dijous, 11 de febrer del 2010

Sant Visanti

Aquest any la festa imposada de sant Valentí farà que molta gent es pugui disfressar d’enamorat/ada més que mai, doncs es molt típic, en molta gent de fer regals a les seves parelles per demostrar un amor immens o provocar la caiguda instantània de la roba interior, on ja en conta de regal l’haurien de qualificar d’inversió, doncs en volen un rendiment ràpid i segur.

Es per això que no m’agrada la festa dels enamorats, veure com s’omplen les pastisseries i les botigues de roba interior de productes que en compte de enfortir relacions el que fa es materialitzar-les i que com cada any provocarà més de un disgust.

Quant entendrà la gent que això no és cosa d’un dia a l’any, que si es volen resultats s’ha de picar pedra cada dia, que si vols caliu has de fer foc cada dia, que un bon regal no arreglarà res (a part d’un clau ràpid), que val més cinc minuts d’atenció al dia que una joia a l’any, que l’amor que funciona sempre serà cosa de dos.

Penseu-hi, si heu fet els deures tot l’any, podeu fer un regal, no serà el més important de ben segur, però si l’heu de fer com a inversió es llençar els calers, val més que els guardeu per el divorci.

Us preguntareu si jo ho celebro, si, ho celebro com un dia més, perquè de fet ho celebrem cada dia. Hi haurà alguna cosa especial? potser si potser no.....tant és, el més important, se que hi és. Vaig a fer caliu.....com cada dia.

20 comentaris:

òscar ha dit...

Jo ho celebraré comprant una botifarreta d'ou.
Per Sant Jordi ja farem, de manera institucional, el que procurem fer cada dia a casa.

sànset i utnoa ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
sànset i utnoa ha dit...

Jo el sant Visantí no et diré per on me'l passo...

Tot sigui per gastar diners i, a més a més, importem els costums de fora. Com si nosaltres no en tinguéssim.

Per sant Jordi, un llibre per mi i un llibre i una rosa per ella.
I el dia dels enamorats va ser ahir, és avui, serà demà, i l'altre, i l'altre, etc.

GEMMA ha dit...

Cap problema, qui no ho comparteixi que passi d'aquestes dates i celebracions de recaudació consumista. Per mi és una data més, mai hi he comulgat.

Joana ha dit...

Val més regar el jardí i tenir floretes o plantes tot l'any que una única flor, que com ve es diu, tampoc fa estiu!
Per Sant Jordi , la rosa...ja són figues d'un altre paner :)

Anònim ha dit...

Feliç san corte ingles jajaja muas pense com tu i a mes a mes en Valencia el dia dels enamorats es San dionis, com el vostre San Jordi jajaj ;) encara aixina surtire a sopar perque faig els deures tots els dies. soc molt aplica

Clidice ha dit...

ja tens raó ja, qui no pica pedra tot l'any ... però bé, de tot hi ha d'haver. A casa, però, no el celebrem, però tampoc celebrem tantes i tantes coses que passen per la Visa! serà que som uns rates? ;P

Anònim ha dit...

Un post molt asenyat, felicitats!

Sergi ha dit...

Molt ben dit! I completament d'acord amb que s'ha d'anar picant pedra cada dia. Si no, per què tenim una relació? Ostres, i he trobat boníssim això de que és millor guardar-se els diners pel divorci! A més d'un se li han eriçat els pèls del clatell en llegir això!

Anònim ha dit...

Sant Valentí, com el dia del Pare o el dia de la Mare, no són més que invencions per a tenir alguna excusa per a consumir. És trist, però diria que és així.

kweilan ha dit...

He trobat molt divertit aquest cor que has posat. I la celebració no és tal, només és una excusa perquè comprem més.

joanfer ha dit...

Jo aquest any el passaré de "Rodrigues". Però tampoc m'importa gaire; posats a celebrar un dia especial dels enamorats, m'estimo més el Sant Jordi... ;)

Carme Rosanas ha dit...

Jo no ho he celebrat mai! tens tota la raó del món. L'amor s'ha de cuidar cada dia.

Striper ha dit...

Si millor cada dia una miqueta que no per sant valenti et tirin el regal per el cap.

rits ha dit...

pensava que ja molt poca gent celebrava el sant valentí, i menys en un entorn com el que tinc al voltant, però aquest any m'està sorprenent (no gaire gratament) la importància que molta gent (i molt jove) li dóna.
no ho entenc, sincerament. l'amor es dóna cada dia.

lisebe ha dit...

Doncs es millor Sant Jordi es més catalá, Sant Valentí es de fora i a nosaltres com que ens rellisca una mica no??

Joana ha dit...

Estic amb tu, s'ha de fer cada dia, ni que Sant Jordi sigui una mica més "especial". Sant Valentí no te res a veure amb nosaltres!

Agnès Setrill. ha dit...

Bé deu funcionar, que ales botigues i supers en fan campanya.,però la veritat és que no se de gaire gent que ho celebri avui dia...

assumpta ha dit...

Mai no l'he celebrat. Això són romanços com diria la meva àvia.
Consumisme pur i dur.
M'hi nego!!!

Unknown ha dit...

si home si! Els detalls s'han de fer sempre, i els rams de flors o els bombons no s'han de limitar a un cop l'any!! :D