dimecres, 24 de febrer del 2010

Devolució

En referència a un post anterior sobre la companyia aèria Ryanair, tant sols vull aclarir que no han complert el que em varen dir de que en set dies em retornarien els diners, si no que a l’endemà mateix del càrrec, varen fer la devolució per a la meva tranquil·litat.

Un cop resolt l’ensurt i comentat amb tots vosaltres, més que tot per tots els que els hi fa por aquestes coses de la tecnologia, només em resta per dir-vos que tot i ser tant punyeterament pesseters, que el marketing que fan servir sempre serà qüestionat i moltes altres queixes com la mida i pes de l’equipatge, haig de dir que almenys en això son de confiança.

Ara amb els calerons a la butxaca ja només em queda esperar per Sant Joan que em portin fins aquí per fer una petita escapada i degustar xocolata i cervesa, que segons diuen es un tema que dominen molt i bé.


S’accepten tot tipus de propostes per qui ja hi hagi estat. Ah!!!.....on es?, Estic segur que entre els comentaris en sortirà el nom de la ciutat, hi ha nivell.

24 comentaris:

Sergi ha dit...

És Brugge això? No n'estic segur, però recordo que hi havia un gran canal i les cases em quadrarien. Fa massa temps que hi vaig anar, en recordo poc. Però la ciutat, si és que és aquesta, és ben maca.

Referent a Ryanair, ja que vaig ser dels que els van criticar, dir que gràcies a déu que fan alguna cosa bé. Però a quanta gent deuen estafar fent aquest error i que després no truquen i parlen en anglès per anul·lar el vol? Perquè si no n'ets conscient, no mires el compte i te la poden clavar, i un cop has fet el vol, encara que paguis el doble de passatges, segur que no hi ha devolució que valgui. No veus que si no et tornessin els diners immediatament això seria una estafa, i que els podries denunciar. Ells te la colen, i si t no dius res, llavors la culpa és teva. Per ells, és igual quants bitllets has comprat, s'emparen en la ignorància de l'error. El mínim que poden fer, per no aixecar sospites, és no fer-se els ronsos a l'hora de tornar els diners. Si no se'ls veuria massa el llautó.

Carme Rosanas ha dit...

Jo també cre que es Brugge... tot i que fa mes de 30 anys que no hi he estat...

Kudifamily ha dit...

Jo també juraria que és Brugge... Si és així, t'haig de dir que és preciosa! Et faràs un fart de fer fotossss...

Anònim ha dit...

El tema de mida i pes de l'equipatge, ho vaig veure en segona persona fa pocs dies amb aquesta companyia aèria.
La ciutat NPI, només sé que mai he estat!
Bon dia, Garbí.

lisebe ha dit...

Es Bruges (Belgica) jo hi vaig estar fa anys, per visitar hi han coses com el castell, i el nocaltres dien la Pça Real per exemple allà es diu la Grand Place envoltada de petites cafeteries per degustar xocolata i el que vulguis, també la zona de les senyores grans que fan bolillos i comprar alguna coseta hi han moneries .. a la fí es un lloc super romantic i com diuen els companys no hi ha lloc a on no fer una foto.. Quina enveja sana jo anava molt quan vivia a Brusel.las. Un altre lloc que pots visitar quan vulguis es Ostende també es preciós i está al mar.. però de aquest ja t'en parlaré mes endavant

Joana ha dit...

Ja ho han dit i em sembla que ho han ncertat. fa poc vaig estar a Brusel.les i amb tren ens vam arribar a Bruges i també vam fer parada a Dante que és una ciutat universitària digna de visitar.
I la xocolataaaa per Déu! :)

_MeiA_ ha dit...

No hi ha res com viatjar!!

Jo hi vaig estar fa molts anys, a un dels viatges de fi de curs...

òscar ha dit...

Bruges. És Bruges. De la que a més de xocolata i bona cervessa, per anar fent boca, pots veure-hi una peli del 2008 ("Escondidos en Brujas") que recordo em va agradar.

sànset i utnoa ha dit...

Jo no sabia on era, ara ja ho sé. Comprendràs que no et puc recomanar res...

Això sí, quan ho fan bé, cal felicitarals de Ryianair!

*Sànset*

sànset i utnoa ha dit...

Jo no sabia on era, ara ja ho sé. Comprendràs que no et puc recomanar res...

Això sí, quan ho fan bé, cal felicitarals de Ryianair!

*Sànset*

llum ha dit...

Jo no sabia on era, ara ja ho sé. Sembla molt bonic, si més no la foto ho és i pel que diuen per aquí hi ha bona xocolata. Ja ens en passaràs una mica als del blog, no?

GEMMA ha dit...

És la ciutat de Bruixes oi? o almenys de seguida en veure la foto abans de llegir el teu post ja m'ha fet pensar en aquesta ciutat belga i el seu preciós casc antic, jo vaig flipar amb l'arquitectura, hi he estat i és preciosa, un encant d'indret, inspira màgia, crec que també t'agradarà. O sinó podria ser alguna ciutat del nord d'Europa. Ja ens explicaràs!

Clidice ha dit...

doncs mira que bé! jo hi he d'anar aquí encara, a veure si m'hi perdo aviat, ja ens ho explicaràs :)

joanfer ha dit...

Sí, jo tambe diria que és Bruixes. Vaig estar fa molts anys, però aquesta postal em sona molt.

Thera ha dit...

Bona xocolata i bona cervesa...I tant!

Joana ha dit...

No se quina citat es, Però "pinta" mlt bé!

Garbí24 ha dit...

Veieu com si que hi ha nivell....Brugges!!!

Jordi ha dit...

Doncs jo no en tenia ni idea!! Brugges! Ah!! Ja ens explicaràs si és o no maca i si la xocolata està o no bona. Sisplau, ens en portaràs una mica?? Encara que sigui en foto i de 70% cacau en rajola!! ;-)

Els de Ryanair no fan com els de Telefònica, que et diuen que t'ho tornaran en la següent factura i passen tres o quatre mesos i res de res...

kweilan ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
kweilan ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
kweilan ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
kweilan ha dit...

Una ciutat encantadora!

rits ha dit...

una notícia fantàstica!

Marta Contreras ha dit...

Bruixes és bonic, però massa semblant a un museu. Si vols veure alguna cosa més real i bonica també, ves a Gante (Gent).