dimarts, 14 de juny del 2011

Al màxim

No t’adones de la intensitat de les coses fins que no poses les claus al pany i deixes les maletes al terra, és just després quan fas un repàs del que han donat de si les últimes setanta dues hores.

Una sortida anunciada, dos apunts abans d’aquest, en el que apuntava el nom de La Bambouseraie al poble de Générargues a poc més de tres hores de cotxe, tres cents quaranta kms per posar-hi una distància.

Una sortida que recomano a qualsevol persona amb ganes de viure unes hores de pau envoltat de bambú i altres curiositats.

Nosaltres que som l’ou cost de mena, ens hem allotjat en un bungalow dels molts càmpings que la zona ens ofereix. Des d’aquest punt i a pocs kms hi ha un ampli ventall de possibilitats de lleure sense haver de malmetre gaire la butxaca, cosa més que important en els temps que estem.

Ja de tornada, per rematar el tema ens varem atrevir a fer una baixada en canoa, de uns nou kms per les gorgues de l’Herault, gaudint dels ràpids dintre de les nostres possibilitats, fent saltar més d’un xisclet de la boca dels nens, quedant vermells com gambes, però acabant amb les canoes a port amb uns somriures de complicitat que anuncien que no pot ser la última.

Una vegada més, puc assegurar que amb poc es pot fer molt, només cal posar-hi ganes i d’això ens en sobren.

Com m’agrada posar fotos que no son de google........





19 comentaris:

Allau ha dit...

Sembla una opció més barata que anar fins al Japó. Jo no diria que és l'ou cost, que en català el que costa un ou (i part de l'altre) és tot un dispendi.

magazine.cat ha dit...

Podries explicar que més es pot veure a part d'una vegetació inigualable, ja que tinc previst visitar França i no hem faria res veureu.
El preu del parc es assequible?

Gràcies;)

Carme Rosanas ha dit...

Doncs si que me l'apunto, sí, algun dia hi he d'anar.

Sergi ha dit...

M'interessa el tema, tant per proximitat, com perquè sembla un lloc maco per estar-s'hi uns dies, i també pel preu, que tampoc no estem per anar-nos pagant massa luxes. Aquesta gent no saben l'agost que han fet amb la comunitat blogaire catalana, em sembla que ens hi aniran veient el pèl a tots, al final.

LEBLANSKY ha dit...

És un lloc fantàstic per passar uns dies. La Carme i jo vam estar farà cosa d'un any, i aviat tornarem: encara ens hem deixat coses per veure!

Anònim ha dit...

Que fotos mes boniques. Un bes molt fort

Yáiza ha dit...

L'escapada pinta molt bé, realment! Ara... tres hores des de quin punt de la geografia catalana? Perquè des dels volts de Barcelona em penso que deuen ser cinc, ben bé, que ho vaig mirar i tot!
Bé, aviam si l'estiu ens presta ocasió d'anar-hi... ja ho explicaré!

Garbí24 ha dit...

Magazine...el preu del parc es assequible uns deu euros i als voltants pots visitar coves, escalada, espeleologia.......és molt turístic.

Mercè ha dit...

Quin lloc més maco!!!
Sembla un temple budista d'aquells del Japó...

Besets.

Anònim ha dit...

Una bona escapada, pel que sembla...

Carme Sala ha dit...

Maquíssim! T'agraeixo l'apunt per dues raons: em confirmes que és una excursió viable per butxaques modestes i sobretot per anar amb criatures (encara que siguin ganàpies com les meves)...

Gràcies!

magazine.cat ha dit...

ok, gràcies per l'informació.

Anònim ha dit...

Ja és un lloc ben curiós! Què tal s'hi menja?

jomateixa ha dit...

ja m'esteu fent dentetes, tu ja hi has anat... els també... ella hi anira... ell també...!!

òscar ha dit...

Ull que l'indret aquest fa una bona fila que no se l'acaba.

I encara més ull que nosaltres, enguany, encara no hem decidit on anar els dies de NO PLATJA de l'estiu.

Quan li ensenyi l'apunt a la meva dona, crec que aquesta opció guanyarà molts i molts punts.

Marta Contreras ha dit...

Jo m'ho he apuntat, qui sap si algun dia hi fem cap.

Eduard ha dit...

Perdoneu la ignorància, però on cau exactament aquest puesto tan macu?

Thera ha dit...

No conec aquest lloc, de fet no n'he sentit a parlar abans, però a mi també m'estas fent posar les dents moooolt llargues!!!! Segur que ha valgut la pena. Jo ja m'ho he apuntat!

Garbí24 ha dit...

Eduard.....una mica al nord de Nimes