divendres, 9 de juny de 2017

Tenim una pregunta i una feina

Ara que tenim la pregunta i la data desitjada és quan de veritat ens hi hem de posar. Si una cosa tinc clara és  que si això arriba a sortir bé serà per la força que hi posem la ciutadania. Quan veig que la política va tant lenta, es diuen tantes mentides, està tot tant corromput i més que tot es treballa per interessos propis, no puc deixar-ho a la confiança dels nostres representants.
Per això ara és la nostra hora, tothom té la possibilitat de convèncer un indecís o fins i tot un contrari. Estem en campanya tots, potser per una vegada no només hem d’escoltar, els que ja estem convençuts, hem de treballar per qui no ho està. Si no ho aconseguim ara igual passen tres cents anys més i penso que ja n’hi ha prou, ara és l’hora.
Estem molt confiats, però hi ha molts d’unionistes en l’entorn, que no volen el referèndum, però quan vegin que és inevitable, les paperetes del no estaran també molt buscades i a mi m’agradaria que en sobressin moltes a cada col·legi electoral. 
O ara o mai.................... 1-O SÍ

8 comentaris:

Oliva ha dit...

DAVANT LA "UNIDAD POR COJONES",NOSALTRES FERMS EN ELS BALUARTS...

M. Roser ha dit...

" Ara és l'hora catalans, ara és l'hora d'estar alerta"...
A veure si ens en sortim, Joan!

Que tinguis un tranquil cap de setmana.

xavier pujol ha dit...

Sí que hi ha unionistes. Farem el que proposes: convencer el que no estigui convençut que és millor una república que una monarquia.

XeXu ha dit...

La política va lenta, i com a ciutadà també em cansa que tot trigui tant, però sóc conscient que és molt difícil tenir un Estat en contra que et va vetant cada pas que fas. Confio plenament en els meus que estan allà, que no hi eren pel 9N, però ara el govern és compartit. Sé que no defalliran. Si ho fan ens perdran a molts.

El primer que hem de fer és convèncer tothom que això va de debò. Que es mobilitzi el vot del NO no ens ha de preocupar, al contrari. Perquè el resultat sigui vàlid ha de ser democràtic, una persona, un vot, i tothom està cridat a votar. El problema és que alguns partits segur que cridaran a la no participació, i això és pitjor que una victòria del NO. En definitiva, volem votar per saber si el poble de Catalunya vol un estat independent i no. Si la majoria de la nostra gent no ho vol, ho haurem d'acceptar, cosa que no vol dir rendir-nos.

Primer, la democràcia, de manera paral·lela a la campanya del SÍ. Però el que importa és que tothom voti.

Elfreelang ha dit...

doncs jo vull que votin els del No també ....encara que confio a que sortir sí i confio en els nostres representants i en el nostre president , la política va molt lenta però el poble és qui prem o no l'accelerador ....

Carme Rosanas ha dit...

Intentarem convèncer els que podrem... ens hi juguem molt.

El que em passa pel cap ha dit...

És un moment transcendental, hi ha molt en joc. Cal que posem tot l'esforç en una votació que serà decisiva. Hi ha molts unionistes, però el vot de la por també pesa molt.

Consol ha dit...

Et dono tota la raó però aquest "mai" ja no és possible. Hem de treballar per aconseguir-ho l'1 d'octubre i si no pogués ser, serà el dia següent o a l'altre, però serà. Aquest és un camí sense retorn.