dijous, 17 de juny del 2010

55 20 40 cms

Tot i que és més agradable de treballar amb mides de 90 60 90, avui toca practicar amb aquestes altres i amb un pes no superior als deu quilos. Entrem de ple, ara que s’acosten les dates apropiades, en un màster d’omplir sense passar-se, la pu....a cabin d’una companyia aèria de low cost.

Primer de tot i molt important, la maleta com més cutre millor, les de rodes i rígides ens donen un pes de gairebé dos quilos i mig, cal agafar doncs la bossa d’esport que pesa mig quilo com a molt. Tema líquids i després de pactar-ho, per escrit, amb la parella s’ha de compartir si és vol portar de tot, ja que només podem portar cinc miserables envasos de menys de 100 ml cadascú, a veure quant algú inventa el “seis en uno” per la higiene personal. Donat que tot a de caber dins la cabin, hem de guardar espai per la jaqueta i tot el reguitzell d’aparells electrònics (càmeres, gps, mòbil, mp4 etc..) amb el seu carregador corresponent, que això a part del volum pesa força. Com que ens agrada llegir necessitarem un llibre, prohibit volums de 500 pàgines, només ha de servir durant el vol, doncs en arribar a lloc la vostra parella us mantindrà distrets fins altes hores de la nit. Ja sé que és molt difícil per vosaltres, dones, però només hi caben unes sabates de recanvi, un altre parell és inviable. Ara el petit forat que queda, és per la roba, si s’arrugarà ja ho sabem, per això hem d’agafar el que és oportú i no el que ens agradaria. En aquest punt la maleta ja està a rebentar, només queda espai per alguns tangues, sostenidors sense ferros i res per pijames i bates. Un cop més, gràcies Ryanair, per donar-nos nits amb tan poca roba, tot i que per aquestes coses, ja tinc prou iniciativa pròpia.

Igual que la companyia aèria, aquest blog no és fa responsable del mal us de les instruccions. Bon viatge i poca roba

18 comentaris:

lisebe ha dit...

jajaj i quina raó que tens!!! Doncs es indiscutible que viatjar significa portar roba poca i còmoda sense gaires luxes i aprofitar el maxim els moments.... i no tenir gaire ganes de beure!! jajaj

I doncs bon viatge per quan sigui!!

Petonets maco

Clidice ha dit...

i quina poca pràctica! tse tse. qualsevol dia d'aquests te'n faig un curset ;)

Anònim ha dit...

Ens obliguen a reforçar el nostre enginy perquè hi càpiga tot. I això, abans d'haver passat, durant el procés de compra, per tot de "paranys" que provocarien un augment del preu. I, un cop a dalt, l'oferta de mil i un productes! Amb tot, bon viatge!

Joana ha dit...

El problema és quan vas a llocs on el temps és canviant i amb roba d'estiu nop en tens prou. Un lloc on hi plou sovint: paraigües, paravents, jerseis, jaquetes, anoracks, sabates de pluja i tota la roba d'estiu......
Juro que l'any que ve passo de Raynair i volto per Espanya :)
Ho he decidit!
Ara però he de fer maleta per Berlin i Polònia...ja em diràs quin plan! :)
Bon viatge ....sense roba :)

Carme Rosanas ha dit...

Si és l'estiu rai! Que no cal tanta roba... clar que depèn d'on vagis. :)

Rita ha dit...

Ai, gràcies! hehehe

Jo ho porto fatal això de la maleta. Sóc un autèntic desastre! Sempre porto coses que no acabo fent servir i sempre em falten coses que sí que hagués fet servir... :P

Sergi ha dit...

I tan poca roba... a tu i a mi ens declararan persones non grates a Ryanair perquè sempre en parlem fatal. I després com ens ho farem per viatjar?

Agnès Setrill. ha dit...

Molt bo lo de la bossa d'esport, sempre és més flexible i es pot fer cabre entre aquells ferros per mesurar (encara que sigui a cops de puny, hehe!)

I lo de prendre poca roba, totalment d'acord, no se que ens queixem! Si tot son avantatges! ;-)

Anònim ha dit...

La imaginació al poder!
Bon dia, Garbí!

Joana ha dit...

Veus?, com diuen els castellans... "No hay mal que por bién no venga!.
En pilotes!
Per cert... home m'ha "dolgut" lo del 90-60-90 eehhhh :)

sànset i utnoa ha dit...

I després algun desaprensiu dirà que RyanAir no pensa en nosaltres...

*Sànset*

Jordi ha dit...

Tu fa anys no jugaves amb el Tetris?? ;-)

Anònim ha dit...

Jajjaja estaba pensant, que te ises mides jajajaja es que mai ani en avio jajajajja bones vacanses

GAIA ha dit...

Jo acostumo a posar a la maleta roba de més però de mica en mica vaig aprenent, je je.
Bones vacances!

rits ha dit...

però si encara resultarà que ho fan per nosaltres!!!

molt bon viatge!!!!

khalina ha dit...

tens molta raó. Es complicat el tema de la maleta! I tampoc pots comprar res en destí perquè no cap jaja. I a sobre els líquids!

montse ha dit...

Aprofita tots els racons de la maleta.
Gaudeix dels racons d'aquest viatge.

Salut!

Thera ha dit...

Ja t'ho han dit, no hay mal que por bién no venga. Ara a esperar que les temperatures hi acompanyin... ;D