dissabte, 19 de març del 2011

El mètode

Un dels últims habitants d’aquest país que no havia vist encara l’obra de teatre, El Mètode Grönholm.

Va ser tot un detall que la fessin a Girona i a sobre amb unes entrades vingudes d’un regal molt detallista i estar assentat per sorpresa i casualitats de la vida, just al costat de la meva neboda.

No cal que expliqui l’obra, gairebé tothom l’ha vista amb els anys que fa que està en cartell, però el que sí puc dir és que és boníssima, amb una professionalitat dels actors immillorable. L’obra t’enganxa des del primer moment, amb un seguit de genialitats, que les quasi dues hores de durada, ininterrompudes, és facin curtes. Per el que recomano a les persones que encara no hagin gaudit del espectacle si deixin caure algun dia, si és que encara troben on la fan.

I esperem no està mai en una selecció de personal, amb aquest mètode tant surrealista.




15 comentaris:

marta ha dit...

M' han parlat molt be però mai he tingut temps,i ara al veure la teva entrada m' ho has recordat com assignatura pendent.

Sergi ha dit...

Fa poc la vaig veure per segona cop i la vaig gaudir encara més. El repartiment és immillorable, quines bèsties dalt l'escenari! El temps et passa volant i és un fart de riure, malgrat la crueltat de moltes escenes. Totalment recomanable, la veritat. No conec a ningú que no li hagi agradat.

Un mentolin?

rits ha dit...

I tant que és recomenable. Recordo que la vaig veure fa uns anys, i tb en guardo molt bon record.

Anònim ha dit...

Doncs dec ser de les poques persones que no l'ha vist, o no em sona; me l'exlicaràs? Si més no, digues de què va. Gràcies..

Joana ha dit...

Shhhh... no diguis res que no l'he vist!!
Però potser encara hi soc a temps.

Agnès Setrill. ha dit...

Si que és bona sí..!

Carme Rosanas ha dit...

Es boníssima. Jo ja fa uns anys que la vaig veure i no em faria res de tornar-hi, tot i que l'esfecte sorpresa ja no hi seria, crec que m'agradaria altre cop.

khalina ha dit...

La vaig veure ja fa uns quants anys, i la veritat és que està molt bé. M'agrada molt el guió! A part que els actors estiguin genials

_MeiA_ ha dit...

No fa gaire que la veig veure, i em va encantar! quin fart de riure que em vaig fer! feia temps que no reia tant!
Esperem no trobar-s'hi mai amb una entrevista com aquesta... buffff.

GAIA ha dit...

Tothom coincideix que és bonissima. Jo no l'he pogut veure encara!

Conso Triay Coll ha dit...

Moltes gràcies per es teus comentaris!!(Casi sempre es primers de cada entrada!!)
Aquests detalls dónen mé ganes per seguir publicant!!
Moltes gràcies!!! I molt bona primavera!!
Salut!!

murga ha dit...

encara la fan? però si jo la vaig veure fa... uf, molt.
el text està molt bé però, per mi, són els actors els qui fan que tot plegat sigui rodó.

Laura ha dit...

Mare meva, amb les ganes que sempre he tingut d'anr-la a veure i encara no l'he vist!! Miraré a ara mateix si encara hi sóc a temps...

Clidice ha dit...

Quan la vaig anar a veure estava en procés de sortida d'una empresa per una situació de mobbing. T'asseguro que era xocant veure com tothom es feia un tip de riure i a jo només tenia ganes de plorar. Perquè un dels èxits de l'obra és que no s'inventa res, precisament.

Laia ha dit...

Jo també le vista, ja fa molts anys! I em va agradar molt :) és molt divertida, i és que no hi ha una altra paraula per descriure-ho que "surrealista"!