dimarts, 9 de febrer del 2010

Frases desfetes 2

Sempre m’ha semblat poc acurada la frase: encara em tocaries els collons, perquè si emprem la frase en el sentit més literal de les paraules, en cap moment es parla d’una agressió, no parlem de cap cop amb cap objecte ni d’una cossa amb el peu, si seguim en aquest indret i pensem en el tacte suau d’una ma femenina (en el meu cas) i en el fet de tocar, el resultat mai serà desagradable, tot al contrari.

Es per això que si els toqueu o us els toquen, aplicant la teoria abans esmentada, de ben segur que acabareu fent un bon us de la llengua. Si la Catalana.

Doncs a partir d’ara quant per exemple us convidin a sopar a algun lloc o us facin un regal, podreu agrair el gest amb un : oh que bé, quina tocada de collons, per demostrar que us ha agradat. No cal dir que en el cas de les fèmines, la paraula sabeu canviar-la sobrada-ment per la que li pertoca, no vull ser més gruller del que pertoca . Que tingueu una bona tocada.

15 comentaris:

Striper ha dit...

be si una bona i suau tocada...

Anònim ha dit...

Ja ja ja, no para de donar-li voltes a la llengua, noi!

Jordi ha dit...

Bé, bé, m'ha agradat aquesta desfeta de la frase! La comparteixo!

Carme Rosanas ha dit...

Sempre va bé una mica de riure de bon matí! M'encanten les teves frases desfetes.

Carme Rosanas ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
òscar ha dit...

Toquem, toquem, que el món s'acaba.

llum ha dit...

Home, jo penso que deu dependre de la pressió que es fa en la tocada de collons que realment deu ser una agressió, no? Jo no ho sé perquè no me n'han fet mai cap...Ja, ja, de totes maneres, bona pensada!

Clidice ha dit...

ei ei ei "que corra el aire!" ;) bé, en realitat per la cosa femenina no sé jo si ... a no ser que sigui un tocòleg ^^

sànset i utnoa ha dit...

Interessant reflexió. Bona tocada de collons!

*Sànset*

Martona ha dit...

Joan
molt bona, la desfrase....
una bona tocada d'ovaris, tambè val.
petonets.

Agnès Setrill. ha dit...

En el cas femení, seria més correcte pel significat que te tocar., resulta que el fet que et toquin els ovaris, no és ni de bon tros gaire agradable.

A mí, hi ha moltes coses que em toquen els ovaris, i llàstima, perquè també m'agradaria que em toquessin més altres coses que donen més bo...però aquestes altres coses no es diuen com a expresions. :-P

Eli ha dit...

Ai sí... amb el que m'agrada tocar-los a mi... ja,ja,ja

Arda ha dit...

Si senyor!. Bon post. Una "tocada", sol ser sempre un gest suau. Una altre cosa, seria una "bona patacada" a la mateixa i noble part.
Que siguin sempre "tocades" i mai "patacades".....
De cor!.

Carbassona ha dit...

Una bona reflexió....

òscar ha dit...

No hi ha cap intenció de tocar els collons Joan. Al contrari, si t'acostes al meu blog hi trobaràs un regal per tu fet des de l'admiració. Una abraçada!