dijous, 30 de juny del 2011

De quan no es pot viure del cuento

Hi ha gent que la seva prepotència recolzada per les subvencions, se li pot girar contra ell mateix, doncs de tots és sabut que les cordes de tant tensar-les es trenquen.

Si quan t’has fotut els quartos a la butxaca, que de passada són de tots els contribuents, enganyant-los amb tota mena d’estratègies comercials, per acabar facturant el que realment t’interessa i veus que de cop et comencen a tancar l’aixeta i posar-te els punts sobre les i. No se’t acut altre cosa que amenaçar amb fer les maletes i marxar. Molt bé, ho trobo fantàstic si els números et surten així i tens altres novies que t’esperen amb les cames portes obertes. El que no m’agrada és que ens expliquis que si marxes no sabrem que fer amb totes les infraestructures, els aturats que provocaràs i la manca de fluïdesa del nostre espai aeri.

La gent que va tant sobrada, no em cauen bé, tot i fer ús dels teus moltes vegades enganyosos serveis, no et trobaré a faltar, però el que si faré es agrair-te que m’hagis refrescat la memòria en els temes de saber pesar i mesurar maletes, així com aprendre a esquivar totes les trampes que poses abans d’adquirir un bitllet.

Si vols un consell d’un que no hi entén res de res, afluixa la corda, a menys que et vulguis trobar una illa plena d’avions on no et podràs ni moure.




De fet no queda pas malament........semblen les Illes Medes plenes de gavines........

17 comentaris:

Pakiba ha dit...

Completament d'acor i la illa ha quedat molt guarnida.

Assumpta ha dit...

Ostres, GARBI!! vaig pensar el mateix!!!

Jo tampoc hi entenc, però em va fer una ràbia quan vaig sentir que deien que si ells marxen hi haurà més aturats i que bla, bla, bla... que vaig pensar que amb gent així jo no hi vull saber res, apa, ja poden marxar que aquí ja ens en sortirem d'alguna altre forma!

kweilan ha dit...

A mi també em cauen malament aquests de ryanair.

Carme Rosanas ha dit...

Mira, potser els quedarà original i tot, l'illa! Sí que fan ràbia, SÍ!

lisebe ha dit...

Tinc tantes experencies tant dolentes d'aquests Ryanair que no vull ni comentar al respecte em poso de mala llet, ho sento. Totalment d'acord amb tú.

Eduard ha dit...

Realemte Rayanair es passsa força en aquestes qüestions.

Sergi ha dit...

Tornem a parlar dels nostres amics de Ryanair, oi? La simpatia no es comptaria entre les seves vi`rtuts, però com que malgrat tot són els més barats, segur que la seguirem fent servir. I agafant una úlcera cada cop. Però no tenim remei, ens agrada viatjar, i sense ells no hi hauria manera!

Joana ha dit...

Molt encertat!

Anònim ha dit...

Llarga vida els vols de "low cost". Què faríem els pobres? Pobres de nosaltres...

Lluís Bosch ha dit...

Jo diria dues coses: la primera és què ha aportat el turisme low cost a l'aspecte del planeta? Doncs segurament el mateix que totes les iniciatives del capitalisme neolibera: desastres i misèria. La segona és que aquí hi ha dos culpables: les empreses per abusar, i els governs que les subvencionen. En plena època de retallades, el govern de CiU ja ha salvat dos (!) cops aquella empresa del Ferran Soriano que encara posen com a model d'emprenedor.

LEBLANSKY ha dit...

Curiosa la relació amor/odi que es crea entre Ryanair i esl seus usuaris (entre els quals m'hi compto, evidentment). Els necessitem -sense els seus preus econòmics, no fariem ni la meitat dels viatges- però la seua antipatia cada cop és més gran, així com la seua prepotència. No m'he sentit mai tan maltractat com a client com ho he estat en alguns dels vols d'aquesta companyia.

Anna ha dit...

Mira que jo abans era molt pro d'aquesta companyia ja que en el seus inicis, podies marxar un cap de setmana per 25€ (jo ho he fet) però ara? és que sembla que riguin a la cara dels clients! Res tu, gent així com més lluny millor!

Clidice ha dit...

Reduir el consum passa també per reduir aquest miratge que són les companyies low-cost. Haurem d'entendre que el més normal és no moure's tant.

jomateixa ha dit...

Potser no us ho creureu, però no he volat mai!!
així que... sense comentaris

magazine.cat ha dit...

Estic d'acord.

Samarreta enviada, espero confirmació d'arribada, llueix-la de-valent :)

Finestreta ha dit...

Jajajajajaja, el dibuix l'has fet tu? ha quedat molt bé!!!

Mira, són uns prepotents, però tenen una política d'empresa molt agressiva, des del principi, i suposo que aquests són els seus fonaments...

El porquet ha dit...

L'altre dia sentia una persona que deia que potser ens haurem de tornar a acostumar a tornar als vells temps quan volar era cosa d'homes de negocis i de "rics".

La resta de gent estalviava tot l'any per a poder fer un viatge a l'any en avió.

Jo encara ho recordo. Potser hi haurem de tornar... potser.