero que tinguis sort, GARBÍ... jo vaig marxar de Movistar (parlo de mòbil) per anar a Orange i quan em vaig cansar d'Orange m'he passat a YOIGO, però en el telèfon fix-adsl no m'atreveixo a deixar MOVISTAR, em fa por...

Carme Rosanas ha dit...

El problema és que totes són pitjors!

Elfreelang ha dit...

A mi m'han explicat que si el truques i els dius que n'estàs tip i et vols donar de baixa aleshores et fan unes rebaixes increïbles jo ho provaré un dia d'aquests...que et vagi bé l'aventura!

Yáiza ha dit...

Uix... jo que vaig mirant tarifes per quan torni a terres catalanes definitivament... vodafone mai no m'ha fet el pes! De moment estem amb movistar i devem pagar més del compte, però amb vodafone ja hi hem estat i no em sembla millor!

Ja ens explicaràs... això és com anar de lladre a lladre i tiro perquè em toca!

Anònim ha dit...

Apa, ja compartim una altra cosa; jo també estic amb el fill de la mateixa mare de fa temps;-) Bones festes, Garbí i família.

Anna ha dit...

Aiis amb aquestes coses mai se sap si aniras a millor o a pitjor. Que tinguis sort!

kira permanyer ha dit...

t'entenc perfectament... el problema es que a vegades no veus per on retallar... jo fa uns tres mesos vaig fer un excel de despeses... i em vaig espantar tant que passo de tornar-lo a veure... diga'm poc responsable si vols...

montse ha dit...

Salut i sort!!!

Joan ha dit...

Les he sentit de tots colors de totes i cadascuna, i arribo a la conclusió que has de tenir un punt de fortuna perquè totes són una colla de lladres. Si tot va bé, perfecte, però en quan necessites d'atenció al client...

En fi, que estàs tan bé (o malament) com a qualsevol altre lloc. Si et fan millor preu, doncs, apa. I que tinguis sort.

Clidice ha dit...

No t'hi facis mala sang, són la mateixa bèstia. Que tinguis sort, amb la que sigui, i Bon Nadal :)

bajoqueta ha dit...

Sort pos amb el canvi! Però per desgràcia quan passa alguna cosa tots se'n desentenen... A vore si ens pots contar coses bones i no et passa res :)

365 contes
Terra de llibres

Eduard ha dit...

La meva mare i el seu marit son professor de l'ensenyament públic, aquest més arriben a casa 1300€ menys entre tots dos. Afortunadament, es veu que la major part es deu a un retràs al pagament, però senyor... quina època.

Anònim ha dit...

corre una llegenda mig oblidada que diu que fa milens hi va haver una persona que es va canviar de companyia telefònica i no va patir cap contratemps, però només són llegendes, tu esperat i veuràs...

Ferran Porta ha dit...

Movistar, Vodafone... O2, Telekom... a totes bandes couen fabes, que diuen. Són els signes dels nostres tumultuosos temps.

Quadern de mots ha dit...

Bon Nadal!!!

jomateixa ha dit...

En aquest racó on visc jo, no es pot triar, gairebé no hi ha cobertura i el monopoli guanya...

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Vigila molt, especialment amb les permanències si mai et vols canviar de companyia. Als meus pares la brom els ha costat una suma de tres xifres que fa força mal a la butxaca.

Jo crec que totes són dolentes, però som massoquistes i volem tenir telèfon i internet com sigui. Quina mè.